Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот futbolqga » 13 мар 2024 21:19

Стефан Абаджиев си е отишъл, мир на праха му!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 мар 2024 21:20

Kotooshu написа:Много е актуален бибоченцето милото то :lol:
Чудим се спирталите що за интриги пускат и те, а само кой бил първоизточника 8-)

Той преди да се възстанови шампионата щеше да пуска видео "Защо "Левски" няма да успее с Костов" или нещо подобно. Ама нещо се забави с пускането, минаха три кръга и тогава пусна видеото. С друго име. Разбира се.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 мар 2024 21:34

realno написа:Кой кандидат за шеф на БФС ви вдъхва поне малко доверие? Личното ми мнение, че не виждам кандидат, който заслужава подкрепа от клуба. Не мога да посоча нито един, за който да кажа, че се е доказал, като ръководител и заслужава да оглави футболния батак и че няма да угодничи на един или друг клуб. :roll:

И така да е. При това положение клубът излиза с официална позиция:
Скъпи Левскари, придворни медии, футболна общественост.... дрън-дрън..., не смятаме да подкрепим никого или ще гласуваме чисто формално по задължение... дрън-дрън,... не считаме, че кандидатите имат нужния опит, компетенция, визия.... дрън-дрън... които да поведат българския футбол напред в развитието му.... дрън-дрън....
Господарката или Връзки с обществеността на Милото ще го измислят така, че да е политкоректно.
Ама трябва да поискат, дейва!
Щото с действията, или по скоро бездействията си в такива моменти, ни бутат точно към статута на Хебър, Монтана и Литекс - тото, смукачка на общински пари или афро алъш-вериш мишленца, които грам не ги еве за цялостното развитие на футбола у нас, докато върви далаверката. Иначе пред камерите - първи борци за правила и реформи. :))
Пък вие междувременно си коментирайте какво били писали очковци и мочковци във ФБ...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 13 мар 2024 21:56

futbolqga написа:Стефан Абаджиев си е отишъл, мир на праха му!

Да почива в мир!
110 години любов!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 мар 2024 22:26

tamkuan написа:...относно билетите , хората са ни отпуснали 3000 за 8-9 хиляден стадион и 15 кинта са нищо, 5 лева ли да ни ги продават....

Прави ми впечатление, че гостите на Ивайло са разположени на нормални места. Като го съпоставя с оня кафез на новооткрития жълт стадион в Пловдив, да попитам как е лицензиран и вписан в регистрите като Обект с обществено предназначение.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 мар 2024 22:34

Пуснете си Интер, Левски търси този стил.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 мар 2024 23:01

W84me написа:Пуснете си Интер, Левски търси този стил.

Не знам на Интер какъв е, но по ми харесва този на Атлети. Но той е неприложим за нашия. Помниш ли Роси какъв стил искаше да налага. Той искаше "Левски" да играе един много италиански стил, в който всички се движат. Малко по-дефанзивен, с приемане на играта на противника и убийствени контри. Ама като не те нападат в 90% от мачовете, този стил беше безсмислен. Нашият стил отдавна е бил германски стил, но "Левски" за съжаление също отдавна го е забравил. Даже холандски. Атака, атака, атака.
Роси - дефанзивен треньор. Хубчев - дефанзивен треньор, Мъри - тоже. Според мен, това, което се опитва да налага Костов е най-близко до холандския, но... Първо, едно е да искаш, друго е да можеш и второ - трябва изпълнители. Халфовете ни са дефанзивни такива. Мислович е единственото изключение. По крилата трябва да има не крила, а полифункционални играчи. Не може да играеш холандски тип футбол със седем дефанзивни футболиста. Като Атлети, дето играят някаква подобрена версия на Аржентинската първа дивизия футбол. И ставките за мачовете на Атлетико за над 2.5 обикновено са над 2.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 мар 2024 23:26

NOMER14 написа:
tamkuan написа:...относно билетите , хората са ни отпуснали 3000 за 8-9 хиляден стадион и 15 кинта са нищо, 5 лева ли да ни ги продават....

Прави ми впечатление, че гостите на Ивайло са разположени на нормални места. Като го съпоставя с оня кафез на новооткрития жълт стадион в Пловдив, да попитам как е лицензиран и вписан в регистрите като Обект с обществено предназначение.

Това е така, защото хората във Велико Търново отдавна са се светнали, че сектор А и прилежащите му части напълно задоволяват нуждите на домакинските привърженици.
Следователно, съвсем спокойно пускат останалата част за гостите след като очакват, че ще дойдат много такива. По този начин стадион "Ивайло" е пълен за приятна футболна атмосфера, билети има за всички, Ушев скучае, домакините прибират добри пари от продажбата на ценните хартийки и като цяло всички са доволни. Не е сложно, ама се изискват прозорливост и малко усилия.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 мар 2024 23:49

Ами, Търново е България, а не дивотията в Източна Румелия.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 мар 2024 09:04

До ПФК „Левски“ АД

Уважаема г-жо Раева,

Обръщаме се към Вас с надеждата да споделите пред привържениците на обичания от Вас клуб каква е позицията на Вашето семейство относно Конгреса на БФС, в чието навечерие се намираме.

Принудени сме да се обърнем именно към Вас, защото за наше огромно съжаление, на най-голямата жива легенда и голмайстор на „Левски“, Наско Сираков, не може да се вярва за нищо.

Поставени сме и в деликатната ситуация да не може да направим това официално и към г-н Изпълнителния директор – Даниел Боримиров. Сама осъзнавате, че едва ли би могъл да се изрази достатъчно категорично по темата.

Затова много молим да запознаете привържениците на Левски каква позиция, избор, цели, мотиви, бихте имали на предстоящия Конгрес на БФС.

Вълнуваме се дали острите Ви позиции, реакции, заплахи ще продължат към новото ръководство, което се очертава да запази статуквото, или до една ще бъдат цензурирани от семейните Ви господари и ще си продължим постарому, за да не се наруши комфортът на обичаното Ви семейство.

Ясно съзнаваме, че едва ли позицията Ви ще изхожда от интереса на ПФК „Левски“, а от този на „Семейната /Ви/ приказка“, но все пак ще сме благодарни, ако ни осветлите, дали наистина „камък върху камък“ няма да остане от порочното управление, и дали ще поведете 20 хил към справедливостта? ... Или и тези публикации са вече изтрити?

Благодарим Ви!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”