Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

gihuelo
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот gihuelo » 10 мар 2024 12:11

LoveAndPeace написа:Новата 9ка на Берое има физика , скорост ..... за голов нюх ще видим.

[offtopic]172 мача за Бока Хуниорс , 29 гола и 33 асистенции .
27 годишен
2 шампион на Аржентина и 2 пъти носител на купата на Аржентина.[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 мар 2024 15:19

metodito написа:
W84me написа:
gdlk написа:Като гледам другите отбори какви нападатели имат, само ние се мъчим с анорексик отпред..

какви имат? Ялови...

Това е вярно между другото. Липсата на качествени деветки е от години у нас. Този Игор Тиаго... Не съм го гледал. Конкретно в Левски имаше в последните години такива, ама... Интересно как Робърта и Дембеле почти веднага се отървахме от тях, а те нищо не направиха другаде. Това е знак, че трябваше да ги запазим. Деветката е стратегическа фигура за този клуб. Арш, Дембеле, Робърта... Ебати деветките. И ние ги разкарвахме след сезон. Звезда помня имаха някаква деветка де го държаха до 30 и кусур одини и той вкарваше и други примери имаше. Не трябва така. Между другото, този Бастунов е доста интересен. Рики е много интелигентен играч. Но не е ДЖивотно, като Гарата или Гонзо. И не е от типа нападачи де ще вкарат 20+ гола на сезон.

Робърта го продадохме в момент, когато пари нямаше и играчите им се бавеха заплати и много от тях въпреки това играеха. А можеха да разтрогнат. Та бе наложително.
Дембеле... Машина, обаче професионализъм нула. Играч, с такива качества щеше да е пробил във Франция, за сметка на това той проби в Левски на 25-6 години... Два пъти е хващан да кара пиян във Франция, веднъж у нас. После се появиха информации, че кондиционно е бил много зле, когато е отишъл в Германия. Най-вероятно щеше да има поне още един сезон при нас, ако бе останал, но пък го продадохме за около 2.5 млн. евра, които тогава бяха още повече, отколкото сега.
ЦСКА-София и Лудогорец редовно намират добри, поне за вътрешна консумация нападатели.
Леандро Годой от Берое хич не изглеждаше зле също. Във втора лига числото до скоро имаха един Аерон Зинга - много висок и бърз. Чак се изненадвам, че не получи шанс в първия отбор, най-малкото заради физиката си, ама ей го на, освободиха го, явно не са видяли нищо в него.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 мар 2024 17:35

Serafim написа:Робърта го продадохме в момент, когато пари нямаше и играчите им се бавеха заплати и много от тях въпреки това играеха. А можеха да разтрогнат. Та бе наложително.
Дембеле... Машина, обаче професионализъм нула. Играч, с такива качества щеше да е пробил във Франция, за сметка на това той проби в Левски на 25-6 години... Два пъти е хващан да кара пиян във Франция, веднъж у нас. После се появиха информации, че кондиционно е бил много зле, когато е отишъл в Германия. Най-вероятно щеше да има поне още един сезон при нас, ако бе останал, но пък го продадохме за около 2.5 млн. евра, които тогава бяха още повече, отколкото сега.
ЦСКА-София и Лудогорец редовно намират добри, поне за вътрешна консумация нападатели.
Леандро Годой от Берое хич не изглеждаше зле също. Във втора лига числото до скоро имаха един Аерон Зинга - много висок и бърз. Чак се изненадвам, че не получи шанс в първия отбор, най-малкото заради физиката си, ама ей го на, освободиха го, явно не са видяли нищо в него.

Да, помня, че нямаше как да не продадем Робърта. За Гарата, Каниджа си е бил май откровен наркоман, за Марадона - ясно. Как един Арш не намериха. Рики много ми харесва, но не се вписва в профила, който ни трябва според мен. И даже не направиха опита да вземат нова деветка.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 мар 2024 17:46

Не знам що си мисля, че Рики сякаш ще е по-полезен на фланга ...
Има скорост и търси свободните пространства, и като цяло обича да подава бързо и остро, когато му се случи да не е в голова ситуация ...
Друга тема за размисъл - Лима да се пробва като Ц.Н.
Изглежда ми здраво биче, определено няма скоростта и демаража на един Уелтън, но пък тая левачка ...
Сякаш има по шлифован удар и от Рики, и от Уили ...
На фланга по често ще го блокират и ще е изолиран, та.. Ако успява да получава топката по-фронтално срещу вратата, в, или около пеналта, определено ще успява по често да стреля ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 мар 2024 17:52

THE G.A.M.E написа:Сякаш има по шлифован удар и от Рики, и от Уили ...

Половината играчи в А група имат по-шлифован удар от тия двамата :)))
Рики и удар?? Аз не си спомням такова нещо. Миналият мач от десетина метра стреля във вратаря и това е за пролетния полусезон.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 мар 2024 18:11

THE G.A.M.E написа:Не знам що си мисля, че Рики сякаш ще е по-полезен на фланга ...
Има скорост и търси свободните пространства, и като цяло обича да подава бързо и остро, когато му се случи да не е в голова ситуация ...
Друга тема за размисъл - Лима да се пробва като Ц.Н.
Изглежда ми здраво биче, определено няма скоростта и демаража на един Уелтън, но пък тая левачка ...
Сякаш има по шлифован удар и от Рики, и от Уили ...
На фланга по често ще го блокират и ще е изолиран, та.. Ако успява да получава топката по-фронтално срещу вратата, в, или около пеналта, определено ще успява по често да стреля ...

Само че до тук Лима показа какво може на десния фланг - финтове на малко пространстов, ловкост, влизане навътре, силна тупалка с левия крак. Уелтън такива удари правеше веднъж на 3-4 мача, а като се пимердвид, че на мач пробваше поне 3-4 пъти...
Ако сложиш Лима като ЦН, където няма пространства, освен да го задушиш сред поне двама или трима противника, друго няма да стане.
Не знам защо мислиш, че няма скорост. В момента ми се струва един от най-бързите играчи и не помня да е изгубил спринт един на един от равна позиция. А е видно, че не е във върхова спортна форма.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 мар 2024 18:57

Serafim написа:Само че до тук Лима показа какво може на десния фланг - финтове на малко пространстов, ловкост, влизане навътре, силна тупалка с левия крак. Уелтън такива удари правеше веднъж на 3-4 мача, а като се пимердвид, че на мач пробваше поне 3-4 пъти...
Ако сложиш Лима като ЦН, където няма пространства, освен да го задушиш сред поне двама или трима противника, друго няма да стане.
Не знам защо мислиш, че няма скорост. В момента ми се струва един от най-бързите играчи и не помня да е изгубил спринт един на един от равна позиция. А е видно, че не е във върхова спортна форма.
Еее, определено Фабио си има техника и то като за бразилец. :)
Имам на предвид, че по скоро не е толкова бърз с топка в крака... Уили наистина отвяваше съперниците, без значение дали са от "Морето', Тирето, Айнтрахт или ПАОК ...
Но пък често опропастяваше тези рейдове с крайно неточни удари.
Лима освен това е и по-комбинативен ...
Но сам писА - Показва техника от място... И рано или късно ще се научат да го блокират. Днес примерно, на халф-бека им помагаше освен единият от централните защитници, но и нЕкой от халфовете и Лима нямаше удар докато цъкаше отдясно. Но пък ги събираше и е жалко, че нямаме нЕкой като Бардон или Боримиров, които да изкачат в освободените пространства ...
Като цяло си мисля, че като Ц.Н. или айде, поне като CF, ще има повечко възможности за убийствената му левачка ...
Пък и така Марин ще си мине "У-десно"... А новото бразил - в ляво.
Или Рики, както споменах, да тича там като изоглавен по фланга ... :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 мар 2024 20:39

Той Лима май рано рано получи контузия и за това и бе сменен толкова рано. А и с този Папи на бека зад него може би ще трябва повече време да се напаснат.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 10 мар 2024 20:45

Едно тъмно, здраво биче напред ще ангажира и двамата ЦЗ и ще отваря пространства за другите, докато Рики вятър го духне и полита..

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 11 мар 2024 13:48

Ако играчите ни след 15 минути преса са изморени значи подготовката ни е дроп.

Върни се в “Левски”