Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
За Стивън Гаоте- мога да изброя доста момчета ,който като юноши не бяха по-слаби футболисти от него. Колко от тези ,които на 16-18 години тръгнаха да си сменят отборите направиха успешна кариера? - Последните са Данаил Начев и Мартин Хайдаров и двамата бяха считани за по-големи таланти от Марин Петков и ПГ Галчев . И докъде стигнаха и Данаил и Мартин?
honda написа:Спуснати от кого? - Според теб дали ББ щеше да има нещо напротив един евентуален фалит на Левски през лятото на 2021г , с възможни вълнения и брожения сред феновете? - Все пак той тогава беше в опозиция и всякакви турбулентни процеси в държавата, които клатят стабилността са добре дошли за него.
Колко пъти трябва да те питам- какви бяха ББ и ДП през юни/юли 2021?- Защото според мен тогава всички считаха, че и с двамата е свършено и последното нещо ,което ги интересуваше е да спасяват някакъв ФК . Все пак тогава те самите имаха нужда от спасяване.
Колко пъти трябва да ти се казва ,че зад "Палмс Бет" стои мъжът( може и да е бивш) на сестрата на Мило Борисов. Дали е американец или британец ,не съм сигурен . Този юнак заедно със свои партньори има казина зад над 2млрд долара в цял свят. Просто е дал бизнеса си в България на брата на жена си.
За т.н. от теб припок - за него е мнго ясно ,кои стои зад него. След разправата с ВБ, в момента по-голямата част от бизнеса на ВБ се контролира от различни представители на семейството му.
Знам ,че си достатъчно умен и няма нужда да ти напомням максимата "следвай парите и много неща ,ще ти станат ясни" . Всички знаем кой се разправи с ВБ , а в кой се оказаха активите му?
Между другото ББ наистина беше подготвил спуснати собственици на Левски( познавам единия от тях откакто се помня и почти всеки ден се чуваме) , след разправата с ВБ , но със започването на пандемията бизнеса им много пострада .
Ок, Хинда, знаеш, уважавам мнението ти и се радвам, че пишеш тук - да приемем, че си прав (аз не го вярвам, защото и прз 2021, и сега хората знаят кой назначаваше капутите в Левски и "любовта" им щеше много лесно да се обърне към него -всички помним 2020 и как неговите солташаци оглавиха шествието, нали), това обаче не отговаря на основния въпрос - защо, аджеба, въпросните дойдоха в Левски? И на следващия въпрос - защо не развиват този продукт, от който биха могли да печелят и реално, а не само имиджово? Илизат и казват - ето, ние ще поемем Левски, ще даваме толкова и толкова, очакваме от вас активизация и да купувате фланелки за толкова и толкова. поставяме цели - това и това. Дълговете са точно толкова и толкова, като ще даваме пресконференции на 3 месеца какво и как сме свършили. На секундата дори Мъревистите ще станат Палмсбетаджии, дори и с нашио г.з. начело.
Но не го правят, нали? Защо не го правят? За мен отговорите са два - или са спуснати, или са идиоти/неможачи! Ти ми кажи кой е верният отговор :) А и на другия въпрос - колко пари са дали палмите в последните 6 месеца? Мерси
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
honda написа:За Стивън Гаоте- мога да изброя доста момчета ,който като юноши не бяха по-слаби футболисти от него. Колко от тези ,които на 16-18 години тръгнаха да си сменят отборите направиха успешна кариера? - Последните са Данаил Начев и Мартин Хайдаров и двамата бяха считани за по-големи таланти от Марин Петков и ПГ Галчев . И докъде стигнаха и Данаил и Мартин?
В случея има една съществена разлика - Стивън не е тръгнал да сменя отбора в милата ни татковина, а се касае за отбор на запад от табелата Калотина. Това е от съществено значение. Абсолютно съм убеден че това не е еднолично решение на неговите родигели, а някой от "великите" родни агенти.
Истината е че рядко се срещат подобни таланти, много добра техника, бързина и което е голямата разлика с Дани Начев е физиката на Гаоте. Той може с успех да играе, както при малките 16г, така и при мъжете.
- Странджата
- Контакти:
Жалко е, че ще изпуснем талант, но явно не можем да го задържим. И го наказваме затова, че търси това, което не сме в състояние да му предложим. Това не го разбирам човешки ...
futbolqga написа:Следващият ни мач е поверен на Кабака - любимата пеперудка на разграските наркотрафиканти. Има ли изненадани?
Спокойно. Герберския Бижутер ще е в ложата при Домуса. Йовов вън.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Манолов,
Има трети отговор за причината. Собствениците на всички други отбори са откровени мутри, като генезисът на техния бизнес е червен, кърваво червен. Герб е продължение на една трибуквена бяла групировка. За твоя Радев какво да говоря. Сред тия субекти ВБ си е хрисим.
Какъв бизнес в тая радиационна среда. Иначе ние помагаме с фанелките и картите.
Какво става с багажниците за чернодрешковците?
Има трети отговор за причината. Собствениците на всички други отбори са откровени мутри, като генезисът на техния бизнес е червен, кърваво червен. Герб е продължение на една трибуквена бяла групировка. За твоя Радев какво да говоря. Сред тия субекти ВБ си е хрисим.
Какъв бизнес в тая радиационна среда. Иначе ние помагаме с фанелките и картите.
Какво става с багажниците за чернодрешковците?
- metodito
- Контакти:
Филипао ниже на Аякс.
tmanolov написа:honda написа:Спуснати от кого? - Според теб дали ББ щеше да има нещо напротив един евентуален фалит на Левски през лятото на 2021г , с възможни вълнения и брожения сред феновете? - Все пак той тогава беше в опозиция и всякакви турбулентни процеси в държавата, които клатят стабилността са добре дошли за него.
Колко пъти трябва да те питам- какви бяха ББ и ДП през юни/юли 2021?- Защото според мен тогава всички считаха, че и с двамата е свършено и последното нещо ,което ги интересуваше е да спасяват някакъв ФК . Все пак тогава те самите имаха нужда от спасяване.
Колко пъти трябва да ти се казва ,че зад "Палмс Бет" стои мъжът( може и да е бивш) на сестрата на Мило Борисов. Дали е американец или британец ,не съм сигурен . Този юнак заедно със свои партньори има казина зад над 2млрд долара в цял свят. Просто е дал бизнеса си в България на брата на жена си.
За т.н. от теб припок - за него е мнго ясно ,кои стои зад него. След разправата с ВБ, в момента по-голямата част от бизнеса на ВБ се контролира от различни представители на семейството му.
Знам ,че си достатъчно умен и няма нужда да ти напомням максимата "следвай парите и много неща ,ще ти станат ясни" . Всички знаем кой се разправи с ВБ , а в кой се оказаха активите му?
Между другото ББ наистина беше подготвил спуснати собственици на Левски( познавам единия от тях откакто се помня и почти всеки ден се чуваме) , след разправата с ВБ , но със започването на пандемията бизнеса им много пострада .
Ок, Хинда, знаеш, уважавам мнението ти и се радвам, че пишеш тук - да приемем, че си прав (аз не го вярвам, защото и прз 2021, и сега хората знаят кой назначаваше капутите в Левски и "любовта" им щеше много лесно да се обърне към него -всички помним 2020 и как неговите солташаци оглавиха шествието, нали), това обаче не отговаря на основния въпрос - защо, аджеба, въпросните дойдоха в Левски? И на следващия въпрос - защо не развиват този продукт, от който биха могли да печелят и реално, а не само имиджово? Илизат и казват - ето, ние ще поемем Левски, ще даваме толкова и толкова, очакваме от вас активизация и да купувате фланелки за толкова и толкова. поставяме цели - това и това. Дълговете са точно толкова и толкова, като ще даваме пресконференции на 3 месеца какво и как сме свършили. На секундата дори Мъревистите ще станат Палмсбетаджии, дори и с нашио г.з. начело.
Но не го правят, нали? Защо не го правят? За мен отговорите са два - или са спуснати, или са идиоти/неможачи! Ти ми кажи кой е верният отговор :) А и на другия въпрос - колко пари са дали палмите в последните 6 месеца? Мерси
При положение, че в НС има внесено предложение за забрана рекламата на хазарт ,каква реакция от Палмите очакваш?
Ако това предложение влезе в пленарна зала, най-вероятно ще се стигне до забрана на рекламата.
Въпрос на време да бъдат наложена забрана в рекламата на хазарт в България. Дали ,ще бъде частична или пълна не мога да кажа . Това ще бъде решено от депутатите.
ikar написа:honda написа:За Стивън Гаоте- мога да изброя доста момчета ,който като юноши не бяха по-слаби футболисти от него. Колко от тези ,които на 16-18 години тръгнаха да си сменят отборите направиха успешна кариера? - Последните са Данаил Начев и Мартин Хайдаров и двамата бяха считани за по-големи таланти от Марин Петков и ПГ Галчев . И докъде стигнаха и Данаил и Мартин?
В случея има една съществена разлика - Стивън не е тръгнал да сменя отбора в милата ни татковина, а се касае за отбор на запад от табелата Калотина. Това е от съществено значение. Абсолютно съм убеден че това не е еднолично решение на неговите родигели, а някой от "великите" родни агенти.
Истината е че рядко се срещат подобни таланти, много добра техника, бързина и което е голямата разлика с Дани Начев е физиката на Гаоте. Той може с успех да играе, както при малките 16г, така и при мъжете.
От това ,което съм виждал от Стивън Гаоте, момчето има качества ,но досега не се сещам момче ,което е напуснало юношеския си отбор и е цъфнало и вързало. Ако някой си мисли ,че е по-лесно да пробиеш в чужбина отколкото в родния си клуб , значи е безкрайно заблуден.
За мен държанието на Стивън Гаоте е липса на характер, а за съжаление това не се лекува.
Момчето има качества , но според мен от известно време развитието му е в застой . Когато беше с една глава над съперниковите играчи ,ги надиграваше с лекота , но сега когато вече физическото му предимството му не е толкова ярко изразено, определено не е особено ефективен.
Само за твоя информация Д.Начев беше желан от Глазгоу Рейнджърс и Рома, беше наблюдаван от Динамо(З) , но онези предвидиха точно какво ще се случи с него.
Ако ще сравняваме Ст.Гаоте примерно с Боян Табаков на неговите години , в нито един критерий сравнението ,не е в полза на Стивън. Само за сравнение Б.Табаков беше желан от Шалке и Галатасарай, дори беше в Шалке, в един мач направи хеттрик, но накрая стигна до .... Любимец.
За мен това от ,което има нужда Стивън е да тренира в първия отбор и малко по-малко да бъде налаган в него. Повярвай ми в чужбина това няма да се случи, Но всеки има право да решава ,кое е най-доброто за него.
Само за справка как постъпи Джуд Белингам с Бирмингам,и как постъпва Стивън Гаоте с Левски?
Иначе най-искрено пожелавам на Стивън Гаоте в някой момента да бъде съотборник на Джуд Белингам.
Тоя с хектрика беше Иван Цачев срещу Спартак Варна
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !