Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Тия дни май са преведени парите за главницата.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
- Контакти:
tmanolov написа: Щото ми говорят за някакви имагинерни свине, чорбари, песни се пеят за някакво 7:2 (не помня да сме били Литекс с такъв резултат), от една страна, а от друга, нека не се лъжем, това ни е най-посетеният мач от вътрешното първенство. да, и едно време с Литекс понапълвахме стадиона, но никога не ние бил най-посетеният мач. Сега би трябвало да сме най-много с делиорманци, но не сме, нали? Въпреки че следва те да са ни най-големият дразнител, а? Да не говорим, че рАководството ни от 2016 насам един път не повдигна темата, че играем със селски отбор и като такъв, мачът следва да е на Герена (тук дори не слагам факта, че те вече имат 3-4 мача на нацито, щото от пролетта джиткат на него, ерго все едно са на домакинския си стадион). Пък ако добавя и как всичките ни треньори (включително Мъри) говорят за някакво вечно дерби и някакво четирибуквие, без да слагат тирета, как да ти кажа - никога няма да им стъпя!
П.С. Дори цените за този мач са по-ниски, отколкото на стандартен мач на Герена - това какво ти говори. За мен Литекс е от най-червените линии, които никога няма да пресека. За други си е все тая, ама иначе не били хич припоци - всеки знае себе си, разбира се
Още след като влязоха в А група по таблата на стадионите бяха без емблема. И с нас, и с Лудогорец, и с други отбори. Всички ги наричат ЦСКА-София общо взето. Дори Краси Универсиадата беше ходил на някакви срещи и поздрави числото по някакъв повод, каза, че мача с тях е дербито. -София си носят кръста за врътката на ГГ и припознаването, ръководството ни не може като латерна да повтаря това, което ние феновете говорим.
Най-смешно ми е, като цесекари кажат, че всичко било на Домусчиев и той дърпал конците във футбола. То ако беше така нямаше БФС да прави гимнастики за да ги пусне в А група с уайлд кард и легитимират, а щяха да минат по дългия път като числото.
tmanolov написа: .....Щото ми говорят за някакви имагинерни свине, чорбари, песни се пеят за някакво 7:2 (не помня да сме били Литекс с такъв резултат).....
Е, сбъркали са с 1 гол. Бихме ги с 6:2. По-точно Мъри би Люпко.
В тъпспорт пак говорят че Краев ще ходи в лудогорец. Интересно ако това се случи как ще реагират хората, които толкова милеят за него? Пак ли ще са лоши насо и Илияна Раева. Още малко остава да видим къде ще пристане този уникален талант. На резервната пейка до Неделев и Чочев има място и за него
110 години любов!
Обръщалката срещу отбора на Мъри от 0-2 до 3-2 е след 3 дузпи за домакините в 83-а, 90-а и 99-а минути. Снощният мач Челси Юнайтед ряпа да яде.
За пръв път не съм съгласен със Странджата.
Българите не сме мързеливи и сме по-работни от европейците, Защо не ни се получава?!
Работил съм с американци, британци, италианци, германци, чехи...Отбелязват си няколко точки, които ще свършат за деня. При мен и колегата подходът е друг - без точки неуморно и накрая сме свършили двойно повече работа.
Не може да е мързелив народ, който прави компоти и лютеници, а сега през уикенда ще сади разсади на село/вилата. Какво правят гернците в събота и неделя? Дори и магазините им не бачкат в неделя - толкова са мързеливи.
Ако европейците бяха толкова работни, нямаше да внасят работна ръка.
Българите не сме мързеливи и сме по-работни от европейците, Защо не ни се получава?!
Работил съм с американци, британци, италианци, германци, чехи...Отбелязват си няколко точки, които ще свършат за деня. При мен и колегата подходът е друг - без точки неуморно и накрая сме свършили двойно повече работа.
Не може да е мързелив народ, който прави компоти и лютеници, а сега през уикенда ще сади разсади на село/вилата. Какво правят гернците в събота и неделя? Дори и магазините им не бачкат в неделя - толкова са мързеливи.
NOMER14 написа:За пръв път не съм съгласен със Странджата.
Колега, правиш си изводите по двама човека.. При това гастербайтъри. Аз работя в голяма институция с 3000+ служителя. Дали не съм се нагледал на мързел.. Да не говорим, че имам взимане - даване с държавната администрация (която в БеГе е стотин хиляди). Че, масово и ежедневно чувам от 30-40 годишни хора "ааа..наработих се вече за цял живот. Тук съм за да почивам".
Мързелив и кофти матрял сме си. Един неумен човек го беше казал това последното и беше прав. И тук не говорим за хората по селата от минали поколения. То, такива не останаха.
110 години любов!
-
- Контакти:
Не е нито в едната, нито в другата крайност. На нас проблема ни е, че като производителност на труда сме ниско. В много случаи е заради управлението. Просто много бизнеси, големи или малки, са стигнали едно плато при което работодателите са доволни от това, което имат в момента - нито те се напъват повече да разбутат нещата и да рискуват нещо, вкл. загуба на кадри, нито служителите искат повече, защото това, което искат може да се отрази, като нещо от сорта на 200-300-500лв. отгоре на месец за много повече работа и контрол. И така нещата си кретат.
groti написа:NOMER14 написа:За пръв път не съм съгласен със Странджата.
Колега, правиш си изводите по двама човека.. При това гастербайтъри. Аз работя в голяма институция с 3000+ служителя. Дали не съм се нагледал на мързел.. Да не говорим, че имам взимане - даване с държавната администрация (която в БеГе е стотин хиляди). Че, масово и ежедневно чувам от 30-40 годишни хора "ааа..наработих се вече за цял живот. Тук съм за да почивам".
Мързелив и кофти матрял сме си. Един неумен човек го беше казал това последното и беше прав. И тук не говорим за хората по селата от минали поколения. То, такива не останаха.
Не си ме разбрал. Не съм гастербайтър. Никога не съм работил извън страната, щото миенето на чинии е убийствено. А чужденците, с които съм работил, са на средно мениджърско ниво.
Левски обяви: Задава се нещо уникално
Левски анонсира много голяма изненада по повод 110-годишнината на клуба. „Сините“ пуснаха тийзър по случая.
На 10 април (сряда) в обичайния час 19:14 ще бъде обявена уникалната изненада.
„Задава се нещо уникално! Очаквайте на 10.04.2024 – 19:14 часа… 110 години години „Левски“ – вчера, днес, утре и завинаги”, написаха от Левски.
Левски анонсира много голяма изненада по повод 110-годишнината на клуба. „Сините“ пуснаха тийзър по случая.
На 10 април (сряда) в обичайния час 19:14 ще бъде обявена уникалната изненада.
„Задава се нещо уникално! Очаквайте на 10.04.2024 – 19:14 часа… 110 години години „Левски“ – вчера, днес, утре и завинаги”, написаха от Левски.