Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 яну 2018 00:05

LSFC 1914 написа:
Странджата написа:Мапуката като център колко се доказа.

По тази логика да поговорим и за Буш с какво показа и доказа, че трябва да е в Левски. Колко гола вкара той ??? Ами новия, който го гласят за заместник на Мапуку за последните 3 години е отбелязал общо 6 гола и 13 гола в цялата си кариера. Голям играч?
Буш определено е по слабият нападател от Мапуко, но за африканеца има оферта с реални кинти, а за румънеца нема нищо.
Инак и Дембеле беше с 10-на гола общо в Гърция и Локо Пд, а после знаем какво правеше при нас.

Не можем да съдим бразилците преди краят на Първенството.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 яну 2018 00:08

koisa написа:Днес Рошу отново беше един от най-добрите на терена, а Гомез точно обратното! Не знам какво точно не му харесва Роси, но според мен ще е голяма грешка, ако го махнем. :geek:
Абсолютно не съм съгласен.
Бавеше страшно много топката и атаките, отиграваше нервно.
Единственото му предимство пред Гомес на този етап е, че не бърка в пасовете на къса и средна дистанция.
Но това не е достатъчно за позицията, на която играе.

Аз се надявам на новият португалец ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 яну 2018 00:15

THE G.A.M.E написа:
koisa написа:Днес Рошу отново беше един от най-добрите на терена, а Гомез точно обратното! Не знам какво точно не му харесва Роси, но според мен ще е голяма грешка, ако го махнем. :geek:
Абсолютно не съм съгласен.
Бавеше страшно много топката и атаките, отиграваше нервно.
Единственото му предимство пред Гомес на този етап е, че не бърка в пасовете на къса и средна дистанция.
Но това не е достатъчно за позицията, на която играе.

Аз се надявам на новият португалец ...

Гомез ще стане на 33 години, може тия натоварвания да му идват по-нагорно и затова да има толкова брак.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 30 яну 2018 00:22

Не разбирам защо повечето тук робуват на егото си - да се докажат колко са прозорливи, колко са прави, колко всичко им е ясно. Не може ли по-простичко - ако те боли, че Левски е това, което е - сподели болката, не скачай срещу този и онзи, защото това, че си казал нещо в този форум и то се е сбъднало не е по-важно от това, по някакъв начин да смегчиш болката, А всички ни боли, че все още живеем с надежди, които ни се струват миражни. Но не беше ли по-голяма болката, когато ни бяха отнети и тези надежди, когато бяхме без мечти. Да си една нова Касандра с какво помага на другите, които са обречени да не вярват в приближаващото се зло, да ругаеш другите, че не виждат това, което пред тебе е ясна и прозрачна реалност какво ти дава, ако знаеш, че това е твоето проклятие.
Толкова ли няма с какво да се стопли левскарското сърце. Какво да оставим на мойрите като подарък, та те да го вземат и ние да повярваме в това, че съдбата ще закриля клуба, който обичаме. Дали мрачните предзнаменования, квалификациите , направени въз основа на чиста емпирия - това видях, това разбрах, ще им се харесат? Или , перифразирайки Вапцаров, не е по-добре да оставим "Дори да умирам, отборът на "Левски", макар и последен, аз пак ще обичам, аз пак ще обичам" ?

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 30 яну 2018 00:37

Прущаъйти, колеги, ама чета, че някои си правят илюзия, че можем да направим нещо повече от третото място. Всички знаете как ще почват и свършват мачовете на Разград и на Тирето. Бизнесменът от Микре просто трябва да вземе някаква тенекия, за да си начеше... егото и за да залепи подмяната на Българска армия за вечни времена. Така че методи няма да се подбират.
Накрая на годината мнозина от вас ще теглят чертата и ще кажат - "Е, какво, с Роси, с 10 чужденци селекция - пак трети! Това можше да стане и ако играеха децата на Левски с треньор Мариян Христов."
Нямам търпение да дойде времето за тая реплика и да хвърля компютъра от прозореца, че и без това му е време за смяна.

Тази година сме си трети отвсякъде. Бразилци, португалци, Обертан - това е. Ако измъкнем Купата ще е цяло чудо, но шансове има. Въпросът е, че ако оставим този треньор, март догодина вече ще мачкаме. А ако не - дано Спас има куража да докара пак някой такъв италиански дядо. Нашите експерименти ги видяхме. Няма смисъл.

Знам, че на никого не му се чака, но няма как. След Беверен чакахме точно толкова. Сега или ще чакаме, или ще се превърнем в Славия. Или ще фалираме, то това не ни се е разминало...

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 30 яну 2018 02:46

THE G.A.M.E написа:
mikata написа:-----------------------------Митрев

Цветкович---------Ейолфсон-----------Яблонски---------Фигейредо

----------------------Гомес----------------Нашименто

--------------------------------Обертан

-----Кабрал-------------Ривалдиньо------------Паулиньо

На този етап Гомес няма място на терена.
Аз бих заложил на Панайотов и португалеца.

бах маму ще играем само с един Българин,това май за първи път в историята на клуба ще се случи.
LEVSKI_FOREVER

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 30 яну 2018 07:32

eelche написа:
Tiberius написа:Отдавна не сме имали толкова харизматичен изп. директор като Краси. Той е голям удар за Спас.

Освен това е много интелигентен човек и винаги има обратна връзка,когато се изпрати запитване до службата.Казвам го от личен опит,защото няколко пъти сме комуникирали по различни теми.С класи над Боримиров,Баждеков,инж.Иванов и ко.

Странджата написа:Чудя се дали тези, които недоволстват, дали наистина обичат Левски винаги или само когато е лесно.
Кой национал би бил доволен да е твърда резерва“ И кого да сложи Роси на пейката, за да играе Пиргов?
Мапуката като център колко се доказа. Изляха се тонове мастило за крило - и сега какво - казва Роси и май никой не му оспорва, че Мапуката по го бива за крило, събраха се куп крила - едно от друго по-несигурни, намери се кой да купи едното - зле, та зле, късогледство и предателство ... Постъпихме честно към един играч, който е бил коректен - и бих казал-всеотдаен - дадохме го почти без пари, защото иначе трябваше да дреме още един полусезон или може би ще получим някой преотстъпен, оставихме го да се развива момчето - пак лошо ....

Аз си обичам отбора и винаги съм критикувал справедливо.Виждам,че и това мнение е пост-фактум адресирано към мене, затова ще отговоря.Мапуку в края на септември 2016 чакаше някой измежду Пелето,А.Жел.,Русев и ко, да му се обади, за да мине прегледи и да дойде при нас.Точно в онзи момент имахме отчайваща нужда от голмайстор,естествено тогава цакаха Люпко,който направи селекция от 1 човек в половина точно с гореспоменатия Митко Пиргов, бяхме първенци в първенство в което всички бяха срещу нас.Жуниор явно имаше конфликт с Роси,който се чудеше на какви позиции да го използва,но това вече е история.Хубаво е да се каже,че този играч беше,е и ще бъде с визитка на доказан голмайстор,за разлика от много други, за разлика от Кабрал,Ривалдиньо,Паулиньо,Чекиньо и т.н.,които едва ли ще покажат дори част от играта.Мапуку имаше огромен потенциал,но експериментите на Роси го извадиха от форма,а и в интерес на истината не се вписваше в този състав.Много ме е яд да го кажа,но ако беше попаднал при друг треньор и други обстоятелства щеше наистина да разкрие огромният си голмайсторски нюх.От все сърце му желая успех в Китай.

Относно Митко Пиргов - откакто премина при нас показа огромно израстване и стана национал.Лидер на разбития от Топузаков и Келнера отбор, дори да изпадна в немилост при Роси, не каза една лоша дума като много други,а дори подкрепяше италианеца.За мен това беше поредният трансферен гаф на ръководството.

Целта беше ляв бек, дясно/ляво крило и нападател,като състава от лятото не се пипа.Какво се случи в действителност: първите трансферни слухове бяха за продажба на Обертан и Мапуку...

sin4ec написа:
Serafim написа:Пак по диагонал, а? Ама тоя път, като никога, не си с авторитарния тон. Всеки има право на мнение, особено за трансферите, не за това те цитирам, а за последното изречение. Левскарите се показаха като много чувствителни на тема сравнения с други клубове преди известно време. На Зидан мога да му държат сметка и за 3-4 поредни загуби. Така, както освободиха Анчелоти от Байерн, ама тия клубове и треньори са на милиони светлинни години от Левски и от Роси, за да ги сравняваме и да правим паралели.

Много си мек, колега... ;)
Не, няма да прочетеш от тях, че Левски е реализирал таз година близо 4 млн лева от трансфери. Това не се е случвало отдавна. Важното е да се плюе...

Ей такива като вас олицетворяват типичният първосигнален фен на Левски тип "В.Вуцов".Неслучайно както и други пъти съм го казвал,справедливо сме стигнали дотук като левскарска общност.Инж.Рензо беше Господ за вас, Люпко ви пречеше,после се клехте на оня тъпунгер Келнера, а доскоро плюехте и по Роси,а сега се радвате на поредната малоумна селекция от 5+ нови играчи.Аз поне съм последователен, бях си казал кредит на доверие за Роси до края на зимната подготовка и началото на първенството през февруари.Обаче виждам как се правят същите трансферни глупости като през последните 8 години в стил "инж.Иванов" и място не мога да си намеря от яд,че едни треньори бяха саботирани от директори и футболисти...Дали Юнайтед,Ювентус,Реал,Барса,Дортмунд,Мюнхен купуват по 5+ нови играчи всеки трансферен прозорец?! Колко време ще им трябва да се сработят според вас? Не на тренировки, а в игрова обстановка,където всички обстоятелства са срещу нас - като почнеш от съдии,БФС,журналисти,съперници,общественост? Гарантирам,че при първият мач с незадоволителна игра на "Герена" ще завалят викове "Оставка"! Роси или е някакъв гений,който си мисли,че ще налучка ваксата или ще се провали с гръм и трясък,като дори успех срещу "ТИРЕ" Ловеч няма да го спаси от уволнение.Аз няма да бързам с оценки, фактите са налице,че в контролите сме по-скоро зле,отколкото на нивото на гранд от източна Европа като Стяуа,Олимпиакос,ПАОК,Галатасарай,Фенербахче,Цървена Звезда,Партизан,Вардар.Времето ще покаже,но за съжаление оптимизма вече се изчерпи и замени с реализъм,а след анализ на фактите не ми остава нищо друго освен да заявя,че просто ще доиграем сезона и ще бъдем просто зрители в надбягването между Лудогорец и Ловеч ФК,а за Купата ще е треперене срещу последните.

На всички останали - да са ви честити поредните "нови,бъдещи" звезди.Лека вечер!

Ама какво жалвате селекцията бе?Не виждате ли,че вчера с Прохазка,Гомес и Панайотов станахме за смях!?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 яну 2018 08:58

Бих определил селекцията ви като меню за банкет - идва леко закъсняло, но е изобилно.
Според менюто (визитки, произход и т.н.), новите звучат добре, .... остава да видим колко ще са калорични и дали от смесването им някой няма да го заболи стомаха.

Иначе, поздравления за ръководството - обещаното е изпълнено.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 30 яну 2018 09:08

Рошу заедно с новото португалче са ни най-добрите халфове за мен! Доста са над Панайотов и Прохазка който стават за физически и борбен футбол, но за друго не! Страшна грешка ще е ако разкараме Рошу, най-вече защото договора на Прохазка изтича и той няма да го поднови. Така, че няма логика да го разкарваме!

p.s. Този път селекцията е много класна за България!

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 30 яну 2018 09:36

При бразилците за разлика от европейците които са предвидими откъм възможности винаги можеш да очакваш сюрприз.По условие повечето са талантливи само ,че са много емоционални и това е нож с две остриета. Давам пример с Каранга година и половина в Корея в богат клуб и без конкуренция обаче 6 гола.Азиатската стерилна среда и съвършенно чужда култура явно му е била проблем.Идва тук среща добро отношение има и португалоговорящи,публикато го обожава и се развихря.

Така, че от Татковото всичко може да се очаква като фурор така и пълна посредственост.В Румъния е усетил ,че се разчита на местните изолирал се е и нищо, за това и се маха /махат го/.Адаптацията е ключът от бараката при латиносите другото си го имат.

Върни се в “Левски”