wilge написа:metodito написа:И аз се радвам за холандеца. Относно Славчев, не знам. Убеден съм, че ще се справи по-добре от Марто в средата. Оттук-нататък топката е в Хубчев. За Лозев не мога нищо да кажа. Сравненията с титуляра ще са неизбежни, а Жиката е много висока топка. Ако ще да е на не знам колко години. Жалко за Хубшбауер, но го разбирам - Германия или България, не е много сложен въпрос. А на лято става ли свободен агент или си остава в Дрезден?
Инфо от Трансфермаркета: Joined: Jan 14, 2020
Contract expires:
30.06.2020Contract option: Option to buy
On
loan from: SK Slavia Prague
Супер. Дано го вземем.
Иначе във връзка с някои от последните коментари... ей ги мойте пет с'тинки по въпроса (не, че някой ми ги иска). Това е форума на "Гонг", а не е ф0рона - там с правилното мислене. И тези квалификации, псевдоинтелектуални изгъзици и опити за иронизиране и не знам какво си, са най-малкото нездравословни. Да не говоря за безличностното групиране на форумни потребители, които нямат общо (за "отсрещната" страна, не съм убеден, че е така ("събуждане"на стари регове, нови такива и други подозрителности).
Типче: И да, Спас Русев си беше и си е баш "Срас". Голям се вадеше за защита на бащицата, ей. Така че, айде по-разумно.
П.С. Мнението на elche (не пишете безличностно, защото това е повей от едно друго време)... Не го споделям (може и нещо по-силно да определя), но така ги вижда нещата така ги пише. Поне аз няма да му отнемам форумната партийна книжка и да го квалифицирам. Това ще е тъпо.