vvessel написа:Някой се чудеше защо му е на Баце да стои зад едните и зад другите, които са един срещу друг в Левски.
Елементарно - разделяй и владей. И който и да победи, винаги е в печеливша позиция. Феновете не са единни, което е целта и крадците са спокойни. Феновете се карат един с друг, вместо да насочат общата си енергия си към тях .
Мисля, че това беше и една от целите за ликвидирането на цска. Горе-долу им се получи. Но не съвсем.
Преди време бях чел, че футбола в днешния му вид е бил създаден с цел канализиране енергията на масите в друга посока. Подобно на гладиаторските борби в Римската империя, където са предлагали хляб и зрелища, но сега след като свърши зрелището, фена все още е зает с любимия отбор, с противниковия отбор, със съдията, даже и с други фракции от агитката.
Много добре измислено, но има недостатък, че хората събрани с обща цел, може да да опасни и затова се сее разделение между тях по всякакъв признак.
Помислете по въпроса и не реагирайте първосигнално на всичко.
Кой го казва, човек подкрепяш дъртия плъх носещ смърт в и извън Русия. Нали заради хора като вас руски пропагандатори страната е разделена на Путинофили и трезвомислещи и това я прави слаба, а ти ми говориш за една шепа фенове.
Това, което си написал може да е истина, но звучи лицемерно от теб. Първо спри да реагираш първосигнално на Путинофилската пропаганда, научи се да мислиш критично и трезво, а след това казвай на нас как да реагираме на разделението, което Мутрата извършва.