Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот LoveAndPeace » 13 мар 2024 10:26

vlong написа:На всичкото отгоре пластмасовата чаша оставила последствие върху онзи грозен Ман,Гал от Литекс.
Мамицата им мръсна,тереджиите нахлуваха на терена с лопати - Нищооо
За една пластмасова чаша - Боклуциии
Къде е това ръководство да ба и мишоците скапани

Гадни наркоси от рибарската секта ...........oh wait от сектор А долетя

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 мар 2024 10:33

То пък в сектор А при блок 4 все едно няма хора от неговата секта...........

Как не осъзнавате понякога какви ги пишете ......... не знам.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 мар 2024 10:50

Айдееее, и сектор А ли налазиха наркосите от рибарската секта? Ужас! :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 мар 2024 10:52

Не, просто някои хора около плаката Сираков ВЪН са фенове на Наско ......

От онзи го очаквах, ама ти да напишеш тая тъпотия не съм. Абсолютна безсмислица!

Ганев и Ивков, които бяха на един мач в този блок, от сектата на Сираков ли са тогава? :lol:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 13 мар 2024 11:13

1914.1902 написа:Не, просто някои хора около плаката Сираков ВЪН са фенове на Наско ......

От онзи го очаквах, ама ти да напишеш тая тъпотия не съм. Абсолютна безсмислица!

Ганев и Ивков, които бяха на един мач в този блок, от сектата на Сираков ли са тогава? :lol:

В тоя блок един ред пред мен седеше пича с костюма от Трибуна палма ............
ще ти се обиди ако го наречеш мъривист

Ако псува е сдруженец , ако се усмихва и ръкопляска е насковист :lol: :lol:
Желязна логика .......като за потребител с цифра

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 мар 2024 11:17

LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:Не, просто някои хора около плаката Сираков ВЪН са фенове на Наско ......

В тоя блок един ред пред мен седеше пича с костюма от Трибуна палма ............
ще ти се обиди ако го наречеш мъривист

Ако псува е сдруженец , ако се усмихва и ръкопляска е насковист :lol: :lol:
Желязна логика .......като за потребител с цифра

Знам, че е там, затова посочих, че някои хора в сектор А са от сектата на Станимир, което и някой ученик би се сетил. Никъде не съм казвал, че ВСИЧКИ са от неговата секта.

Къде съм го казал това? Ако можеш го посочи, ако ли не - пак стана за смях, както ВИНАГИ!

Чакам с удоволствие да го посочиш.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 мар 2024 11:20

Някой се чудеше защо му е на Баце да стои зад едните и зад другите, които са един срещу друг в Левски.
Елементарно - разделяй и владей. И който и да победи, винаги е в печеливша позиция. Феновете не са единни, което е целта и крадците са спокойни. Феновете се карат един с друг, вместо да насочат общата си енергия си към тях .
Мисля, че това беше и една от целите за ликвидирането на цска. Горе-долу им се получи. Но не съвсем.
Преди време бях чел, че футбола в днешния му вид е бил създаден с цел канализиране енергията на масите в друга посока. Подобно на гладиаторските борби в Римската империя, където са предлагали хляб и зрелища, но сега след като свърши зрелището, фена все още е зает с любимия отбор, с противниковия отбор, със съдията, даже и с други фракции от агитката.
Много добре измислено, но има недостатък, че хората събрани с обща цел, може да да опасни и затова се сее разделение между тях по всякакъв признак.
Помислете по въпроса и не реагирайте първосигнално на всичко.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 мар 2024 11:20

LoveAndPeace написа:
vlong написа:На всичкото отгоре пластмасовата чаша оставила последствие върху онзи грозен Ман,Гал от Литекс.
Мамицата им мръсна,тереджиите нахлуваха на терена с лопати - Нищооо
За една пластмасова чаша - Боклуциии
Къде е това ръководство да ба и мишоците скапани

Гадни наркоси от рибарската секта ...........oh wait от сектор А долетя

на 2 метра от мен, за да сме точни, почти до знамето - г.з. вън, около което си имаше отрядници от наркосите, да не се лъжем :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 мар 2024 11:22

vvessel написа:Някой се чудеше защо му е на Баце да стои зад едните и зад другите, които са един срещу друг в Левски.
Елементарно - разделяй и владей. И който и да победи, винаги е в печеливша позиция. Феновете не са единни, което е целта и крадците са спокойни. Феновете се карат един с друг, вместо да насочат общата си енергия си към тях .
Мисля, че това беше и една от целите за ликвидирането на цска. Горе-долу им се получи. Но не съвсем.
Преди време бях чел, че футбола в днешния му вид е бил създаден с цел канализиране енергията на масите в друга посока. Подобно на гладиаторските борби в Римската империя, където са предлагали хляб и зрелища, но сега след като свърши зрелището, фена все още е зает с любимия отбор, с противниковия отбор, със съдията, даже и с други фракции от агитката.
Много добре измислено, но има недостатък, че хората събрани с обща цел, може да да опасни и затова се сее разделение между тях по всякакъв признак.

+1914 - един ор малко смислени коментари напоследък...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 мар 2024 12:06

vvessel написа:Някой се чудеше защо му е на Баце да стои зад едните и зад другите, които са един срещу друг в Левски.

Кой го казва, човек подкрепяш дъртия плъх носещ смърт в и извън Русия. Нали заради хора като вас руски пропагандатори страната е разделена на Путинофили и трезвомислещи и това я прави слаба, а ти ми говориш за една шепа фенове.
Това, което си написал може да е истина, но звучи лицемерно от теб. Първо спри да реагираш първосигнално на Путинофилската пропаганда, научи се да мислиш критично и трезво, а след това казвай на нас как да реагираме на разделението, което Мутрата извършва.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”