Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Западняците ще пускат ли нормалните фенове в Б или ще ставаме пак за смях?
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Aronaks написа:Сега прочетох този Костадинов какви глупости е наговорил. Левски бил създаден от деца, трябвало Левски да е на левскарите, не искаме шейхове, бизнесмени, корпорации, фондове и т.н.
Този въобще има ли връзка с реалността? Футболът е бизнес и никой няма да дойде да инвестира във футболен клуб, ако не печели от него. Ако Левски стане на левскарите, откъде точно ще идват парите, за да бъдем равностойни на Лудогорец? Как ще се борим за влизане в групи на евротурнирите и т.н.? Да вземе да каже как точно ще се издържаме, как ще построим стадион, как ще купуваме качествени играчи, с какво ще им плащаме заплатите. Парите от билети и фен артикули няма да стигнат за тези цели.
Там нещата са прозрачно ясни. Искат да вземат акциите. После какво ще правят с тях не е ясно, но са наясно че от там падат кинти. Затова и Сираков така се е вкопчил здраво и не пуска кокала. Аз не знам той от къде реално се издържа. Пазителят на акции не съм чул да има заплата. А пък доста позаглади косъм напоследък. Когато се появи първият път беше като бит пес и някои предполагаха че е болен. Но като бръкнеш в кацата с мед бързо се излекуваш ;)
Какво означава демократични избори?
За Парламент и т.н знам - всички, барабар с баба Мара от Каспичан, баба Айше от Делиормана и миячите на чинии в Европа.
За отбора ни к'в е цензът? Ние, в дълбоката провинция имаме ли право на глас?
А членските карти са малко над 11 хиляди.
За Парламент и т.н знам - всички, барабар с баба Мара от Каспичан, баба Айше от Делиормана и миячите на чинии в Европа.
За отбора ни к'в е цензът? Ние, в дълбоката провинция имаме ли право на глас?
А членските карти са малко над 11 хиляди.
А дали Митков не се превърна в най-важната фигура за Левски в момента? Всички го нападаха че прави грешки, но момчето играеше най-често с топката и може да се каже че връзваше играта на отбора.
От както се контузи, забуксувахме в центъра.
Не случайно и Костов го цени толкова много.
-
Testa_di_Legno
- Контакти:
LoveAndPeace написа:Aronaks написа:Сега прочетох този Костадинов какви глупости е наговорил. Левски бил създаден от деца, трябвало Левски да е на левскарите, не искаме шейхове, бизнесмени, корпорации, фондове и т.н.
Този въобще има ли връзка с реалността? Футболът е бизнес и никой няма да дойде да инвестира във футболен клуб, ако не печели от него. Ако Левски стане на левскарите, откъде точно ще идват парите, за да бъдем равностойни на Лудогорец? Как ще се борим за влизане в групи на евротурнирите и т.н.? Да вземе да каже как точно ще се издържаме, как ще построим стадион, как ще купуваме качествени играчи, с какво ще им плащаме заплатите. Парите от билети и фен артикули няма да стигнат за тези цели.
Не съм Костадинов , но на две , на три мога да отговоря на част от въпросите ти.
Левски ще е на левскарите , а те с демократично проведени избори ще решат кой да бъде президент на Левски за определен срок. Този президент по презумция трябва при обявяването на кандидатурата си да каже - Имам 1 генерален спонсор и 2 малки. Това ми е бюджета , толкова очаквам от болети , толкова от артикули , толкова от ТВ. Програмата ми е такава и такава и очаквам да стане еди какво си. Смятам да харчим само пари , които имаме или очакваме. Смятам да ползваме кредити за еди какво си и еди какво си.
Този модел от вълшебните приказки ми се вижда абсолютно неприложим в България и "Левски" (както и който да е друг клуб for that matter).
Само "Левски"!
gdlk написа:А дали Митков не се превърна в най-важната фигура за Левски в момента? Всички го нападаха че прави грешки, но момчето играеше най-често с топката и може да се каже че връзваше играта на отбора.
Моето мнение е, че Митков за годините си е много качествен играч. Прави много грешки, но не скатава и поема отговорност. Отделно ми се струва, че е има правилния манталитет. Докато не се изруси, де... Изглежда мисли за футбол повече отколкото какъв цвят да са бутонките му. Грешките ще ги изчисти с времето, а характерът си остава. Сега е малко недолюбван (както беше и Попето) и ако вземе, че духне нанякъде специалистите ще се разреват как гадното ръководство е изпуснало такъв играч.
110 години любов!
mikata написа:Западняците ще пускат ли нормалните фенове в Б или ще ставаме пак за смях?
Нормални фенове в Б няма :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
groti написа:gdlk написа:А дали Митков не се превърна в най-важната фигура за Левски в момента? Всички го нападаха че прави грешки, но момчето играеше най-често с топката и може да се каже че връзваше играта на отбора.
Моето мнение е, че Митков за годините си е много качествен играч. Прави много грешки, но не скатава и поема отговорност. Отделно ми се струва, че е има правилния манталитет. Докато не се изруси, де... Изглежда мисли за футбол повече отколкото какъв цвят да са бутонките му. Грешките ще ги изчисти с времето, а характерът си остава. Сега е малко недолюбван (както беше и Попето) и ако вземе, че духне нанякъде специалистите ще се разреват как гадното ръководство е изпуснало такъв играч.
Да разкараш Попето и Миланов за това ъъъъ тъмнозеленото е въпиюща грешка, сравнима само с налагането на кашкавалчето на вратата!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Testa_di_Legno написа:LoveAndPeace написа:Левски ще е на левскарите , а те с демократично проведени избори ще решат кой да бъде президент на Левски за определен срок. Този президент по презумция трябва при обявяването на кандидатурата си да каже - Имам 1 генерален спонсор и 2 малки. Това ми е бюджета , толкова очаквам от болети , толкова от артикули , толкова от ТВ. Програмата ми е такава и такава и очаквам да стане еди какво си. Смятам да харчим само пари , които имаме или очакваме. Смятам да ползваме кредити за еди какво си и еди какво си.
Този модел от вълшебните приказки ми се вижда абсолютно неприложим в България и "Левски" (както и който да е друг клуб for that matter).
Мда, нещо такова щях да напиша и аз. Твърде хубаво звучи, в нормалните държави е донякъде приложимо, но при нас е 99.99% вероятност да се опорочи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Стига с тоя Попе! Какво точно направи за Левски, та рев до небесата за него...
Само къде изпорти дузпата срещу тирето..
Само къде изпорти дузпата срещу тирето..