Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот MASTER_COOL » 10 ное 2025 16:28

Вълчан написа:Един въпрос....ако онези от Бистрица станат шампиони и после се оженят за тези от Борисовата градина шампионската титла отива ли на Армията.

И аз да те попитам ?
Ако Г. Домусчиев поеме Левски и пренесе изцяло проекта от Разград в София, тогава (26 + 14 = ) 40 титли ли ще имате ?
Моят въпрос е безумен, колкото безумен е и твоя.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 10 ное 2025 16:30

Вълчан написа:Един въпрос....ако онези от Бистрица станат шампиони и после се оженят за тези от Борисовата градина шампионската титла отива ли на Армията.

разбира се, и ще бъде 5-тата на отбора им. Някой беше казал, че имало свестни припоци - ми не, няма, звучи като внимателен към децата педофил - веднъж припк, завинаги част от лайнарщината
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 ное 2025 16:32

BRF написа:
TristaNNN написа:Tака, днес сме 10.11.2025, и пиша долния коментар с цел да се запази в архива.
Познавайки "тежестта" на припошката дума и "честта" на припошката душа, заявявам следното:

1) Ако Левски стане шампион тази спортно-състезателна година, припоците ще кажат - Ама то беше ясно, ние нали ви казахме още през ноември 2025.
2) Ако Левски не стане шампион тази спортно-състезателна година, припоците ще кажат - Всичко беше уредено, ама левскарите са толкова некадърни, че даже уговорена титла не могат да спечелят.
Ха, да видим.

Ти явно имаш тежък припошки комплекс,щом най-важното ти е какво мислят те!

Тц. Просто сеирът, който припоците създават във футболна България, е непрестанен, а както знаем - смехът е здраве. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 ное 2025 16:33

NOMER14 написа:
boabbb написа:Това ли бяха Щампионите? Ние, че играхме някакво подобие на футбол е ясно, ама вашите нали трябваше да бродират по терена към капарираната вече титла ?!

Боянчо, къде се загуби толкова време?
Иначе - беше хлъзгаво.

Препратката към Мъри е топ :D

Напоследък футболът ни вече слезе толкова ниско, че дори и да си правиме ебавки не става и рядко влизам да чета тук. Отделно лятото изкарах половин месец в Китай, който после ми излезе на носа в работата, щото замествах всички останали по техните отпуски, пък клиентите нещо се бяха отворили на едни одити по никое време ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 ное 2025 16:56

obi4am_pirin написа:Дамянов беше с голямата кошница тръгнал...
Обаче трябва са свиква!

Я покажи какво съм писал в кошницата, ако не можеш, значи си пълен идиот.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 ное 2025 17:04

Може ли тези, които пускат слуховете, да посочват и източника на информацията си?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 ное 2025 17:15

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Tака, днес сме 10.11.2025, и пиша долния коментар с цел да се запази в архива.
Познавайки "тежестта" на припошката дума и "честта" на припошката душа, заявявам следното:

1) Ако Левски стане шампион тази спортно-състезателна година, припоците ще кажат - Ама то беше ясно, ние нали ви казахме още през ноември 2025.
2) Ако Левски не стане шампион тази спортно-състезателна година, припоците ще кажат - Всичко беше уредено, ама левскарите са толкова некадърни, че даже уговорена титла не могат да спечелят.
Ха, да видим.

А ти кво ще кажеш :geek:

Това, което казах и вчера: Не знам, защото още е рано и има много мачове до края.

Давай, хвърляй, няма страшно. ''Не знам'' е за пуситата. 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 ное 2025 17:16

Явно тука всеки пише квото му дойде на Г, пардон - устата!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 ное 2025 17:20

Трябва да са големи олигофрени тия, дето си мислят, че ТЕЗИ, дето определят кой ще стане шампион, ще допуснат някой друг да стане.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 10 ное 2025 17:36

Откакто се появи проекта Лудогорец, не съм виждал Домусчиев толкова смирен и безучастен пред това което се случва в първенството. Изглежда като участник в свирен мач, с предизвестен победител. Няма го Караманджуков, нито Петричев в действие. Съдиите отсъждат с цялата си строгост срещу Лудогорец, а отбори, които срещу лидера не показаха никаква агресия и и желание за игра, надскочиха себе си срещу Лудогорец, че дори и ги наритаха.
Може би е хубаво за българският футбол да има смяна на караула, но по начина, по който се прави има опасност да бъде зачеркнат тотално.
Мафията овладява държавата, а вече е очеизвадно, че и футбола ни, и няма никаква изненада чрез кой клуб новите собственици на България ще си чешат егото.

Върни се в “Левски”