Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 10 апр 2024 11:53

Дотук демагогия тип оранжадите. Разпродаваме играчите на Мъри и продължаваме с играйкането. Те ги били платили, новото ръководство, все едно преди година друг беше "собственик". А от джурналястите нито един грамотен въпрос - колко пари дават палмите, колко са дали в последните 6 месеца, как така само 3,8 милиона евро да влязат в клуба, като уж 6,5 милиона влязоха от Сонко, Петрис, Дарлан, Уелтън и Роналдо. Колко пари са платени за новите ментета, щото се оказа, че е плащано и за тях. Защо постоянно се смесват цифри и не се казват нещата по пера. Колко пари се дължат на Главбулгарстрой (на Автомагистрали е ясно, че отидоха при Боожков). Какви са тези пари, които се дължат на столична община, щото нали там беше "безвъзмездно и безсрочно"? Защо ни е концесия, като имаме стадиона "безвъзмездно и безсрочно"? И т.н., и т.н.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 10 апр 2024 11:55

Още когато баш левскаря спусна черепухата в Левски беше ясно, че нищо добро не ничака.

Тези дългове към него + намагнитизирането дълго време ще ни ядат главата - затова всеки нормален "спнсор" ще бяга от нас като дявол от тамян.

Похвално за изчистените дългове към НАП (глвница) остават известни съмнения все пак, но важното е че няма да се терупат нови лихви.

13 милки са много пари, затова ще играем с 12-13 футболисти, непълна група и Костов ще е тренер...другият път е ясен тиро, затепайка и вечен позор.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 апр 2024 11:57

3,8 млн.евро чисто от трансферите.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 апр 2024 11:57

1914.1902 написа:Ами аз не видях полза от постоянната смяна на треньори всяка година. Даже сигурно ще сбъркам и кой кога точно е бил начело на ПФК Левски, защото бяха адски много.

А и Сираков какъв треньор точно да избере, след като не докарва нито един нормален с ясен план как да изпълни поставената си задача, по-добре този да стои.

Искаш да кажеш , че който и да дойде все тая?
Ако е така - закривай!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 апр 2024 12:01

1palq4o1 написа:

БКП - до 1997 година си управлява тя, после идва Костов и след него пак наследниците на същата скрити под различни абревиатури, най-вероятно не помниш тези събития.
И да ми кажеш какво се случва с България, че аз си спомням как се живееше тогава и виждам как живеем сега - в пъти ( ако не десетки пъти ) по-добре и по-богато! Това, обаче се дължи на така омразната ви Европа и курса предприет от правителството на Костов

Ей, псевдодемократе, я се сопри малко, бе! Първо ти ако живееш в Комплексирстан и си мислиш, че си наследник на азиатци, аз съм потомък на хора, които са имали държавност, език и четмо, когато британци и германци са нямали държава. Въобще не ме брига облъчената ти тиква, колко са я промили. Иван Костов вика. Ти главния асистент по политическа икономия и член на бкп за промяна ли го вземаш? Казвам ти "ново време" заради пазарните принципи. Появата на мутрите и тъ нъ. Етър спря да съществува заради разграбване. Кое не разбра? Разграбване от свои.
"Омразната Ви Европа". Кои СМЕ ние? Познаваш ли ме? Гледай си БТВ-тУ, НОВА и не ме занимавай!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 10 апр 2024 12:03

На мен пък не ми е ясно,как дълг към Божков ще влияе негативно на кандидат за спонсор?
Спонсора дава пари за реклама,кво му дреме за Божков и магнитски.
Ако има нещо негативно за него спира договора и толкоз.
Няма такива левскари меценати ,които да дават от любов,а не от интересчийство.
Дават ги за гръцки имоти ,яхти и корви.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 апр 2024 12:05

vvessel написа:
1914.1902 написа:Ами аз не видях полза от постоянната смяна на треньори всяка година. Даже сигурно ще сбъркам и кой кога точно е бил начело на ПФК Левски, защото бяха адски много.

А и Сираков какъв треньор точно да избере, след като не докарва нито един нормален с ясен план как да изпълни поставената си задача, по-добре този да стои.

Ако е така - закривай!

Закривай ПФК Левски, ако смяташ, че е толкова лесно да откажеш над 2 млн. левскари да забравят за съществуването на този клуб.

Никъде не съм написал, че който и да дойде е все тая. Просто казах, че видяхме, че Сираков не успява да намери кой знае колко качествени треньори, а също така през последните години сменяхме постоянно и аз резултат не видях. Ако ти си видял - окей. Нека се заложи на нов план в това отношение.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 апр 2024 12:07

olimpi написа:
13 милки са много пари, затова ще играем с 12-13 футболисти, непълна група и Костов ще е тренер...другият път е ясен тиро, затепайка и вечен позор.

Преди да дойде Костов играхме с футболисти събрани от кол и въже от Б група, от трета бразилска и то без пари. Май само за Роналдо нещо беше платено. Сега какво се е променило, освен ,че разпродадохме част от тези футболисти и купихме нови. Повтарям - купихме.
Аз знам какво , но се чудя дали ти ще се сетиш.
Така че, не пробутвай мантрите - играем слабо щото няма пари , иначе слагаме тире. И друг път сме играли без пари, но много по-добре и не сме записвали такива позорни мачове срещу тирето и Лц. Никога. С такъв треньор и такъв "собственик" тире не ни трябва , защото това въобще не е Левски. Скоро пак ще започнат да се снимат разни измислени отбори пред таблото на Герена.
Последна промяна от vvessel на 10 апр 2024 12:17, променено общо 1 път.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 10 апр 2024 12:10

vlong написа:На мен пък не ми е ясно,как дълг към Божков ще влияе негативно на кандидат за спонсор?
Спонсора дава пари за реклама,кво му дреме за Божков и магнитски.
Ако има нещо негативно за него спира договора и толкоз.
Няма такива левскари меценати ,които да дават от любов,а не от интересчийство.
Дават ги за гръцки имоти ,яхти и корви.

Бегай бре, раевист :lol:

Разбра се и за НАП - предплатили са 15-16 вноски и тъй като по закон първо се покрива главницата, затова ти казват, че тя е платена. Иначе пак щеше да е платено, но през май 2025 (примерно). АКо на някой не му е ясно, да му го обясня допълнително. Ерго, очаквам да не плащат на НАП поне 1 година и после да го мислят какво и как да плащат. Засега са редовни.

А само 3,8 милиона евро, при продадени футболисти за уж 6,5 милиона (Сонко за 660, Петрис за 100, Дарлан за 700, Роналдо за 2 милиона и Уелтън за 3 милиона), в повече от скандално, но всичко е точно
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 апр 2024 12:14

1914.1902 написа:
vvessel написа:

Ако е така - закривай!

Закривай ПФК Левски, ако смяташ, че е толкова лесно да откажеш над 2 млн. левскари да забравят за съществуването на този клуб.

Никъде не съм написал, че който и да дойде е все тая. Просто казах, че видяхме, че Сираков не успява да намери кой знае колко качествени треньори, а също така през последните години сменяхме постоянно и аз резултат не видях. Ако ти си видял - окей. Нека се заложи на нов план в това отношение.

Толкова срамни резултати никой треньор не е записвал като тоя. От октомври насам отборът ни е тотал щета и копае дъното. Записа няколко победи, част от тях късметлийски, срещу изпадащи отбори и се създаде илюзията , че играем нещо. Но последните мачове беше напълно разкрит и смяната му е крайно наложителна. Ако не, значи с пълна сила върви славизацията, за която някои колеги говорят. Така че , такъв Левски с такъв собственик и такъв треньор, аз не мога да възприема като нормален. И се съмнявам че по-голямата част от двата милиона левскари също могат да приемат. Дори започвам да се замислям дали да не ида на мача с Морето да го освиркам и да викам оставка, защото знам и там какво ще стане.

Върни се в “Левски”