Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот plamenst7 » 30 ное 2013 22:40

Честно казано, не виждам какво значение има дали строежа ще приключи до 24 май или примерно към 20 юли за началото на следващия сезон. Така или иначе след 24 май почти няма да останат мачове за да има причина да се бърза толкова. Годишнината си е годишнина и трибуната ще е готова в годината на юбилея, но в никакъв случай не го намирам за фатално ако не е готова тази трибуна точно на датата.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 01 дек 2013 23:48

terata написа:
bobonikolov написа:
kireto2 написа:Сектора ще е готов в срок!Това е сигурно, за ужас на "благородно" завиждащите! Въпроса е: С какви темпове ще се строят секторите "Б" и "В"!? ;) Дали ще станат до 2018 г. или ще чакаме за 110 години Левски! ;)

Само ти май не си разбрал - трибуната ви няма да е готова в срок колкото и да ви се иска. Причините за това са много. Първата, е че почнахте късно строежа. Какъв 24 -ти май ви гони като имате по - малко от 5 месеца, а сте още на втора плоча? До колкото разбрах работата от няколко дни по строежа е спряла. И дори и да не е заради проблем с парите, то е заради лошото време. Те от ГБС може и при минус 50 градуса да работят, ама после качеството на строежа ще е под всякаква критика. При това положение всеки един ден без работа може да е фатален за крайния срок. През май догодина ще имате всичко друго, но не и готова трибуна. Може да е готова на етап груп строеж но няма да е готова напълно. А за секторите Б и В няма смисъл да говорим. Самият Батков си го каза - за тях пари няма и вече не стоят на дневен ред за строеж.

По-скоро ти си единствения неразбрал. Били сме на втора плоча. :mrgreen: Я пак? Вземи се разкарай до стадиона и пак изтърси тая глупост. Ти освен адвокат се изкарваш и много вещ по строителните дейности, ама май ще се окаже, че и в двете неща не те бива особено. Иначе на всички е ясно, че красноармейците се молите сектора да не стане, ама за ваше дълбоко съжаление няма да ви огрее. А ако ми кажеш как от 28 ноември до 24 май 2014 остават по-малко от 5!? месеца те признавам.

Първо не съм адвокат - не все още. Правоспособен юрист съм. Второ - работата, която работя е свързана и със строителство и то в доста голям процент. Така, че поназнайвам нещо за строителството:-). Всеки ден следя как вървят обектите, с които ми е свързана работата и мога да ти кажа, че строежа или ремонта на доста по - елементарни обекти от нов сектор върви за повече от година. В повечето случаи това се дължи и на забавяния по различни причини, но в основни линии просто повече от година е минималното технологично време, което се изисква да се завърши качествено един строеж с габаритите на вашия сектор. Както и да е живи и здрави през май пак ще си говорим. До Златан - не ми се налага да рина сняг, поради простата причина, че там където живея (повярвай това не е София) все още е меко и сравнително топло време и няма помен от сняг :-). И ще те помоля малко по - полека се изразявай с имената. Имам предвид бобо - добо.....

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 03 дек 2013 00:25

Момчета времето не е толкова студено, а работа по сектора не се върши и крановете не са мърдали, ще се окажат писаниците за липса на финанси верни и дано ръководството ви успее да отреагира бързо, че като нищо сектора няма да стане готов навреме
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 04 дек 2013 19:10

BadBoy написа:Момчета времето не е толкова студено, а работа по сектора не се върши и крановете не са мърдали, ще се окажат писаниците за липса на финанси верни и дано ръководството ви успее да отреагира бързо, че като нищо сектора няма да стане готов навреме

Днес на мача с Любимец имаше работници в сектора и крана си мърдаше.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 06 дек 2013 11:00

Защо всички толкова много са се загрижили за земята, върху която е построен стадион "Георги Аспарухов"? Гледам даже искат да се бута и строежа на сектор А :|

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 06 дек 2013 18:03

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=389955

На тия нещо не им пречи студа.Защото име платено, а на Главболгарстрой не е и хората си чакат парите.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 дек 2013 18:07

Батков чака да влезе Газпром и тогава отново ще започнат строителство. Гладна стачка на герена, Мустака се чуди на коя съветска компания да се обади да дадат някой лев.. КТБ им писна да финансират боксуваща тракторска гума на едно място....

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 06 дек 2013 21:29

onegavon написа:http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=389955

На тия нещо не им пречи студа.Защото име платено, а на Главболгарстрой не е и хората си чакат парите.

Все си мислех, че сте глупави, ама вие всекидневно се надпреварвате да чупите тоя пусти глупомер. :mrgreen: Първо на първо по сектора се работи ежедневно, но разбира се, когато информациите по "пресата" са против Левски задължително са истина, но виж ако са против "армейците" то разбира се е лъжа. И второ на второ, колко прост човек трябва да си, за да сравниш строеж на трибуна с полагането на някаква изкуствена черга. :shock: Въобще вкарвате ли поне от време на време някаква мисъл преди да се изходите тук?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 06 дек 2013 23:10

Отворко ,хайде на бас ,че за 24 май пак ще сте кабрио и спираме да следим кой какво работи! Имам предвид завършен изцяло сектор със седалки ,комуникации и ел. захранване, а не груб строеж.За него съм сигурен ,че ще го вдигнете, ама за другото ще се плаща отделно.аз доколкото знам не ви е отпуснат кредит и не знам откъде ще намерите пари.Освен , ако Тиквоча не спечели предсрочните избори.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 06 дек 2013 23:30

Нито отбор има нито стадион :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”