NOMER14 написа:Dust написа:Официално Лудогорец е най слабия отбор в групата за последните пет мача.
...и в Европа.
За сега в настоящето издание на ЕКТ има и по-слаби.
Кеф ти Бенфика, Аякс, Ница, Ренджърс
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
NOMER14 написа:Dust написа:Официално Лудогорец е най слабия отбор в групата за последните пет мача.
...и в Европа.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
DoSomethingDifferent написа:peliforewer написа:Aronaks написа:Литекс София се казват! Правят свирки не отказват! Те са ловешки прасета! И царе са на минета! Кур за Литекс оле!
Направо се чудя какво ти стана, беше нормален...
Специално този индивид е с тежко биполярно, пише един нормален коментар, после избухва с девет неадекватни, все едно е забравил да вземе хапчетата си.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
tmanolov написа:DoSomethingDifferent написа:peliforewer написа:Aronaks написа:Литекс София се казват! Правят свирки не отказват! Те са ловешки прасета! И царе са на минета! Кур за Литекс оле!
Направо се чудя какво ти стана, беше нормален...
Специално този индивид е с тежко биполярно, пише един нормален коментар, после избухва с девет неадекватни, все едно е забравил да вземе хапчетата си.
Припоци да говорят за ши(ши)зофрения и биполярно разстройство - безценно!
W84me написа:TristaNNN написа: Следователно няма как да е сбъркал в отсъждането, понеже нищо не е отсъдил. Сиреч, вариант 1) не е приложим по протокол.
Вариант 2) също не е налице, защото Гиджена не е подновил играта без да отсъди нищо. Следователно не говорим за пропуск в отсъждането.
Тогава на какво основание се намесва ВАР, след като ситуацията не е по ВАР протокол?
Да не би па аз да съм пропуснал нещо от протокола? Нека да дискутираме, но моля без припоци - тия нямат никаква футболна култура и познания.
Не си прав. ВАР можеше да се намеси във всеки един момент и съм сигурен, че го направи, като не каза на Гидженов, че някой трябва да получи ЧК според тях.
The VAR will intervene in four match-changing situations only:
- Goals
- Penalties
- Red cards
- Mistaken identity.....
...
The decision of the referee, known as the “Referee’s Call”, will stand unless, in the opinion of the VAR, based upon the evidence readily available, that call is a clear-and-obvious error.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
W84me написа:Голямото Д уреди всичко, а припоците получиха доза сиромашко щастие!
MASTER_COOL написа:W84me написа:Голямото Д уреди всичко, а припоците получиха доза сиромашко щастие!
Нещо бъркаш генерално. Играем за себе си и не ни дреме дали ще сте шампиони вие, числените сперми, или марсианците!
И моята прогноза е, че няма да биете и в ответния мач от редовният сезон
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, Cooler, JACKO, TristaNNN и 23 госта