gdlk написа:Добре, не ви харесва фланелката, но защо постоянно я хулите и т н... Не си я взимайте и толкос..
Явно повечето ги кефи, затова и сайта не работи.. 5к за 24часа не е малко.
Не, бе, момчета, не става въпрос за вкусове, предпочитания, изпълнения, шарки или каквито и да е детайли. Всякакви боклуци сме си купували, или поне аз, в името на това да се помогне с някой лев на клуба.
И не - хората не са злобари, омразници или завистници по подразбиране, ей така по навик.
Първо, много лъжливото и безочливо четкане на Боримиров като някакъв ... Нобелов лауреат, егати! Мигар пък тия в ръководството не са се светнали, че някой може да разкрие измамата им? Излез и кажи - ето това подготвихме, уникално е за България, надяваме се да ви хареса и прочее по-обрани слова.
Второ, за чий му беше нужно на припока да обяснява кое колко струвало като вложение, за чий му беше да лъже и маже колко хора са участвали, че чак и проект го нарече.
Трето, с какви очи изпраскаха такава цена на фланелка, която дори не е маркова, да не говорим, че е заимствана от друг отбор. След добрите новини за главницата към НАП и споразумението към СО, една по-разумна цена щеше да направи тази фланелка новата легенда. Адидаса е с 10 лева по-скъп, бре!
Четвърто, може и аз да ставам параноичен, но тия нашите почват ужасно много да приличат на едни дебели, мазни и неприятни политически лидери, чиито мутри виждаме всяка вечер по телевизора. Които мутри знаят, че лъжат. Знаят и много добре, че мажат. Обаче с думите и делата си показват някаква доминираща роля, преплетена с арогантност и чувство за безнаказаност, като всъщност казват на народа - Да, ние ще си правим каквото си искаме, свиквайте! Не може да ни пипнете с пръст.
Та така, всеки има право да си държи главата заровена в пясъка, или да вярва в Дядо Коледа, няма проблем.
А обявената бройка продадени фланелки за 24 часа ми е малко ... нереалистична, най-меко казано, но вижте предходното изречение.