/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: /анкета/ Делио Роси

Мнениеот Балкански Орел » 03 апр 2018 20:21

doktora25 написа:
blue avalanche написа:
doktora25 написа:Стивън Петков
Балтанов
Живко Миланов
Крум Стоянов
Яни Пехливанов
Димо Бакалов
Бирсент Карагерен
Станислав Маламов
Васил Шопов
Георги Божилов
Николай Будинов
Христо Златински

Леле!!!
Да не би да ставаме някакъв сателит на Дунав??? Или на Ботев???

Ботев през миналата година играеха най-стойностния, смислен и атрактивен футбол в първенството ако не броим Лудогорец. Тази година са една идея по-назад, малко трудно преодоляха раздялата с Косоко, но новите започнаха вече да се адаптират. И все пак въпреки относително ниското текучество трудно без допълнителни инвестиции биха надскочили едно определено ниво и според мен биха били склонни на 1-2 изходящи трансфера на основни единици. Нищо чудно да вземат още някоя купа на България обаче, в т.ч. и през настоящата кампания.
А против Дунав какво имаш или против който и да било друг роден клуб? Миналата година се класираха за квалификациите за ЛЕ. Тук и за кадри на Локо Пловдив говоря. Повечето ни трансфери играли на Лаута бяха успешни. Аз съм за повече български футболисти в Левски. Предложените от мен по нищо не отстъпват, дори превъзхождат по качества 70% от преминалите през нас чужденци за последните 10 години.

Съгласен съм.Последния ни добър нападател беше точно от Локомотив Пловдив.Гара Дембеле, ако не ме лъже паметта.Колкото до българите според мен, ако имахме качествени българи до сега да сме ги видели зад граница, както е примерно в Англия.Щом там не играят си намират добри отбори в чужбина.Просто българи футболисти нямаме.Не случайно дори и в средняците на Италия, ако попаднат в групата за тях е успех.Акули има на всякъде и ако някой чужд скаут види потенциал в български футболист, веднага ще го прилапат.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 03 апр 2018 20:22

drvasko98 написа:Причината е, че се водят треньори и играчи безцелно, без да се мисли как ще играят заедно. Един може да центрира, но няма кой да играе с глава, друг играе добре на къси пасове, трети е бърз, но няма кой да му даде пас, защото отборът не придвижва масово скоростно за контра. Тандемът Тасевски-Дембеле от двама добри, но в никакъв случай не блестящи играчи (ако им гледаме целите кариери ще кажем разбира се, че са некадърници :) ) Дембеле без Тасевски нямаше да вкара и половината голове, нито Левски само с един от двамата щеше да запише последното си добро участие в Европа. Тогава и Даниел Младенов с неговите 5 гола в Лига Европа не изглеждаше некадърник. Селекция не се прави по постове както постоянно напоследък се говори, че ни трябвал ляв бек, а се прави по профили. Примерно имаш напред Питър Крауч, значи търсиш бекове, които да центрират добре, може и да не са добри защитници, тогава търсиш добър дефанзивен халф, който може и да е спънат в топката, но да може да е достатъчно бърз и работлив да ходи да ги подсигурява. В този ред на мисли ние лекомислено се разделихме с най-полезния за стила на Роси нападател, който все пак имаше някаква скорост и индивидуална техника да надиграе един на един противник, което е енигма за един Буш например.
Докато пред треньора ни не се поставят ясни цели и отборът не започне да се гради профилно, всички играчи, които идват няма да стават. А най-важното е, че профилният отбор е доста по-евтин, защото ти трябват 4 добри играчи по един във всяка линия и всичко друго може да е пълнеж и да се играе от Лъчо Балтанов, Иво Главата или ъпросният Даниел Младенов, но само ако има основа на отбора и яснота в треньорската глава какво точно прави.

Бях изгубил надежда, че ще видя това написано в Гонг някога :D
Посещавам този форум от години и това е най-доброто мнение, което съм виждал тук на тема "изграждане на отбор". Всъщност поне аз не съм видял мнение, което що годе ясно да засяга идеята "профилен отбор", в най-добрия случай без да искат доближават леко.
Поздравления!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 апр 2018 20:32

doktora25 написа:
blue avalanche написа:
doktora25 написа:Стивън Петков
Балтанов
Живко Миланов
Крум Стоянов
Яни Пехливанов
Димо Бакалов
Бирсент Карагерен
Станислав Маламов
Васил Шопов
Георги Божилов
Николай Будинов
Христо Златински

Леле!!!
Да не би да ставаме някакъв сателит на Дунав??? Или на Ботев???

Ботев през миналата година играеха най-стойностния, смислен и атрактивен футбол в първенството ако не броим Лудогорец. Тази година са една идея по-назад, малко трудно преодоляха раздялата с Косоко, но новите започнаха вече да се адаптират. И все пак въпреки относително ниското текучество трудно без допълнителни инвестиции биха надскочили едно определено ниво и според мен биха били склонни на 1-2 изходящи трансфера на основни единици. Нищо чудно да вземат още някоя купа на България обаче, в т.ч. и през настоящата кампания.
А против Дунав какво имаш или против който и да било друг роден клуб? Миналата година се класираха за квалификациите за ЛЕ. Тук и за кадри на Локо Пловдив говоря. Повечето ни трансфери играли на Лаута бяха успешни. Аз съм за повече български футболисти в Левски. Предложените от мен по нищо не отстъпват, дори превъзхождат по качества 70% от преминалите през нас чужденци за последните 10 години.

С такива футболисти ли ще "борим" Лудогорец? Тип "абе, стават"?
Дунав се класирали за квалификациите за ЛЕ. Това значи, че имат качествени футболисти??? Ми то и Верея за една бройка да се класират. И от там ли да вземем?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 03 апр 2018 20:33

sin4ec написа:
blue avalanche написа:Доколкото схващам, от едната страна твърдят, че играчите и техните грешки са причината да сме там, където сме, а от другата страна - че треньорът е виновен.
И това се дъвче до безкрайност. И никой не може да убеди другия. И спорът е съвсем безпредметен и непродуктивен. Интересно колко ли страници още ще се изпишат с, по същество, едни и същи коментари?

Те тия, дето храчат по Роси, добре ги знаем кои са. Без коментар.

Не си съвсем прав, много наистина луди по Левски хора също не са доволни от него.

Винаги съм смятал, че треньора трябва да получи време, Роси не е изключение.
Но в Левски нерядко липсва идея как да се води мач. Играе се за 0:0, пък ако вкараме добре. Логично ако получим гол се чудим как да отървем кожата. Всъщност в колко мача Левски взе нещо след като получи първи гол?

Роси не променя подхода си към противниците независимо кои са те. Е, да има изключения (Септември) но като цяло е така и това е нелепо.

Роси като че все още не успява да създаде един "гръбнак" на отбора, хора които не само играят постоянно, но и са със строго определена роля на терена и оформят облика на Левски.

Роси изповядва дадена философия така да го кажа, но някак когато се прави селекцията просто не се взеха футболисти, които да пасват 1 на друг и на вижданията му. Да, ама сеньор Роси имаше възможност да приема/отхвърля играчи.

С оглед на това и мен Роси започва да ме дразни, макар че аз не бих казал че е некадърник и менте. Но за разлика от другите не мисля, че трябва да се маха треньор ако нямаш реална по-добра опция.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 03 апр 2018 20:47

Балкански Орел написа:Съгласен съм.Последния ни добър нападател беше точно от Локомотив Пловдив.Гара Дембеле, ако не ме лъже паметта.Колкото до българите според мен, ако имахме качествени българи до сега да сме ги видели зад граница, както е примерно в Англия.Щом там не играят си намират добри отбори в чужбина.Просто българи футболисти нямаме.Не случайно дори и в средняците на Италия, ако попаднат в групата за тях е успех.Акули има на всякъде и ако някой чужд скаут види потенциал в български футболист, веднага ще го прилапат.
Имахме и още един добър нападател след него - Базил де Карвальо. И него взехме от там. В сезона, в който бяхме най-близо до титлата...
blue avalanche написа:С такива футболисти ли ще "борим" Лудогорец? Тип "абе, стават"?
Дунав се класирали за квалификациите за ЛЕ. Това значи, че имат качествени футболисти??? Ми то и Верея за една бройка да се класират. И от там ли да вземем?
Ако играе някъде талантлив роден футболист трябва ли да се интересуваме дали отборът се казва Дунав, Верея, Струмска слава или Малеш Микрево? Както обясних малко по-горе по-важното е не да преборим Лудогорец, а да преборим себе си и сбърканата и гнусна клубна политика от последните 10 години. Ние "преборихме" Лудогорец 1-2 пъти за купата. И какво от това?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 апр 2018 21:18

doktora25 написа:Ако играе някъде талантлив роден футболист трябва ли да се интересуваме дали отборът се казва Дунав, Верея, Струмска слава или Малеш Микрево?

Не знаех, че Маламов, Будинов, Кр.Стоянов, Бакалов, Божилов и сие минават за "талантливи" футболисти.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 03 апр 2018 21:56

rane написа:
WPWW написа:Докато италианчето е треньор, няма да гледам мач на "Левски".....
Това добре, но ако цъфнеш, след някой от следващите мачове да коментираш тук, това знаеш ли какъв ще те прави :lol:

Логично погледнато, ти си някакъв оранжев микренец от ЦДНА-Литекс. Въобще, само те наистина се радват от това, че Росенчо от Римини все още е треньор.
"Играта" на синия отбор в момента е толкова безлична и предвидима, че и без да гледаш мача знаеш какво правят във всеки един момент - ритат по ширината на терена или ако е напред, задължително балонно и безцелно.

Но скоро всички Рософили ще се покриете без следа, кофтито е само че това е поредният нулев сезон. Дано поне синиора ви вземе и вас на път за Ботуша, че "Левски" не се нуждае от фенове - прикрити микренци 8-)

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 03 апр 2018 23:34

Против съм, защото ръководството няма да я приеме,а не е и нужно.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 03 апр 2018 23:59

WPWW написа:
rane написа:
Това добре, но ако цъфнеш, след някой от следващите мачове да коментираш тук, това знаеш ли какъв ще те прави :lol:

Логично погледнато, ти си някакъв оранжев микренец от ЦДНА-Литекс. Въобще, само те наистина се радват от това, че Росенчо от Римини все още е треньор.
"Играта" на синия отбор в момента е толкова безлична и предвидима, че и без да гледаш мача знаеш какво правят във всеки един момент - ритат по ширината на терена или ако е напред, задължително балонно и безцелно.

Но скоро всички Рософили ще се покриете без следа, кофтито е само че това е поредният нулев сезон. Дано поне синиора ви вземе и вас на път за Ботуша, че "Левски" не се нуждае от фенове - прикрити микренци 8-)

А ти пък какъв левскар си? Освен да плачеш за някакъв сърбин с трагична статистика и да плюеш по Роси, друго не съм те видял да правиш. Нищо градивно и позитивно. Освен това Роси го почна още с идването, което ме навежда на мисълта, че имаш някакви задни мисли или прокарваш нечии идеи. Може и микренски да са, но не звучат левскарски.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 04 апр 2018 00:07

vvessel написа:
WPWW написа:
rane написа:

А ти пък какъв левскар си? Освен да плачеш за някакъв сърбин с трагична статистика и да плюеш по Роси, друго не съм те видял да правиш. Нищо градивно и позитивно. Освен това Роси го почна още с идването, което ме навежда на мисълта, че имаш някакви задни мисли или прокарваш нечии идеи. Може и микренски да са, но не звучат левскарски.

Братчед, в началото даже критикувах потребители, които се изказваха остро срещу Роси, но за 2 месеца хора с поглед върху футболната материя веднага разбират за какво става въпрос - Роси не става за треньор, а това което представлява "Левски" с тези играчи е абсолютен позор, защото с тях едно друго старче - Люпко, щеше в момента да е първи, не че го харесвам... И какъв е тоя сърбин, ако е за Йоканович - да неговото махане определено беше грешка, ако беше оставен 8 месеца като Росен, почти сигурно юбилеят нямаше да е осран„...

Върни се в “Левски”