Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 10 апр 2024 21:25

Най-важни са живота и здравето на хората, независимо от клубните им пристрастия.
Бях свидетел на подобна свинщина в А на мача с Морето, гладкомозъчковци слезеха да набият един, защото хвърли бутилка и не съм сигурен, че не пострадаха и други хора, та тук оправдание с милицията няма!
Охраната с жилетките се прави, че нито е видяла нито е разбрала, а трябваше да се изнесе човека и предаде на съответните органи, а се пращат гладкомозъчковци!
Утре при подобна ситуация може да стане и най-лошото, тогава?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

kostko
Контакти:

Мнениеот kostko » 10 апр 2024 21:33

Странни хора не разбрахте ли, че ако сте на стадиона ще ви набият, ако си купите от магазина ще е менте ВИЕ сте БГЛ, ходете за гъби, лов, риба и т.н. и не се занимавайте с нещо от което единици разбират!
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 апр 2024 21:44

Аз не знам какво толкова се очаква от тия охранители с жилетките, при положение, че голяма част от тях са лелки, възрастни мъже или хлапаци. Кой знае какви смешни пари получават, милите, за да може пачките да се приберат от шефовете.
Тук-там има и здрави бичета, ама знае ли човек вече дали са наистина от фирмата или са просто предрешени наркоси и бабаити.
И това не е от вчера, и не е само при една конкретна фирма.
Обаче е много дразнещо, че по времето, когато наркосите орханяваха, след всеки инцидент имаше по 5 страници рев що не си вършат работата и що им се плаща (напълно оправдан и основателен рев от страна на левскарите), а при другата фирма тая безпощадна критика отсъства.
Ей това лицемерие е много грозно.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 апр 2024 00:18

Дортмунд не са питали Томето Русев, да не я разцъкват така пред наказателното поле, не му харесвало.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 апр 2024 00:19

А за грешките на Донарума и Лунин какво да кажем? :oops:

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 11 апр 2024 00:56

Луд народ... При тези сме връщали пари и при никой друг за последните 10г. Като гледам така! Само да вметна, че Наско е бил ръководител и на двете смени. Той и Томов приказваше и онези сложиха тирето, честно Ивков какво толкова обърка народа....нищо освен празни приказки не подкрепят неговите съчинения, само обърка Мъри май!!!! Мнението ми е базирано на факти изнесени официално.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 апр 2024 07:03

W84me написа:Дортмунд не са питали Томето Русев, да не я разцъкват така пред наказателното поле, не му харесвало.

Поначало това го гледам постоянно в Серия А и в испанското - А и Б (това са първенствата, които гледам). И го писах един-два пъти.
Принципно, има логика, защото когато вратарят я изрита с дебелия пръст силно, тя много често отива в противника. Но е далеч от вратата. Но така е в близост до вратата, а защитниците по правило са хора, които не се хвалят с каква техника. За разлика от нападателите. Не знам в Премиършип правят ли такива грешки.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 апр 2024 10:47

metodito написа:
W84me написа:Дортмунд не са питали Томето Русев, да не я разцъкват така пред наказателното поле, не му харесвало.

Поначало това го гледам постоянно в Серия А и в испанското - А и Б (това са първенствата, които гледам). И го писах един-два пъти.
Принципно, има логика, защото когато вратарят я изрита с дебелия пръст силно, тя много често отива в противника. Но е далеч от вратата. Но така е в близост до вратата, а защитниците по правило са хора, които не се хвалят с каква техника. За разлика от нападателите. Не знам в Премиършип правят ли такива грешки.

По принцип има логика в такива разигравания, защото изтегля противниковият отбор напред и може да се открие по-лесно някой наш атакуващ. Проблема е в изпълнителите. Може да е модерно да правиш нещо , но с някой който го може, иначе става пародия.
Аз честно казано на Костов му разбирам идеите до някъде, но изглежда той не разбира, че от всяко дърво свирка не става. След неговите нововъведения защитата е леле-мале. Спомням си че бяхме направили 2 или 3 мача с умрелите в които нямаха удар към вратата, като един от тях беше за купата, сега 8;0 удара за тях. Достатъчно е това да се види за да се разбере докъде е докарал новата система. Отпред 0:0 , отзад квото стане :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 апр 2024 10:53

vvessel написа:
metodito написа:

По принцип има логика в такива разигравания, защото изтегля противниковият отбор напред и може да се открие по-лесно някой наш атакуващ. Проблема е в изпълнителите. Може да е модерно да правиш нещо , но с някой който го може, иначе става пародия.
Аз честно казано на Костов му разбирам идеите до някъде, но изглежда той не разбира, че от всяко дърво свирка не става. След неговите нововъведения защитата е леле-мале. Спомням си че бяхме направили 2 или 3 мача с умрелите в които нямаха удар към вратата, като един от тях беше за купата, сега 8;0 удара за тях. Достатъчно е това да се види за да се разбере докъде е докарал новата система. Отпред 0:0 , отзад квото стане :)

Ема, ти видя вчера си видял как футболисти от най-висока класа грешат. Според мен е глупаво на глобално ниво, не само за нас.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 апр 2024 10:56

Абе понеже много се реве как Сираков поне плащал задължения, а другите - не, някой може ли да намери какви са били задълженията при идването на Сираков и какви са сега, та да не се окаже, че всъщност е платил това което се е натрупало, докато той е управлявал. И като казвам "платил", звучи така сякаш той ги плаща, а парите реално идват благодарение на чужди усилия. Той доколкото знам има лично натрупани към 2 милиона задължения, които феновете в спешен порядък трябваше да покриват.

Върни се в “Левски”