Santiago Munezz написа:Кви 5-7 точки ви гонят,малко по-спокойно го давайте,стига тръгвате с големите кошници!
По-спокойно, бре! Никой не казва, че непременно ще стане така, просто така ни се иска

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Santiago Munezz написа:Кви 5-7 точки ви гонят,малко по-спокойно го давайте,стига тръгвате с големите кошници!
Santiago Munezz написа:Не бе "умници",просто има разлика между това да вярваш и в това да мечтаеш... просто всяко лято слушам едно и също как мачкаме всички,как водим с 10-12 точки на полусезона,как едва ли не финал в ЛЕ ще играем и после всички ревът да пушек се вдига.
Мисълта ми беше да сте малко по-умерени,да нямате огромни очаквания за 5,7,10 точки разлика на полусезона,щото при първия неуспех вие "вярващите" ще почнете пак с познатите хленчения,с уволненията и познатите ви глупости.
Rivaldo10 написа:Говориш пълни глупости! Хайде потърси коментари на нас тримата, в които "хленчим и уволняваме". Ще намериш точно обратното!
Домакинстваме на голяма част от водещите ни отбори, ако не очакваме да натрупа точки през есента, то на гостуванията през пролетта ли ще наваксваме? Или въобще да не се надяваме на титла?
Santiago Munezz написа:Не говорех точно за вас тримата а по принцип.
И аз къде съм казал да не се надяваме на титла?И къде е казано,че ако не натрупаме точки през есента и не водим на полусезона със 6-7 точки няма да сме шампиони,то по твойта логика тогава ако сме с равни точки с конкурентите или пък изоставаме с точка или две направо да се предадем,щото сме имали трудни гостувания и няма да можем да наваксаме а?
Точно това имах предвид,че сега повечето "вярват" ама после при евентуално неблагоприятно развитие на п-вото пак се почва с песимизма у повечето Левскари.И едни червени приятелки почват постоянно да се навъртат и да ни дразнят...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта