Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот honda » 18 мар 2024 14:20

NOMER14 написа:
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
futbolqga написа:
W84me написа:Тирето са с протоколни мачове и не можем да минем пред тях. Да се надяваме 4-то място дава право на Европа.

Най-забавното е как техния вечен сателит Ботев Пловдив излезе с няколко голобради юноши - дебютанти, но никой не го отразява. Виж, за нашия мач с Лудогорец (с право) се изписаха километрични статии.

Не знам дали някога ще видя БироИ, Враца или папагалите да отмъкнат ей така поне точица на четирибуквието. Дето се вика, по чиста статистическа случайност да стане някой фал

Половин век ги чакам.

Преди няколко дни написах ,че в последните година и половина два драстично намаля броя на футболисти ,които искат да разтрогват договори с ФК , по вина на клуба заради неизплатени заплати... ами кой ще иска да бяга от келепира. Все пак Тодора не поляга без да и се плати и след това се налага да се инвестират такива средства в тирето.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 мар 2024 14:32

NOMER14 написа:
LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:
NOMER14 написа:
tmanolov написа:Пичове, ако съм обидил някого неволно, да ме прощава, а и аз лошо не тая към никого. Само Левски :!:

Насо дали чете форума?

Има хора, които му казват какво се пише тук, всички потребители с цифри в потребителското име са платени от Илиана Раева.

Дано поне добри пари дава.

Има по-ценни неща от парите.
Преди десетина години, макар да е далеко от клуба, Наско пращаше на един приятел на колегата ми стенни календари. Един достигаше до мен и си го слагахме в офиса. 2-3 календара колко кинта са?

На мен пък (без майтап) един колега ми донесе календар на некапету (тази година е с паметника на Гунди до нас), ма това няма как да ме направи фен на наркосите, колкото и да оценявам жестовете. От уважение към Гунди не отиде директно към кръглата папка, а стои навит до разни други хартии в офиса. та така
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 мар 2024 14:52

tmanolov написа:
icemanbg33 написа:Според спортал, фонда който държи 40% от тиретата и който е собственост на собственика на УинБет е инвестирал 18.5 милиона лева за последните 12 месеца. Левски по-малко ли струва от това?

Питай най-милото ни Мило. Или иди в магазина и питай аватара на Мило-то, дето ни се води собственик :mrgreen:

Догодина пак ще искаш прошка. Не така с лошото. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 18 мар 2024 15:53

honda написа:
icemanbg33 написа:Според спортал, фонда който държи 40% от тиретата и който е собственост на собственика на УинБет е инвестирал 18.5 милиона лева за последните 12 месеца. Левски по-малко ли струва от това?

Тези 18.5 милиона лв са приблизително реалните загуби на тирето . Ако на Папазки му харесва ,да продължава да го прави . Следващата година ,пак.
За мен е по-важно нашия Левски да не бъде на загуба и да се самоиздържа. Всичко,което изкуствено се държи "над водата" рано или късно потъва.

И ти си прав, но за мен е важно и собственика да търси развитие на този клуб. Няма лошо клуба да прави 10 милиона плюс от фенове и резултати, но защо и ние да не си намерим миноритарен собственик който да дава 20млн на година? За две три години сме си направили стадион.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 18 мар 2024 16:39

icemanbg33 написа:
honda написа:

Тези 18.5 милиона лв са приблизително реалните загуби на тирето . Ако на Папазки му харесва ,да продължава да го прави . Следващата година ,пак.
За мен е по-важно нашия Левски да не бъде на загуба и да се самоиздържа. Всичко,което изкуствено се държи "над водата" рано или късно потъва.

И ти си прав, но за мен е важно и собственика да търси развитие на този клуб. Няма лошо клуба да прави 10 милиона плюс от фенове и резултати, но защо и ние да не си намерим миноритарен собственик който да дава 20млн на година? За две три години сме си направили стадион.

Няма лошо и ние да намерим собственик ,който да дава пари и да не са 20 млн лв на година и 2 млн да са, добре дошли са.
Но устойчивото развитие е сам да си ги изкараш . Всяка бизнес структура, която не се самоиздържа рано или късно фалира.
Тук не коментирам дали тези 20 млн дадени на един друг клуб са дадени "безвъзмездно" или са ...кредити. Не е моя работа , но ако трябва да залагам ,бих заложил на второто. Тук не коментирам, че и едното и другото не е позволено според изискванията за ФФ, но в България така или иначе ,той не се контролира . Но ако са кредити става доста тегаво в момента ,когато кредитора реши да се оттегли или си ги поиска. Това с фиктивното увеличаването на капитала и покриване на загубите по този начин не може да бъде правено до безкрайност и е един от най-преките пътищата към фалит.
Сигурен съм ,че знаеш приказката " Без пари и мама на тати ,не дава" или да си спомним думите на нашия патрон "Този ,койти ни освободи, той и ще ни пороби" .
За стадиона. В днешно време намирането на пари не е толкова голям проблем , ако имаш добре направен бизнес план , не е много трудно да бъдат намерени инвеститори. Но ако ще се прави нещо като онзи "паметник на глупостта" ,който се нарича "Колежа" - това е нещо лишено от каквато и да е бизнес логика и са пари хвърлени на вятъра. За такова нещо само глупава държава или Община може да даде пари.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 мар 2024 18:48

хонда,
Какъв бизнес в мутризирания ни футбол. Само нашият собственик на акциите не е.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 18 мар 2024 23:44

vvessel написа:След като непрекъснато се говори за образованието на Гонзо, Бербатов какво образование има? Не съм чул да е учил нещо или може би съм пропуснал. А що се отнася до езика, за това си има преводачи. Дали Батето е говорил английски? Не. А беше великан спрямо тези след него.
Не казвам че Гонзо ще бъде добър управник, но поне има опит и си мисля че в Левски се справи не лошо. Докато Бербатквта става за инфлуенсър и рекламни лице. За друго няма данни. Да не забравяме, че и на него му подхожда прякора "перуката".

Батето говореше перфектно английски и руски. Дори във филма, в който го уличиха в корупция говореше около пет минути с журналиста от BBC на чист английски. Обясняваше му, че е на високи позиции в комисии на ФИФА и УЕФА и т.н. Нищо чудно да е знаел и още езици.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 мар 2024 18:27

Стига с тоя английски!
Всички, на които бащата на Пипи Дългото чорапче е бил крал на дедите им, го говори. И к'во?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 мар 2024 07:18

Да бе, това с английския... Това като с Кирчо и Кокорчо де завършили Харвард. То не е много сигурно, ма...
И да, това като питаш Бербатов какво образование има и те питат: "А вие защо биете негрите?".
Това, което се надявам Гонзо да е променил в себе си е магарешкия му инат и недиалогичност. С хода си да отправи покана за работа към Касабов, Бербо и Стенли, той показва, че може би се е разделил с предишните си навици. А като директор той има един принос, който понякога се забравя. Става дума за онзи период, в който Шиши атакува масирано Батков и той не даваше пари. Положението беше мамата си трака. Преди да дойде Стойчо. Когато намери някакви несретници да играят без пари.
Хонда, това за Левски е манипулация на психобесните фашисти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 мар 2024 08:32

NOMER14 написа:Стига с тоя английски!
Всички, на които бащата на Пипи Дългото чорапче е бил крал на дедите им, го говори. И к'во?

Как стига с тоя английски? Колкото и да не ви харесва, това е най-разпространения език, международни срещи на каквото и да е ниво се провеждат предимно и основно на него. Не може да си на някаква отговорна длъжност в 2024-та година и да не го говориш. То като цяло той не се брои за предимство вече дори и за работа ако кандидатстваш, по-скоро е задължение да го знаеш. На мен ми стига тоя срам от Бойко дето единствен ходеше с преводач по срещи и не можеше две думи да обели като го питат нещо, не е нужно да продължаваме да се излагаме.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”