Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vvessel » 12 апр 2024 14:27

Testa_di_Legno написа:На мен фланелката на "Адидас" категорично не ми харесва чисто визуално - дори я намирам за една от най-грозните, които сме имали в последните години, а не е като да липсва конкуренция в това отношение. Но тъй като красотата е субективно понятие, а и екипът се харчи доста добре, приемам, че аз съм чешитът в случая.

Аз си взех поло фланелката на Адидас и като я сравнявам с предната, определено на Joma ми харесва повече . Дизайн , материя, цвят, всичко.
Иначе мачовите фланелки хич не ми харесват, а юбилейната ми се струва някакъв кич.
Но вкусове всякакви, както казало кучето, нека си я купуват щом им харесва, аз не бих облякъл такова нещо.

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 12 апр 2024 18:09

TristaNNN написа:
NOMER14 написа:Каква марка е фанелката, къде ги шият?

Да кажат пажовете на ръководството от ТЛ, ако изобщо им е позволено, все пак се сдобиха с новата рубашка преди простосмъртните.

Неприятни слухове има за това, кой е доставчик на тези тениски, тъй че ще е хубаво да излезе ръководството и да сподели.

Жалко че не са на Адидас, честно казано, но може би не сме дорасли за къстъм екип, при все рекордните продажби. На 1860 са правени от тогавашния им доставчик - Ерима и са си реални мачови фланелки, с които отборът играе няколко мача.

Аз си признавам, че не е моето като визия и стил, но не съм тръгнал да тръбя наляво-надясно, как е "супер грозна" и т.н. То си е доста субективно, в крайна сметка.
Радващи са темповете с които се продава, което за пореден път показва потенциалът, който този клуб има в маркетинга и да изкарва пари. Въпреки, мантрите, че е ако не са палмите с техните 3-4 милиона на година (без да слагаме "фактурираните задължения, които няма да си искат") сме обърнали краката видиш ли... Няма да се учудя, ако се пусне допълнителен тираж от 1000-2000 бройки. Според мен много добре беше направено и представянето и - с три различни видео клипа - "тийзъри", ПКФ, където маркетинговия директор (доста младо и притеснено момче) обясни подробно какво е идеята, какво иска да се покаже с тази фланелка, наблегна на вековната история и т.н.

Докато сме на темата с фланелките, дано и тази година да играем последния си мач за сезона с новите екипи и пак да чупим рекорди.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 12 апр 2024 18:32

Нещо в напълно друга посока, вчера гледах запис на Сп Варна и Септември и си признавам, че онова момче за което се шумеше преди време Д Начев ме изненада! Малко наподобява Кривия според мен в определени ситуации, никога не съм го гледал преди, но според мен ще ни свърши работа. Ако успеем да си го върнем де!!!!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 12 апр 2024 18:47

scooool написа:Нещо в напълно друга посока, вчера гледах запис на Сп Варна и Септември и си признавам, че онова момче за което се шумеше преди време Д Начев ме изненада! Малко наподобява Кривия според мен в определени ситуации, никога не съм го гледал преди, но според мен ще ни свърши работа. Ако успеем да си го върнем де!!!!

Според мен със сигурност ще ни помогнат много повече Ахмедов и Шейтанов. Първият ако не ме лъже паметта не успя да се наложи в Литекст и отиде при азерите. Явно и там не е хванал окото, но за нас сред нашите куци коне ще си е супер - играе на кръв, за малко пари, какво повече... А Шейтанов извади такива топки, каквито нито един от нашите трима вратари няма да може да отрази.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 апр 2024 19:43

gdlk написа:Добре, не ви харесва фланелката, но защо постоянно я хулите и т н... Не си я взимайте и толкос..
Явно повечето ги кефи, затова и сайта не работи.. 5к за 24часа не е малко.

Не, бе, момчета, не става въпрос за вкусове, предпочитания, изпълнения, шарки или каквито и да е детайли. Всякакви боклуци сме си купували, или поне аз, в името на това да се помогне с някой лев на клуба.
И не - хората не са злобари, омразници или завистници по подразбиране, ей така по навик.
Първо, много лъжливото и безочливо четкане на Боримиров като някакъв ... Нобелов лауреат, егати! Мигар пък тия в ръководството не са се светнали, че някой може да разкрие измамата им? Излез и кажи - ето това подготвихме, уникално е за България, надяваме се да ви хареса и прочее по-обрани слова.
Второ, за чий му беше нужно на припока да обяснява кое колко струвало като вложение, за чий му беше да лъже и маже колко хора са участвали, че чак и проект го нарече.
Трето, с какви очи изпраскаха такава цена на фланелка, която дори не е маркова, да не говорим, че е заимствана от друг отбор. След добрите новини за главницата към НАП и споразумението към СО, една по-разумна цена щеше да направи тази фланелка новата легенда. Адидаса е с 10 лева по-скъп, бре!
Четвърто, може и аз да ставам параноичен, но тия нашите почват ужасно много да приличат на едни дебели, мазни и неприятни политически лидери, чиито мутри виждаме всяка вечер по телевизора. Които мутри знаят, че лъжат. Знаят и много добре, че мажат. Обаче с думите и делата си показват някаква доминираща роля, преплетена с арогантност и чувство за безнаказаност, като всъщност казват на народа - Да, ние ще си правим каквото си искаме, свиквайте! Не може да ни пипнете с пръст.
Та така, всеки има право да си държи главата заровена в пясъка, или да вярва в Дядо Коледа, няма проблем.
А обявената бройка продадени фланелки за 24 часа ми е малко ... нереалистична, най-меко казано, но вижте предходното изречение.
Последна промяна от TristaNNN на 12 апр 2024 23:38, променено общо 2 пъти.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 апр 2024 19:45

NOMER14 написа:След Купата най-хубавото нещо, което се случи на отбора и феновете последните 15 години са екипите Адидас. С адидасите мога да ходя навсякъде, дори и в летен ресторант. С тази шарения къде мога да се покажа!

Напълно споделям това мнение, макар че всичко е въпрос на личен вкус и предпочитания.
Когато нещо е направено и представено добре, то припоците в ръководството заслужават похвали, и ги получават.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 12 апр 2024 22:22

След това, което стана тази вечер на Васил Левски, вече нямам съмнения, че Раев е продал мача на добрия си приятел ГГ. Но не това е жалкото в случая. Видяхте ли колко фенове имаха Литекс на стадиона? След неделния мач?
Жалкото е, че единственият футболен отбор в България, който има възможност да бъде печеливш маркетингов продукт, да пълни стадиона, да генерира милиони от артикули, единственият отбор е Левски, а никой не иска да направи това. Никой не иска Левски да е силен, да има красив и модерен стадион, да играе в ШЛ, да посреща Етър пред 15 хиляди, да продава десетки хиляди карти и фланелки. Никой не иска да превърне Левски, в това което може да бъде и да печели от Левски. Това е жалкото.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 апр 2024 22:25

Киро Пора написа:
TristaNNN написа:
NOMER14 написа:Каква марка е фанелката, къде ги шият?

Да кажат пажовете на ръководството от ТЛ, ако изобщо им е позволено, все пак се сдобиха с новата рубашка преди простосмъртните.

Неприятни слухове има за това, кой е доставчик на тези тениски, тъй че ще е хубаво да излезе ръководството и да сподели.
.....

Бих се обзаложил на сляпо, че ще да е някой наркос. :lol:
[offtopic]

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 12 апр 2024 23:09

А ти видя ли, че единия отбор тази вечер имаше вратар с главно В, докато Левски беше с гръмнало се дете на вратата..

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 12 апр 2024 23:19

gdlk написа:А ти видя ли, че единия отбор тази вечер имаше вратар с главно В, докато Левски беше с гръмнало се дете на вратата..

Не съм гледал мача, но видях резултата и предполагам, че Пирин са имали също и нападател с главно Н, защото са вкарали два гола. А ние нямахме удар в очертанията.
Та дали само вратаря е виновен , или нападателите, или защитата, или треньора като цяло, не е толкова сложна задача за решаване. Вероятно трябва да се сравнят футболистите на двата отбора и тогава да се дава оценка, но ме съмнява Пирин да има по-скъпи футболисти от Левски. А това, колко са скъпи футболистите, беше главния аргумент, защо Лц ни попиля с 5:1.
Да обобщим - евтиният отбор на Пирин направи това на чужд терен, което скъпият отбор на Левски не можа на свой.
п.п. Сега гледах репортажа и може да се каже, че срещу тирето нашият вратар имаше повече и по-ключови спасявания от вратаря на Пирин . На фона на това което показаха орлетата, нашето представяне изглежда още по позорно.

Върни се в “Левски”