Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 11 ное 2025 11:50

Говори се за треньора на Цървена звезда.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 11 ное 2025 11:52

Dust написа:Говори се за треньора на Цървена звезда.

Ясно. Благодаря
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 11 ное 2025 12:09

Бреейй сменяш панически схемата, щото нищо друго не можеш да измислиш, правиш един точен и силен удар и си великия победител.
Веласкес се би сам с неговите експерименти, винаги когато нещо върви да прави смени в отбора.
Янев ако е наситил средната линия, Хулио обратно, вкара Митков и стария Костадинов,.
Нямали крила?
Щото ние имахме, Кирилов контузен а, Петков - нула Сангарето бил тежък таран и дрън дрън, ама струва 200х., а двамата оранджави - 2200000.И както писа, ако Петков беше вкарал мача със сигурност заминаваш.
Това е великата тактическа победа на Янев
САМО ЛЕВСКИ!

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 11 ное 2025 12:11

LoveAndPeace написа:
Halo написа:Мелето беше инициирано от ловешките тактици. Това им беше цялостната концепция за т.н. двубой. През цялото време груби нарушения, непрекъснати скандали около тъча, симулации и т.н. Влагат 50 милиона в заплати и трансфери и накрая се налага Вуцов да им подарява гол, за да се получат нещата. Явно и от ръководството на Левски имат намеса тука.

А що се отнася до съществуването на Лудогорец като гранд в България, това не е възможно за още дълго време. Такива са реалностите. Не знам какво ще правят братята, но няма как лудите да са на върха още 20-30 години. Няма кой да им плаща масрафа.

Мелето си е изцяло на плещите на Костадинов.

Тогава го разбраха и споделиха, свои и чужди. Само колегата зацикли и от три дни дъвче едно и също нещо. Явно трябва някой да го издърпа от калта.
Do Something Different!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 11 ное 2025 12:11

vlong написа:Бреейй сменяш панически схемата, щото нищо друго не можеш да измислиш, правиш един точен и силен удар и си великия победител.
Веласкес се би сам с неговите експерименти, винаги когато нещо върви да прави смени в отбора.
Янев ако е наситил средната линия, Хулио обратно, вкара Митков и стария Костадинов,.
Нямали крила?
Щото ние имахме, Кирилов контузен а, Петков - нула Сангарето бил тежък таран и дрън дрън, ама струва 200х., а двамата оранджави - 2200000.И както писа, ако Петков беше вкарал мача със сигурност заминаваш.
Това е великата тактическа победа на Янев

Много пристрастно.
Изобщо не е панически, а цяла седмица е подготвяна тази схема.
И да - нямаме крила ! Илиев син не е крило, Питас не е крило. Имаме един младеж (Додай) от Албания, който не е готов за мъжки футбол и Иван Тасев !, който е с два леви крака. Брахими не е нужно да бъде коментиран - Аматьор и половина.
Вие имате равностойни такива - Кирилов, Петков, Бала, Фабиен. При необходимост и Сула.
Въобще за всяка позиция имате по двама равностойни играчи.

Когато пиша тук винаги съм без очила, с изключение на случаите : закачки на провокации.
Разбирам те, че те боли от загубата. И аз да бях и мен щеше да ме е яд.
Но това е футболът - има такива мачове
Последна промяна от MASTER_COOL на 11 ное 2025 12:21, променено общо 5 пъти.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 ное 2025 12:15

Dust написа:
delqnski47 написа:Към всички: научете ги тия неща. Това е интелигентния начин да пестите за пенсия. След години ще ми благодарите, както и на Тристан и останалите, които също може да кажат нещо!
Пишете в гуглето ''Dimitar Angelov Community'' (thank me later)

Само, че някой трябва и да работи, защото стоки и услуги не падат от небето, и на повечето едва ли им е да мислят за подобни неща.
Нещото което лично аз наблюдавам последно време е, че все повече се вълнуват върху каква сума ги осигуряват, защото добрата осигуровка неминуемо ще ти донесе и хубава пенсия.
Има го и момента при който за едни 3000лв са джобни, а за други сериозна сума... това във връзка с пенсиите.

Именно тук е схващането на 99.99% от хората - ''Аз не разбирам, не ми се мисли и занимава'' и тук това е може би единственото нещо, което трябва да си максимално пасивен, да не правиш нищо и просто да си влагаш всеки месец някви да речем 10% от твоята месечна доходност в пасивен ETF (кощница от много много компании) и това да е успешна стратегия. Защото в живота ни учат да сме активни, а тук е точно обратното. И, да, това не е лъжа и измама и е така колкото и да е странно.
Сега като се убедят хората в горното се вади втората карта ''Аз нямам толкова пари'' :lol: И веднага казвам, че няма нужда от ''много пари''. Имаш 1000 лева на месец, влагаш 100 лева. Имаш 100 лева на месец, влагаш си 10 лева. Примерно. Тва го правим всички автоматично чрез нашите осигуровки, но те отиват в държавата, дето политиците ти я крадат и едни 5% мисля че бяха в частни фондове, дето не е лоша идея, но и там даваш пари на некой мениджър.
Ако разчиташ на пенсия....нема стане. :)
Пиши в гуглето каквото съм писал горе и ще видиш че не е трудно. Човека си има канал в ютуб също.
https://www.youtube.com/@angelovdimitarbg
Много е дълга тая тема, почвай да гледаш, ако имаш желание.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 11 ное 2025 12:23

Всеки сам решава по какъв начин да скатава пари за старини. Ти го правиш по един начин, друг го прави по втори и т.н. В нито един момент на опонирам или искам да кажа, че това което споделяш не е така, но хората сме различни и ти ако мислиш по един начин, друг мисли по друг. Няма как всички да правим едно и също, защото ще станем като овцете. ;)
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 11 ное 2025 12:24

Футболистите и треньорите на Арда са били зарадвани с тройни премии след победата над шампиона Лудогорец в Разград. Новината съобщи президентът на клуба Яшар Дурмушев.

Вече се дават тройни премии за победата над петия в класирането. Явно за победа над първия същите са най-малко петорни.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 11 ное 2025 12:24

Михтарски застава начело на Пирин...Дано ни спаси от изпадане
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 11 ное 2025 12:25

Dust написа:
Футболистите и треньорите на Арда са били зарадвани с тройни премии след победата над шампиона Лудогорец в Разград. Новината съобщи президентът на клуба Яшар Дурмушев.

Вече се дават тройни премии за победата над петия в класирането. Явно за победа над първия същите са най-малко петорни.

Първите са случайно там, премията за тях е стандартна
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Левски”