Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот Ozzimozzi » 18 юни 2019 08:28

А това за италианското вратарче някакъв финт ли беше? :o
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 18 юни 2019 08:28

Никой не му се идва в най-бедната страна в Европа. Националите ни и те копаят дъното. Отборите ни (изключвайки Лудогорец) пари за трансфери не дават. Затова ще взимаме грък от втора дивизия, англичанин и бразилец от четвърта и т.н.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 18 юни 2019 08:29

Ozzimozzi написа:А това за италианското вратарче някакъв финт ли беше? :o
Поредната журналистическа дъвка.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 18 юни 2019 08:31

Още не сте го видели гърка и вече го наплюхте. На комшиите клубния футбол от години е много по-напред от нашия. А за националния няма да говорим. Да напомня, че станаха европейски главно с добра защита.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 18 юни 2019 08:36

Павка , нали щяхме да правим селекция само от българи или тия чужденци ще играят за без пари ?

Някой си измисля.

Хубчев: "Искаме петима или шестима чужденци или българи водещи футболисти, а около тях да интегрираме млади играчи. Колкото повече, толкова по-добре. На мен ми се иска да бъдат българи, но нямам проблем и с чужденци"

https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... obi-545910

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 18 юни 2019 08:38

noo написа:
Ozzimozzi написа:А това за италианското вратарче някакъв финт ли беше? :o
Поредната журналистическа дъвка.

То и за черногорчето май е журналистически трансфер, за сега. Иначе гледам са го писали национален вратар, а е с три приятелски и три официални мача, при положение че е дебютирал през 2015г.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 18 юни 2019 08:42

metodito написа:
drvasko98 написа:Гърците са добри защитници.

Добри защитници са скандинавците. Гърците са добри на баскетбол. Ако можеш да аргументираш този трансфер пред такъв на Кр. Димитров от "Ботев" без да намесваш пари, евала ти правя.

Това може да го направи само Хубчев. Никой от нас не е гледал Каргас. Затова смятам, че и заключенията ти са много, ама много прибързани. Хубчев не е чакал толкова време за нищо.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 18 юни 2019 08:48

Ozzimozzi написа:То и за черногорчето май е журналистически трансфер, за сега. Иначе гледам са го писали национален вратар, а е с три приятелски и три официални мача, при положение че е дебютирал през 2015г.

Е то за повече кликове е всичко. Много са ми любими заглавия от рода на :arrow: "Играл с Меси подписа с Левски". А той горкия му подавал топката :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юни 2019 09:05

Nuke написа:
metodito написа:
drvasko98 написа:Гърците са добри защитници.

Добри защитници са скандинавците. Гърците са добри на баскетбол. Ако можеш да аргументираш този трансфер пред такъв на Кр. Димитров от "Ботев" без да намесваш пари, евала ти правя.

Това може да го направи само Хубчев. Никой от нас не е гледал Каргас. Затова смятам, че и заключенията ти са много, ама много прибързани. Хубчев не е чакал толкова време за нищо.

Мисля, че не ме разбра. И аз не съм го гледал това момче. Не знам и дали и къде са го гледали ръководството, а Димитров е национален състезател, на 22 е, има 4 гола миналото първенство и т.н. Но ако "Ботев" искат един милион лева - да си го държат.

Иска ми се Неделев да вземат, но не виждам как би станало. Ако ли не, да търсят с неговия профил играч - играе добре на две позиции, има добър поглед и бие много добре статични. Голям проблем ни бяха тези статични положения миналия сезон. Не знам от корнер имаме ли и два гола. И от фалове толкова сигурно.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 18 юни 2019 09:11

#19 Giannis Kargas

Contract until: 30.06.2019

Изображение

Върни се в “Левски”