Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 15 апр 2024 10:10

capnclive написа:Аз пък съм за Наско и Костов да останат. Погасиха се дълговете вместо селекция и това също е ок.
Да, Мъри и негови щаб докараха играчите, които продадохме, но се видя, че и Костов с онези добри играчи направи хубави мачове. Нека да мине този сезон, да се вземат играчи и да видим следващия какво ще стане. Шампиони така или иначе няма да станем и следващия сезон с оглед на машината за играчи и пари, която са си направили в Разград.

БГЛ от най-чист вид - така и не схванахте някои, че онова лятото на Косотов беше луд кАсмет, като на тирето с бай Стамен, и нищо друго, Дойде време за стоп на инерцията от Мъри и кАсметът вече не го покрива, ерго резултатът е налице. А г,з, е крадлива мижитурка, на която само пълен имбецил би се радвал (без извинения) - за последните 8 месеца в Левски са влезли над 15 милиона лева чисти, повтарям ЧИСТИ пари (без да броя Палмите, които уж плащат заплатите), а са погасени някакви кирливи 5 милиона към НАП (пак чисто, а не ала-бала, ама аз си плащам режийните). Къде са останалите, ако не са откраднати? Къде?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 15 апр 2024 11:48

wilge написа:Четох, че онези са махнали Нестор, а Левски Николай кога?

То трябва да имаш топки за тая работа. Не само задни части.
Аз съм за това да се остави Костов да се осере до край. За да няма после - ама не му се даде възможност да развие идеите си. Нека го бият като тъпан следващите 6 мача и да видим как ще се оправдава.
Лудогорец има да ни връщат и последния кръг може да излязат с резервите, та ще е един резил по-малко предполагам. Но в сегашното ни състояние другите няма да ни простят. Жал ми е за футболистите , че има добри от тях и се съсипват по този начин, но един читав треньор може да възстанови отбора и да минимизира щетите за няколко месеца.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 апр 2024 12:49

vvessel написа:
wilge написа:Четох, че онези са махнали Нестор, а Левски Николай кога?

То трябва да имаш топки за тая работа. Не само задни части.
Аз съм за това да се остави Костов да се осере до край. За да няма после - ама не му се даде възможност да развие идеите си. Нека го бият като тъпан следващите 6 мача и да видим как ще се оправдава.
Лудогорец има да ни връщат и последния кръг може да излязат с резервите, та ще е един резил по-малко предполагам. Но в сегашното ни състояние другите няма да ни простят. Жал ми е за футболистите , че има добри от тях и се съсипват по този начин, но един читав треньор може да възстанови отбора и да минимизира щетите за няколко месеца.

Не топки, а пари са нужни. Микренския може да си го позволи, но не и ние. Ама вие нали сте "нема да им стъпим" за това Колльо е идеален.
А дали ще се изложим в следващите срещи и без да е специалист някои може да предположи, че вероятността е доста голяма, но причината не е само в Кольо, а в качеството на играчите и липсата на резерви на пейката.
Кольо ще го преценя дали е треньор едва след като направи селекцията и видим както играта така и резултатите. Нагледали сме се на треньорски смени и резултат няма, но дълговете растяха заради неустойки.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 15 апр 2024 13:35

Кольо е виновен..да. Нямаме 3 нормални резерви и два кинта за нови футболисти, ама Кольо е виновен. Всъщност и той има вина. Явно още не може да разбере, че в БГ не се тренира толкова, колкото в Украйна. И тук идват футболисти едно ниво надолу и не трябва да тичат толкова, че влизат в "червената зона". Иначе ако му осигурят играчи и не продават всеки, който ритне топката правилно повече от два пъти може и след година да направи добър отбор, който да може да тича и пресира, както иска той. Всъщност съм сигурен, че ако е в Лудогорец и му се даде време след година ще са още едно ниво нагоре. Илиев също го изгонихa специалистите. Не БГЛ-тата. И Херо и него. И Роси.. И Хубчев. Можем да продължаваме дълго така. Треньорите, които станаха жертва на мажоритари и фенове са много. Иконата на правилния футбол е единственият, на когото феновете и собствениците дадоха време да работи.
110 години любов!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 15 апр 2024 14:45

groti написа:Кольо е виновен..да. Нямаме 3 нормални резерви и два кинта за нови футболисти, ама Кольо е виновен. Всъщност и той има вина. Явно още не може да разбере, че в БГ не се тренира толкова, колкото в Украйна. И тук идват футболисти едно ниво надолу и не трябва да тичат толкова, че влизат в "червената зона". Иначе ако му осигурят играчи и не продават всеки, който ритне топката правилно повече от два пъти може и след година да направи добър отбор, който да може да тича и пресира, както иска той. Всъщност съм сигурен, че ако е в Лудогорец и му се даде време след година ще са още едно ниво нагоре. Илиев също го изгонихa специалистите. Не БГЛ-тата. И Херо и него. И Роси.. И Хубчев. Можем да продължаваме дълго така. Треньорите, които станаха жертва на мажоритари и фенове са много. Иконата на правилния футбол е единственият, на когото феновете и собствениците дадоха време да работи.

А защо няма пари? Къде са 15 милиона чисти пари от последните 8 месеца? да ги пиша ли отново, хайде, нека:
1. 9 милиона лева чисти от Сонко, Петрис, Уелтън, Роналдо и Краев - чисти, по думите на клуба
2. 2 милиона чисти (ок, без 200 000 за глоби, но пък не съм броил парите от ТВ права, които би следвало да ги покриват) от гадната уефа-мафия
3. 2 милиона чисти от мачовете в ЕКТ - (70 000 билета по средна цена от 30 лева)
4. 1 милион чисти от абонаментни карти (3000 карти по 300 лева средно)
5. 1 милион чисти от мачовете в А група (13 мача по 20 лева по 4000 човека средно с билети извън картите)
6. Мърч - айде тук ще го пишем, че все едно е 0, щото с него сме покрили някакви разходи по лагери, безумната школа, стадион и т.н.

Е, къде са парите (Палмите нали плащат заплатите - винаги така се е твърдяло), като от тези 15 милиона са погасени 5 милиона главница по НАП? А другите? Къде са? Айде да не са останали 10, 5 милиона да са останали, след кражби и т.н. - къде са?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 15 апр 2024 15:02

groti написа:Кольо е виновен..да. Нямаме 3 нормални резерви и два кинта за нови футболисти, ама Кольо е виновен. Всъщност и той има вина. Явно още не може да разбере, че в БГ не се тренира толкова, колкото в Украйна. И тук идват футболисти едно ниво надолу и не трябва да тичат толкова, че влизат в "червената зона". Иначе ако му осигурят играчи и не продават всеки, който ритне топката правилно повече от два пъти може и след година да направи добър отбор, който да може да тича и пресира, както иска той. Всъщност съм сигурен, че ако е в Лудогорец и му се даде време след година ще са още едно ниво нагоре. Илиев също го изгонихте вие, специалистите. Не БГЛ-тата. И Херо и него. И Роси.. И Хубчев. Можем да продължаваме дълго така. Треньорите, които станаха жертва на мажоритари и фенове са много. Иконата на правилния футбол е единственият, на когото феновете и собствениците дадоха време да работи.

Еми, онзи ден завършваме мача с 1 смяна. Морето направиха 5 промени - 4-те си офанзивни играчи и 1 дефанзивен халф.

Фадига беше твърд титуляр миналия полусезон, селектиран, трениран и развиван от Костов и "футболната експертиза" на Дани Бо, Йовов и Сираков. Във Варна, при все че имаме право на 4 промени до края на мача, Фадига си остава на пейката.

За чии им беше да пускат Ивелин Попов за без пари при жълтите? Ние поискахме 31 годишния Колев от Крумовград, ама те не са балъци като нас и ни поискаха трансферна сума. Същото и за Охене, поискаха ни пари и ние ги платихме - за 30 годишен играч. Ама Попов, го пускаме без претенции, щот сме "пичуи".

Краев подтичва с втория отбор, ние нямаме халфове, през средата на терена е като магистрала. С тирето няма кой да направи един фаул за жълт картон.

И после "няма играчи, чуек", "кой да влезе?". Ми да бяхме взели истински футболист, не Фадига. Да не бяхме пускали Попов за без пари. Да си ползваме Краев, щом му плащаме заплатата. И изведнъж, "автомагически" ще се събере група от играчи.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 апр 2024 15:49

От няколко месеца няма слюносмучене на Палм бет, което ме навежда на мисълта, че вече може и да не дават пари с аргумента, че са предплатили.
Вече просто си прибират "реколтата", кръвния данък и кой знае още какво.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 15 апр 2024 15:50

Киро Пора написа:
groti написа:Кольо е виновен..да. Нямаме 3 нормални резерви и два кинта за нови футболисти, ама Кольо е виновен. Всъщност и той има вина. Явно още не може да разбере, че в БГ не се тренира толкова, колкото в Украйна. И тук идват футболисти едно ниво надолу и не трябва да тичат толкова, че влизат в "червената зона". Иначе ако му осигурят играчи и не продават всеки, който ритне топката правилно повече от два пъти може и след година да направи добър отбор, който да може да тича и пресира, както иска той. Всъщност съм сигурен, че ако е в Лудогорец и му се даде време след година ще са още едно ниво нагоре. Илиев също го изгонихте вие, специалистите. Не БГЛ-тата. И Херо и него. И Роси.. И Хубчев. Можем да продължаваме дълго така. Треньорите, които станаха жертва на мажоритари и фенове са много. Иконата на правилния футбол е единственият, на когото феновете и собствениците дадоха време да работи.

Еми, онзи ден завършваме мача с 1 смяна. Морето направиха 5 промени - 4-те си офанзивни играчи и 1 дефанзивен халф.

Фадига беше твърд титуляр миналия полусезон, селектиран, трениран и развиван от Костов и "футболната експертиза" на Дани Бо, Йовов и Сираков. Във Варна, при все че имаме право на 4 промени до края на мача, Фадига си остава на пейката.

За чии им беше да пускат Ивелин Попов за без пари при жълтите? Ние поискахме 31 годишния Колев от Крумовград, ама те не са балъци като нас и ни поискаха трансферна сума. Същото и за Охене, поискаха ни пари и ние ги платихме - за 30 годишен играч. Ама Попов, го пускаме без претенции, щот сме "пичуи".

Краев подтичва с втория отбор, ние нямаме халфове, през средата на терена е като магистрала. С тирето няма кой да направи един фаул за жълт картон.

И после "няма играчи, чуек", "кой да влезе?". Ми да бяхме взели истински футболист, не Фадига. Да не бяхме пускали Попов за без пари. Да си ползваме Краев, щом му плащаме заплатата. И изведнъж, "автомагически" ще се събере група от играчи.

Ми Да бяха взели бе. Да не бяха пускали Попов без пари (май сектор Б го освиркваше по едно време, пък сега крокодилски сълзи роним?). Сигурен съм, че Кольо е настоявал за Фадига! Слагал е ултиматуми като Иконата на правилния футбол. Или ми взимате оня безработния, или си тръгвам преди мача с числото! Сигурно Кольо е изгонил Краев? Той изгони и маймуната отдясно нали? Не знам защо приписваш решенията на ръководството на Кольо. Той сигурно с удоволствие се отказва от играчи дето му вършат работа. Голям кеф да играе с три резерви и да няма кой да пусне срещу ЧМ. Ти кой би пуснал там срещу ония ръгачи? Разбрах за Фадига. Кой друг? Той е виновен само, че реши да разбута схемата и се опита да играе футбол, който тези не могат. Ако той имаше времето, което Илиев в ЧМ сигурно щеше да се получи, но тук няма. Работа сигурно биха ни свършили само Джуджето, Хубчев и Роси...може и Херо, ама изненада.., всичките ги изгониха специалистите.
110 години любов!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 15 апр 2024 16:12

Преди две години нямаше никакви пари, нито от УЕФА, нито от продажби, от нищо. Играчи бяха събрани от Б група, от трета бразилска, свободни агенти и т.н. Преди две години бихме Лудогорец в два мача, като не само ги бихме и двата, ами ги надиграхме. След това на финала тирето нямаха удар в очертанията.
Сега с милиони приходи, с играчи които играят от поне две години в отбора , както и селектирани такива , купени с трансферна сума , след две подготовки, да ни бият като маче у дирек и да ни обясняват, че това е нормално, щото сме си платили НАП, е крайно малоумно. Или тези които казват, че всичко е точно са малоумни, или нас ни имат за малоумни.
Но ако перифразирам една статия - лошото е , че най-лошото тепърва предстои. Няма пари от Европа. Ще се вземат поне петима нови. Вероятно с качествата на Фадига и Куршума. Ще им се плащат заплати и след това обезщетения за разтрогване, а Кольо ще философства и ще иска журналистите да му задават по-лесно въпроси. Мажоритарят ще открива нови орбити и ще чертае бъдещето с пръст на пясъка, а вълните не действителността ще ги изтриват за поредна година, докато не се измисли някаква нова кукичка от сорта на Диксън, Шолак, арабски фонд и т.н.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 15 апр 2024 16:16

groti написа:Кольо е виновен..да. Нямаме 3 нормални резерви и два кинта за нови футболисти, ама Кольо е виновен. Всъщност и той има вина. Явно още не може да разбере, че в БГ не се тренира толкова, колкото в Украйна. И тук идват футболисти едно ниво надолу и не трябва да тичат толкова, че влизат в "червената зона". Иначе ако му осигурят играчи и не продават всеки, който ритне топката правилно повече от два пъти може и след година да направи добър отбор, който да може да тича и пресира, както иска той. Всъщност съм сигурен, че ако е в Лудогорец и му се даде време след година ще са още едно ниво нагоре. Илиев също го изгонихa специалистите. Не БГЛ-тата. И Херо и него. И Роси.. И Хубчев. Можем да продължаваме дълго така. Треньорите, които станаха жертва на мажоритари и фенове са много. Иконата на правилния футбол е единственият, на когото феновете и собствениците дадоха време да работи.

Поздравления, отдавна не бях чел толкова реален и обективен коментар.

Върни се в “Левски”