Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот NOMER14 » 11 апр 2024 11:26

1914.1902 написа:А за грешките на Донарума и Лунин какво да кажем? :oops:

Бях потресен, че играят като нашите, но никой не ги кори.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 11 апр 2024 11:27

vvessel написа:Абе понеже много се реве как Сираков поне плащал задължения, а другите - не, някой може ли да намери какви са били задълженията при идването на Сираков и какви са сега, та да не се окаже, че всъщност е платил това което се е натрупало, докато той е управлявал. И като казвам "платил", звучи така сякаш той ги плаща, а парите реално идват благодарение на чужди усилия. Той доколкото знам има лично натрупани към 2 милиона задължения, които феновете в спешен порядък трябваше да покриват.

Реално продадените играчи бяха привлечени и продадени при него, всичко друго на Ивков...Мивков и който е да е са просто празни приказки. И аз не го харесвам, супер беше като футболист, но чисто човешки издиша! Сигурно и си изписва някоя комисионна, но малко европейски стил на работа има....хем за него,хем за клуба, за разлика от политическата ни "класа"!!!! в крайна сметка, добър, лош... Има светлина в тунела, питай чорбетата от убедителни лалджий- Томов примерно какво им се.случи :)

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 апр 2024 11:33

vvessel написа:Абе понеже много се реве как Сираков поне плащал задължения, а другите - не, някой може ли да намери какви са били задълженията при идването на Сираков и какви са сега, та да не се окаже, че всъщност е платил това което се е натрупало, докато той е управлявал. И като казвам "платил", звучи така сякаш той ги плаща, а парите реално идват благодарение на чужди усилия. Той доколкото знам има лично натрупани към 2 милиона задължения, които феновете в спешен порядък трябваше да покриват.

Мда, класика, разчита се на късата, ама много къса памет на (щях да кажа хората, ама) знаете кои. Айде да върнем 4 години назад:

За един прЕател - да не се Очудват някои на нянкои резултати. Само да спомена, че лихва върху лихва по родното законодателство е абсолютно забранено
"Искам да внеса малко яснота, за да не се спекулира повече. Познавам се с Гриша Ганчев от много години. През 2013 година взех заем от него. Всичко беше нотариално заверено, с лихви, с лихви на лихвите и т.н. През март 2019 година съм изчистил всичко двойно. Благодаря ти, Гриша! Докато съм жив, ще бъда приятел с Гриша Ганчев. Аз съм Наско Сираков и мога да пия кафе или да обядвам и вечерям, с когото си искам. Ще ме съдите по резултатите. Ако трябва за Левски, ще пия кафе с папата и Ел Чапо", каза Наско Сираков пред журналистите.

На 10.06.2020 - общо към държавата и общината - 6 081 000 лева, общо дългове - 23 948 000 лева
Днес новият собственик на Левски Наско Сираков обяви всички задължения на клуба, от което стана ясно, че "сините" имат да връщат близо 24 млн. лева. Ето и точната разбивка на сумата по пера, която Сираков направи на официална пресконференция:

Заеми и главници - 11 700 000 лева
Главболгарстрой - 3 820 000 лева
НАП по споразумение - 4 400 000 лева
Текущи към НАП - 714 000 лева

Заплати до 2 май - 1 800 000 лева
Към клубове по трансфери - 606 000 лева
Комисионни по трансфери - 130 000 лева
Лични пари по договори на футболисти - 270 000 лева
Екипировка - 135 000 лева
Текущи разходи - 50 000 лева
Местни данъци и такси - 963 000 лева

Общо: 23 948 000 лева

На 10.04.2024 - общо към държавата и общината - 5 762 000 лева, общо (с 4 милиона към Главбулгар и 15-16 милина към Черепа) - към 25 милиона лева
Главницата е изплатена изцяло, а 3 762 000 лева са разсрочени до 2027 година, тази сума не носи допълнителни задължения на клуба. От трансферите чисто в клуба ще влязат 3 800 000 евро. Не е влязло още всичко. Имам молба да не се тиражират неверни съобщения, които наливат вода в мелницата на нашите "доброжелатели", които си приписват заслуги, които нямат. Лихвата, която е разсрочена до 2027 година, няма отношение към лиценза. За лиценза няма проблеми. Клубът има дълг два милиона към Общината, сумата ще бъде разсрочена за три години. Пак казвам - няма проблем за лиценза. Значи общо е 5 762 000 лева"

Всичко е точно - онези, онези са виновни, аз нищо не знам, аз само плащам и плащам....

П.С. Да откоригирам още малко
Последна промяна от tmanolov на 11 апр 2024 11:37, променено общо 1 път.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 апр 2024 11:34

NOMER14 написа:

откога точ лунин се води вратар? А Донарума винаги е бил левак - аз поне никога не съм го харесвал
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 апр 2024 11:36

scooool написа:

Реално продадените играчи бяха привлечени и продадени при него, всичко друго на Ивков...Мивков и който е да е са просто празни приказки. И аз не го харесвам, супер беше като футболист, но чисто човешки издиша! Сигурно и си изписва някоя комисионна, но малко европейски стил на работа има....хем за него,хем за клуба, за разлика от политическата ни "класа"!!!! в крайна сметка, добър, лош... Има светлина в тунела, питай чорбетата от убедителни лалджий- Томов примерно какво им се.случи :)

Продадените играчи бяха избрани от друг, който вече го няма. Знаем какви играчи се привличаха преди и какви са привлечени след това. Да видим колко от бразилците привлечени тая зима ще се продадат. Да видим и бомбата която Сираков обяви за привличане на поне петима нови. Предполагам така ще гръмне, че от клуба нищо няма да остане.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 апр 2024 11:51

Бомба е, че идват петима нови ли? То почти всяка година идват двойно повече. Бомба не виждам. :lol:

Ако някой смята, че има 50 млн., които да даде веднага при взимането на ПФК Левски - да заповяда, всички фенове ще го подкрепят най-вероятно. Такъв човек май няма обаче. Те са само, за да се оправи всичко в миналото, а за бъдещето + стадион ще са необходими още доста средства.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 11 апр 2024 12:20

vvessel написа:
scooool написа:

Продадените играчи бяха избрани от друг, който вече го няма. Знаем какви играчи се привличаха преди и какви са привлечени след това. Да видим колко от бразилците привлечени тая зима ще се продадат. Да видим и бомбата която Сираков обяви за привличане на поне петима нови. Предполагам така ще гръмне, че от клуба нищо няма да остане.

Няма как да знаеш кой е избирал играчите, Познавам Мъри бегло и съм го чувал как говори по темата.... Той бил треньор, това не била негова работа, лично съм го чувал!!!! Ивков е адвокат, човека прави пари от спорове на други хора и институции, не съзидава нищо, само говори.. Това му е работата, Сираков има много минуси, но си заслужил малко повече уважение с толкова голове за моя отбор. Я си представи за секунда властта да беше у хората който биха свой на последния мач.... Или на хора близки до тези индивиди. Може да намериш Мъри и Стамен Белчев да клепят лятото на Корен, Орешец или Тракиец.... Питай ги.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 11 апр 2024 12:45

NOMER14 написа:

Лошото е че при нас това е рецидив - ние правим това по няколко пъти на мач.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 апр 2024 12:56

Ма хора, помислете, това е глупост. На някой му хрумнало и айде. Вратарят подава на защитник. На теория защитникът трябва да преодолее по някакъв начин пазещият го атакуващ футболист и да я даде на крак на дефанзивния халф без да обърка. Аз централен защитник с по-добра техника от един нападател или крило не знам. На практика, атакуващият винаги ще му я отнеме. Другото е да тръгне централният да я изнася с дрибъл. Вие колко централни защитници дрибльори знаете? Не им е там силата. Ако я подаде централният на бека, там пък имаш крило. Това е революция. Да. Революция на глупостта. В Сегунда и в Серия А бъркат много повече да ви кажа. Конкретно за Костов... видяла жабата, че подковават коня...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 11 апр 2024 13:03

Ми поне към СО други са ги натрупали. Тези 2+ млн дето ще изплащаме и са отсрочени днес са натрупани от 2016 до края на 2020г. Демек главно от спуснатите от Баш Левскаря Спаско и Черепа. При НАП предполагам че положението е подобно. Спомням си, че 21 приоритетно плащаха задълженията от 20 за да вземем лиценз. Та, доста се съмнявам тия задължения да са натрупани от Сираков. Иначе да.. плаща ги клубът и ние, а не той. Парите идват благодарение на по-правилната (в сравнение с изминали години) политика от 21 до ден днешен. Не може да броим всичко положително само на Стоилов, а всичко отрицателно само на Сираков. Работили са добре в конкретния случай и в синхрон. Намерени и превлечени са правилните футболисти, за които са взети пари след това. И това са усилията на цял клуб, а не на един конкретен човек. Дано тази новина за СОС и стадиона днес е поредната положителна за клуба
110 години любов!

Върни се в “Левски”