Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vvessel » 15 мар 2024 19:36

Аз се чудя какъв е тоя рев в ДСпорт, че Гонзо е спечелил, че не мога да разбера. Ясно е, че те са гласа на Бербатов, но с какво точно Бербатов е по различен от Гонзо, освен че Тирето е твърдо зад него не знам.
Ако може някой да обясни с думи прости, ще съм благодарен.
Последна промяна от vvessel на 15 мар 2024 19:38, променено общо 2 пъти.

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 15 мар 2024 19:36

Честито на Гонзо футболния Кирчо да го духа

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 15 мар 2024 19:40

Сега прочетох някакво сълзливо -сополиво постче от педалчето Явор Божанков, в което жали за Барби.
Явно е спечелил правилният кандидат.
Последна промяна от vvessel на 15 мар 2024 19:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 15 мар 2024 19:44

vvessel написа:Аз се чудя какъв е тоя рев в ДСпорт, че Гонзо е спечелил, че не мога да разбера. Ясно е, че те са гласа на Бербатов, но с какво точно Бербатов е по различен от Гонзо, освен че Тирето е твърдо зад него не знам.

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 15 мар 2024 20:09

Kotooshu написа:
vvessel написа:Аз се чудя какъв е тоя рев в ДСпорт, че Гонзо е спечелил, че не мога да разбера. Ясно е, че те са гласа на Бербатов, но с какво точно Бербатов е по различен от Гонзо, освен че Тирето е твърдо зад него не знам.

Изображение

Това не са думи а картинки.
Чии са тия пари, за какво са?
Понеже стана дума за пари та се сетих наш Барбат как отказа оферта от Ювентус за да играе в десетия в Англия. След това по следите на по- високата оферта отиде в Монако, Гърция и накрая завърши в Индия. Жалка работа. Даже нямаше бенефис.
А иначе в националния игра точно толкова, колкото да подобри някакъв рекорд и край. Реши да бойкотира.
За мен е пълен льольо.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 15 мар 2024 20:25

vvessel написа:
Kotooshu написа:

Изображение

Това не са думи а картинки.
Чии са тия пари, за какво са?
Понеже стана дума за пари та се сетих наш Барбат как отказа оферта от Ювентус за да играе в десетия в Англия. След това по следите на по- високата оферта отиде в Монако, Гърция и накрая завърши в Индия. Жалка работа. Даже нямаше бенефис.
А иначе в националния игра точно толкова, колкото да подобри някакъв рекорд и край. Реши да бойкотира.
За мен е пълен льольо.

Гущерчетата са за Дспорт!
Томе и приятели 18 години си траят като женски ...... ......!
Години наред не казаха една дума за свинщината на Лудогорец!
За задкулисието в Левски!
Сега застанаха на страната на Бербо, разбирай ГЕРБ, и те са по политическа линия, и те!
Надявам се ме разбираш защо са гущерчетата .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 15 мар 2024 20:31

Сега вече разбрах. И си го мисля отдавна че има нещо гнило в тяхната половинчата позиция. Но не направих връзка с рекламната им кампания за Бербатов.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 мар 2024 20:35

Тук някои и други декларатори се тръшкаха, викаха, тропаха, питаха защо г-н Сираков не казвал за кого ще гласуваме. Конгресът показа, че не е било необходимо. Сякаш не знаем за кого. За Левски! Предишния път една реплика за едно дългогодишно приятелство му коства нападки от чужди и свои (свои ли казах?).
След днешния ден ФК Левски продължава да стои гордо.

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 15 мар 2024 20:35

Зад Гонзо стоят същите тези хора, които са зад Боби принципно. На пук го избраха, малко смешно изглежда. Гонзо е кандидат от онзи ден.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 мар 2024 20:36

„ПФК Левски“ поздравява Георги Иванов за избирането му за президент на Българския футболен съюз. Той спечели категорично вота на клубовете на изминалия Извънреден изборен конгрес на централата.

„ПФК Левски“ му пожелава успех в осъществяването на целите, които си е поставил, безпристрастност при взимането на решения в полза на българския футбол и се надяваме непримирият дух, който показваше на терена, да му помогне и сега да се справи с проблемите и порочните практики във футбола, които сме критикували многократно.

От ръководството на „ПФК Левски“

Върни се в “Левски”