eelche написа:Tiberius написа:Отдавна не сме имали толкова харизматичен изп. директор като Краси. Той е голям удар за Спас.
Освен това е много интелигентен човек и винаги има обратна връзка,когато се изпрати запитване до службата.Казвам го от личен опит,защото няколко пъти сме комуникирали по различни теми.С класи над Боримиров,Баждеков,инж.Иванов и ко.
Странджата написа:Чудя се дали тези, които недоволстват, дали наистина обичат Левски винаги или само когато е лесно.
Кой национал би бил доволен да е твърда резерва“ И кого да сложи Роси на пейката, за да играе Пиргов?
Мапуката като център колко се доказа. Изляха се тонове мастило за крило - и сега какво - казва Роси и май никой не му оспорва, че Мапуката по го бива за крило, събраха се куп крила - едно от друго по-несигурни, намери се кой да купи едното - зле, та зле, късогледство и предателство ... Постъпихме честно към един играч, който е бил коректен - и бих казал-всеотдаен - дадохме го почти без пари, защото иначе трябваше да дреме още един полусезон или може би ще получим някой преотстъпен, оставихме го да се развива момчето - пак лошо ....
Аз си обичам отбора и винаги съм критикувал справедливо.Виждам,че и това мнение е пост-фактум адресирано към мене, затова ще отговоря.Мапуку в края на септември 2016 чакаше някой измежду Пелето,А.Жел.,Русев и ко, да му се обади, за да мине прегледи и да дойде при нас.Точно в онзи момент имахме отчайваща нужда от голмайстор,естествено тогава цакаха Люпко,който направи селекция от 1 човек в половина точно с гореспоменатия Митко Пиргов, бяхме първенци в първенство в което всички бяха срещу нас.Жуниор явно имаше конфликт с Роси,който се чудеше на какви позиции да го използва,но това вече е история.Хубаво е да се каже,че този играч беше,е и ще бъде с визитка на доказан голмайстор,за разлика от много други, за разлика от Кабрал,Ривалдиньо,Паулиньо,Чекиньо и т.н.,които едва ли ще покажат дори част от играта.Мапуку имаше огромен потенциал,но експериментите на Роси го извадиха от форма,а и в интерес на истината не се вписваше в този състав.Много ме е яд да го кажа,но ако беше попаднал при друг треньор и други обстоятелства щеше наистина да разкрие огромният си голмайсторски нюх.От все сърце му желая успех в Китай.
Относно Митко Пиргов - откакто премина при нас показа огромно израстване и стана национал.Лидер на разбития от Топузаков и Келнера отбор, дори да изпадна в немилост при Роси, не каза една лоша дума като много други,а дори подкрепяше италианеца.За мен това беше поредният трансферен гаф на ръководството.
Целта беше ляв бек, дясно/ляво крило и нападател,като състава от лятото не се пипа.Какво се случи в действителност: първите трансферни слухове бяха за продажба на Обертан и Мапуку...
sin4ec написа:Serafim написа:Пак по диагонал, а? Ама тоя път, като никога, не си с авторитарния тон. Всеки има право на мнение, особено за трансферите, не за това те цитирам, а за последното изречение. Левскарите се показаха като много чувствителни на тема сравнения с други клубове преди известно време. На Зидан мога да му държат сметка и за 3-4 поредни загуби. Така, както освободиха Анчелоти от Байерн, ама тия клубове и треньори са на милиони светлинни години от Левски и от Роси, за да ги сравняваме и да правим паралели.
Много си мек, колега...
Не, няма да прочетеш от тях, че Левски е реализирал таз година близо 4 млн лева от трансфери. Това не се е случвало отдавна. Важното е да се плюе...
Ей такива като вас олицетворяват типичният първосигнален фен на Левски тип "В.Вуцов".Неслучайно както и други пъти съм го казвал,справедливо сме стигнали дотук като левскарска общност.Инж.Рензо беше Господ за вас, Люпко ви пречеше,после се клехте на оня тъпунгер Келнера, а доскоро плюехте и по Роси,а сега се радвате на поредната малоумна селекция от 5+ нови играчи.Аз поне съм последователен, бях си казал кредит на доверие за Роси до края на зимната подготовка и началото на първенството през февруари.Обаче виждам как се правят същите трансферни глупости като през последните 8 години в стил "инж.Иванов" и място не мога да си намеря от яд,че едни треньори бяха саботирани от директори и футболисти...Дали Юнайтед,Ювентус,Реал,Барса,Дортмунд,Мюнхен купуват по 5+ нови играчи всеки трансферен прозорец?! Колко време ще им трябва да се сработят според вас? Не на тренировки, а в игрова обстановка,където всички обстоятелства са срещу нас - като почнеш от съдии,БФС,журналисти,съперници,общественост? Гарантирам,че при първият мач с незадоволителна игра на "Герена" ще завалят викове "Оставка"! Роси или е някакъв гений,който си мисли,че ще налучка ваксата или ще се провали с гръм и трясък,като дори успех срещу "ТИРЕ" Ловеч няма да го спаси от уволнение.Аз няма да бързам с оценки, фактите са налице,че в контролите сме по-скоро зле,отколкото на нивото на гранд от източна Европа като Стяуа,Олимпиакос,ПАОК,Галатасарай,Фенербахче,Цървена Звезда,Партизан,Вардар.Времето ще покаже,но за съжаление оптимизма вече се изчерпи и замени с реализъм,а след анализ на фактите не ми остава нищо друго освен да заявя,че просто ще доиграем сезона и ще бъдем просто зрители в надбягването между Лудогорец и Ловеч ФК,а за Купата ще е треперене срещу последните.
На всички останали - да са ви честити поредните "нови,бъдещи" звезди.Лека вечер!