Левски: Трансферна зима

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима

Мнениеот koisa » 15 яну 2020 12:05

mikata написа:Изображение

Чеха, ако искал да идва тук е можело да настоява пред ръководството на Славия да го пуснат без пари иначе ще подпише предварителен договор и лятото отива в Левски, а през това време цяла пролет ще си цъка за здраве и заплатата му в Славия ще си върви. :lol:
По-скоро бих повярвал, че не сме се разбрали за цената и Динамо са дали по-добра оферта, а не, че китайците чули, че го пускат без пари и заплашили президента на клуба... :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 яну 2020 12:07

И аз се радвам за холандеца. Относно Славчев, не знам. Убеден съм, че ще се справи по-добре от Марто в средата. Оттук-нататък топката е в Хубчев. За Лозев не мога нищо да кажа. Сравненията с титуляра ще са неизбежни, а Жиката е много висока топка. Ако ще да е на не знам колко години. Жалко за Хубшбауер, но го разбирам - Германия или България, не е много сложен въпрос. А на лято става ли свободен агент или си остава в Дрезден?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 яну 2020 12:09

koisa написа:
mikata написа:Изображение

Чеха, ако искал да идва тук е можело да настоява пред ръководството на Славия да го пуснат без пари иначе ще подпише предварителен договор и лятото отива в Левски, а през това време цяла пролет ще си цъка за здраве и заплатата му в Славия ще си върви. :lol:
По-скоро бих повярвал, че не сме се разбрали за цената и Динамо са дали по-добра оферта, а не, че китайците чули, че го пускат без пари и заплашили президента на клуба... :lol:

https://topsport.bg/levski/agentat-na-h ... evski.html
Така ми звучи и на мен. Надцакали са ни просто.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 яну 2020 12:45

Corwin написа:Не бях влизал да чета тук от 4-5 дни, викам си 'сигурно е скучно в темата, взехме основната трансферна цел на невралгично място'. Няма братче - пак се виждат редица недоволни хора как обясняват колко не върви селекцията. И продължавам да се питам колко и какви футболисти трябва да се вземат, за да са доволни тези хора. Минимум някой от титулярите на Евертън, Лацио (но не Рома, защото нали сме приятели с Лацио), Волфсбург или Лил.

Тия са средняци и не стават за нас, освен от Лацио, които са мегагигагранд

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 15 яну 2020 13:41

Добри заплатки от 30к евро нагоре. За тия пари Хубчев нетрпбва да се цупи, а всеки мач чиннно да отговаря на всички въпроси.
Ако ще и едни и същи тъпни да повтаря.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 15 яну 2020 13:45

emigo73 написа:Чета и се учудвам: Как може такова черногледство? Нека някой по-запознат да каже как се нарича - хейт, тролене, плюене, комлексарщина или нещо др.. Някои от девет кладенци вода донесоха. Доста труд и време "похарчиха".
Какво трябваше да се направи, кого трябваше да се вземе? Кога? Как? Обясни.

Не се чуди. Някои сутрин са сърдити на себе си, след обяд- на другите. За тях нищо никога не става. За такива хора бутилката винаги е полупразна. Какво да ги правиш, като света им е крив? Понеже нямат смелостта и куража в реалния живот да се изправят срещу трудностите и неправдите, те използват анонимността на интернет гарантираща им безнаказаност и се започва. Правилно си го написал: хейт, тролене, плюене, комлексарщина или нещо др. Аз, лично, страня от тях. Старая се да ги избягвам. Грозно звучат словоблюдствата им. Или както Иван Вазов, чрез дядо Либен е казал, не обичам грозните неща за да не ми плашат кокошките.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 15 яну 2020 13:55

В началото за Лозев дадохме 150К евро. След това се оказа, че сме дали не повече от 70К лева. За холандеца дадохме 500К евро, вчера президентът на бившия му клуб твърди нещо съвсем друго. След всяко опровергаване на лъжите от т.н. журналисти, следва нова, поредна партенка.
Още при смяната на старото ръководство стана ясно, че има недоволни (уж левскари) от развитието на Левски в правилна посока. Затова не трябва да се учудваме от глупостите писани и в този форум.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 15 яну 2020 14:02

metodito написа:И аз се радвам за холандеца. Относно Славчев, не знам. Убеден съм, че ще се справи по-добре от Марто в средата. Оттук-нататък топката е в Хубчев. За Лозев не мога нищо да кажа. Сравненията с титуляра ще са неизбежни, а Жиката е много висока топка. Ако ще да е на не знам колко години. Жалко за Хубшбауер, но го разбирам - Германия или България, не е много сложен въпрос. А на лято става ли свободен агент или си остава в Дрезден?

Инфо от Трансфермаркета: Joined: Jan 14, 2020
Contract expires: 30.06.2020
Contract option: Option to buy
On loan from: SK Slavia Prague

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 15 яну 2020 15:09

Няма ли инфо кои са двамата, които сме набелязали нещо. Така като няма нещо теч и през два три часа да излизат статии не ми е интересно. Иначе на мрънкащите, заради холандеца, че е играел в последния, ми титуляр на Аякс или на ПСВ и Фейнорд ли трябваше да вземем. Поне тоя не е дълбока резерва в клуба си и не е бил 6-7-8 месеца без отбор, както ги взимахме преди или след дълга контузия.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 яну 2020 15:38

wilge написа:
metodito написа:И аз се радвам за холандеца. Относно Славчев, не знам. Убеден съм, че ще се справи по-добре от Марто в средата. Оттук-нататък топката е в Хубчев. За Лозев не мога нищо да кажа. Сравненията с титуляра ще са неизбежни, а Жиката е много висока топка. Ако ще да е на не знам колко години. Жалко за Хубшбауер, но го разбирам - Германия или България, не е много сложен въпрос. А на лято става ли свободен агент или си остава в Дрезден?

Инфо от Трансфермаркета: Joined: Jan 14, 2020
Contract expires: 30.06.2020
Contract option: Option to buy
On loan from: SK Slavia Prague

Супер. Дано го вземем.

Иначе във връзка с някои от последните коментари... ей ги мойте пет с'тинки по въпроса (не, че някой ми ги иска). Това е форума на "Гонг", а не е ф0рона - там с правилното мислене. И тези квалификации, псевдоинтелектуални изгъзици и опити за иронизиране и не знам какво си, са най-малкото нездравословни. Да не говоря за безличностното групиране на форумни потребители, които нямат общо (за "отсрещната" страна, не съм убеден, че е така ("събуждане"на стари регове, нови такива и други подозрителности).

Типче: И да, Спас Русев си беше и си е баш "Срас". Голям се вадеше за защита на бащицата, ей. Така че, айде по-разумно.
П.С. Мнението на elche (не пишете безличностно, защото това е повей от едно друго време)... Не го споделям (може и нещо по-силно да определя), но така ги вижда нещата така ги пише. Поне аз няма да му отнемам форумната партийна книжка и да го квалифицирам. Това ще е тъпо.

Върни се в “Левски”