Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

daniel875
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот daniel875 » 30 авг 2011 21:27

Sardukar написа:
milen.hristov написа:

Очакванията към ГИ бяха ДА НЕ ЛЪЖЕ!
Миналата есен каза-"Напролет ще видите един по-силен и друг Левски"
После каза същото за тази есен..Сега му трябва време до другата пролет... :lol:

А за "лошите" :lol: ,то на тях акъла им е и по-малко.. :mrgreen: Така ,че за тях не се притеснявай...

Нормално е да говори такива работи. Какво искаш да каже: на пролет ще сме още по-зле? Не са важни думите, а делата. Там Гонзо има много слабости, но има и някой "попадения". Ще преживеем и ерата на Гонзо, която в момента изглежда обречена, но май месец може(да сигурно звучи смешно хаха) да е ШАМПИОН ;) Щом математиката го позволя, аз ще подкрепям Гонзо като част от Левски до край. Всеки може да направи друг избор и оставащите мачове до края: да не ходи на мачове, да не ги гледа по тв, да ходи на мачове и да вика оставка или да чака махането на Гонзо като махането на диктаторо, който е единствената причина да не се случват хубави неща и без него те ще станат факт.

"Левски" беше спечелил титлата до мача в Лисабон. Оттам насетне Гонзо разби устремения отбор с някакви смешни наказания, а самият той, който допусна футболистите да се напиват, не беше веднага уволнен от клуба.
Гонзо провали миналия сезон на "Левски" още в Лисабон.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 авг 2011 21:45

Sardukar написа:
milen.hristov написа:
Sardukar написа:така "лошите" няма ли да разберат какво иска Гонзо? Концепцията му за играе е ЛЕВСКИ да ПОБЕЖДАВА и иска малко време. След края на сезона ще се махне, ако не е станал шампион. Не виждам, защо се правят такива драми. Вече се чудя какви са ви били очакванията към Гонзо, че толкова го критикувате...

Това може да е концепцията на Ботев Враца,но не и на Левски.Клуб като Левски трябва да има клубна политика и т.н.,неща които споделих в горното си мнение.ГИ трябва(а и ти също май)да разбере,че той освен треньор е и директор,а работата човека заемащ този пост не се изчерпва с представителният отбор и селекцията му,той отговаря за още неща(за това съм и толкова крайно против тази измислена длъжност мениджър),и ГИ трябва да има план за развитието на клуба(нарочно пиша клуба а,не отбора има разлика)за следващите примерно пет години

тая измислена длъжност мениджър я има в Англия от ехе......... Прекалено хубаво звучи написано от теб. АЗ не знам БГ отбор да има дългосрочна политика. Дори и да има на кой ще му пука за нея, ако само пада и няма успехи??? В БГ трудно ще има дългосрочна политика, когато ти искат резултатите на втората, третата година.

ПП Очакванията ми за Левски при Гонзо са точно каквото е представянето на Левски в момента. НО, той няма да се махне до края на сезона и аз намирам за разумно да го подкрепям, а не да чакам провала му! Колкото и некадърен да го изкарвате Гонзо, той доведе футболисти като Гарата и Пламен Илиев. Не е малко. Прави много грешки, но съм сигурен, че прави каквото може за Левски. Дали е достатъчно ще разберем в края на сезона.

И я има само там и в другите Британски страни,но постепенно и от там почва да се маха.Англичаните са прекалено консервативни,но и от там ще ги последват.
Имаше един отбор с дългосрочна перспектива и действаща по план,при това и резултати имаше.Както казах не трябва да се учим от нашата джунгла а от отборите на запад Калотина.
Аз също обичам Левски и бих правил всичко за него айде аз да съм следващият директор

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 30 авг 2011 22:03

Sardukar написа:
milen.hristov написа:

Очакванията към ГИ бяха ДА НЕ ЛЪЖЕ!
Миналата есен каза-"Напролет ще видите един по-силен и друг Левски"
После каза същото за тази есен..Сега му трябва време до другата пролет... :lol:

А за "лошите" :lol: ,то на тях акъла им е и по-малко.. :mrgreen: Така ,че за тях не се притеснявай...

Нормално е да говори такива работи. Какво искаш да каже: на пролет ще сме още по-зле? Не са важни думите, а делата. Там Гонзо има много слабости, но има и някой "попадения". Ще преживеем и ерата на Гонзо, която в момента изглежда обречена, но май месец може(да сигурно звучи смешно хаха) да е ШАМПИОН ;) Щом математиката го позволя, аз ще подкрепям Гонзо като част от Левски до край. Всеки може да направи друг избор и оставащите мачове до края: да не ходи на мачове, да не ги гледа по тв, да ходи на мачове и да вика оставка или да чака махането на Гонзо като махането на диктаторо, който е единствената причина да не се случват хубави неща и без него те ще станат факт.

Не искам да сме шампиони в това смешно и купувано първенство!
Искам отбор,който да игра е футбол и да е фактор в ЕТ.
Да не ставаме за смях ...Гадно ми е и се чувствам ...Левски НЕ Е като друг отбор в България.НЕ е измислен от комунисти,НЕ е изкуствено създаден като ловеч и разград...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 30 авг 2011 22:17

Всеки със желанията си. Аз искам само едно- да мога да гледам любимият си отбор във всеки мач и в сгодните случай и на стадиона.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 30 авг 2011 22:21

ПП Очакванията ми за Левски при Гонзо са точно каквото е представянето на Левски в момента. НО, той няма да се махне до края на сезона и аз намирам за разумно да го подкрепям, а не да чакам провала му! Колкото и некадърен да го изкарвате Гонзо, той доведе футболисти като Гарата и Пламен Илиев. Не е малко. Прави много грешки, но съм сигурен, че прави каквото може за Левски. Дали е достатъчно ще разберем в края на сезона.
==================================================================================================
пламен илиев може да се каже , че го доведох аз . август ,миналата година го забелязох , след един мач на видима с цска .още тогава се обадих на малоумния ни мениджър, а три дена след това по медиите четяхме -"Левски проявява сериозен интерес към Пламен Илиев" .
Повече от сигурен съм , че ако не бях го посъветвал веднага да го вземе , сега пламен щеше да пази за друг отбор.
В момента мога да обърна вниманието ви към друг футболист ...Костадинов от ботев враца .Дано нашия малоумен тренер го е забелязал или да чете форума на гонг , защото аз повече няма да си правя труда да му пиша , когато става дума за млади таланти
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 30 авг 2011 22:23

Не може за всичко лошо само Гонзо да е виновен, а за малкото хубави неща да няма никакъв принос. Не е честно!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 30 авг 2011 22:24

zlobul написа:ПП Очакванията ми за Левски при Гонзо са точно каквото е представянето на Левски в момента. НО, той няма да се махне до края на сезона и аз намирам за разумно да го подкрепям, а не да чакам провала му! Колкото и некадърен да го изкарвате Гонзо, той доведе футболисти като Гарата и Пламен Илиев. Не е малко. Прави много грешки, но съм сигурен, че прави каквото може за Левски. Дали е достатъчно ще разберем в края на сезона.
==================================================================================================
пламен илиев може да се каже , че го доведох аз . август ,миналата година го забелязох , след един мач на видима с цска .още тогава се обадих на малоумния ни мениджър, а три дена след това по медиите четяхме -"Левски проявява сериозен интерес към Пламен Илиев" .
Повече от сигурен съм , че ако не бях го посъветвал веднага да го вземе , сега пламен щеше да пази за друг отбор.
В момента мога да обърна вниманието ви към друг футболист ...Костадинов от ботев враца .Дано нашия малоумен тренер го е забелязал или да чете форума на гонг , защото аз повече няма да си правя труда да му пиша , когато става дума за млади таланти

Надали...Само той не го е забелязал...Нали е ГОНЗО :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 30 авг 2011 22:35

Sardukar написа:Не може за всичко лошо само Гонзо да е виновен, а за малкото хубави неща да няма никакъв принос. Не е честно!

Не е честно и да се учиш на гърба на отбор с традиции,с история,на гърба на милиони хора,които обичат този отбор.Не е честно,да ги обиждаш,да поддържаш група платени ...фенове...за да ти ръкопляскат.Не е честно да се молиш за подкрепа на достойни хора и да играеш по тънката струна,че те обичат Левски...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 30 авг 2011 22:41

Sardukar написа:Не може за всичко лошо само Гонзо да е виновен, а за малкото хубави неща да няма никакъв принос. Не е честно!

Те не го споменават след хубавите неща, защото им е гадно, че го критикуват, всяка секунда.
:evil:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 30 авг 2011 22:42

Sisi 1914 написа:

Те не го споменават след хубавите неща, защото им е гадно, че го критикуват, всяка секунда.
:evil:

Хайде ти ги спомени?;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Върни се в “Левски”