doktora25 написа:blue avalanche написа:doktora25 написа:Стивън Петков
Балтанов
Живко Миланов
Крум Стоянов
Яни Пехливанов
Димо Бакалов
Бирсент Карагерен
Станислав Маламов
Васил Шопов
Георги Божилов
Николай Будинов
Христо Златински
Леле!!!
Да не би да ставаме някакъв сателит на Дунав??? Или на Ботев???
Ботев през миналата година играеха най-стойностния, смислен и атрактивен футбол в първенството ако не броим Лудогорец. Тази година са една идея по-назад, малко трудно преодоляха раздялата с Косоко, но новите започнаха вече да се адаптират. И все пак въпреки относително ниското текучество трудно без допълнителни инвестиции биха надскочили едно определено ниво и според мен биха били склонни на 1-2 изходящи трансфера на основни единици. Нищо чудно да вземат още някоя купа на България обаче, в т.ч. и през настоящата кампания.
А против Дунав какво имаш или против който и да било друг роден клуб? Миналата година се класираха за квалификациите за ЛЕ. Тук и за кадри на Локо Пловдив говоря. Повечето ни трансфери играли на Лаута бяха успешни. Аз съм за повече български футболисти в Левски. Предложените от мен по нищо не отстъпват, дори превъзхождат по качества 70% от преминалите през нас чужденци за последните 10 години.
Съгласен съм.Последния ни добър нападател беше точно от Локомотив Пловдив.Гара Дембеле, ако не ме лъже паметта.Колкото до българите според мен, ако имахме качествени българи до сега да сме ги видели зад граница, както е примерно в Англия.Щом там не играят си намират добри отбори в чужбина.Просто българи футболисти нямаме.Не случайно дори и в средняците на Италия, ако попаднат в групата за тях е успех.Акули има на всякъде и ако някой чужд скаут види потенциал в български футболист, веднага ще го прилапат.