LoveAndPeace написа:Новата 9ка на Берое има физика , скорост ..... за голов нюх ще видим.
[offtopic]172 мача за Бока Хуниорс , 29 гола и 33 асистенции .
27 годишен
2 шампион на Аржентина и 2 пъти носител на купата на Аржентина.[/offtopic]
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
LoveAndPeace написа:Новата 9ка на Берое има физика , скорост ..... за голов нюх ще видим.
metodito написа:W84me написа:gdlk написа:Като гледам другите отбори какви нападатели имат, само ние се мъчим с анорексик отпред..
какви имат? Ялови...
Това е вярно между другото. Липсата на качествени деветки е от години у нас. Този Игор Тиаго... Не съм го гледал. Конкретно в Левски имаше в последните години такива, ама... Интересно как Робърта и Дембеле почти веднага се отървахме от тях, а те нищо не направиха другаде. Това е знак, че трябваше да ги запазим. Деветката е стратегическа фигура за този клуб. Арш, Дембеле, Робърта... Ебати деветките. И ние ги разкарвахме след сезон. Звезда помня имаха някаква деветка де го държаха до 30 и кусур одини и той вкарваше и други примери имаше. Не трябва така. Между другото, този Бастунов е доста интересен. Рики е много интелигентен играч. Но не е ДЖивотно, като Гарата или Гонзо. И не е от типа нападачи де ще вкарат 20+ гола на сезон.
Serafim написа:Робърта го продадохме в момент, когато пари нямаше и играчите им се бавеха заплати и много от тях въпреки това играеха. А можеха да разтрогнат. Та бе наложително.
Дембеле... Машина, обаче професионализъм нула. Играч, с такива качества щеше да е пробил във Франция, за сметка на това той проби в Левски на 25-6 години... Два пъти е хващан да кара пиян във Франция, веднъж у нас. После се появиха информации, че кондиционно е бил много зле, когато е отишъл в Германия. Най-вероятно щеше да има поне още един сезон при нас, ако бе останал, но пък го продадохме за около 2.5 млн. евра, които тогава бяха още повече, отколкото сега.
ЦСКА-София и Лудогорец редовно намират добри, поне за вътрешна консумация нападатели.
Леандро Годой от Берое хич не изглеждаше зле също. Във втора лига числото до скоро имаха един Аерон Зинга - много висок и бърз. Чак се изненадвам, че не получи шанс в първия отбор, най-малкото заради физиката си, ама ей го на, освободиха го, явно не са видяли нищо в него.
THE G.A.M.E написа:Сякаш има по шлифован удар и от Рики, и от Уили ...
THE G.A.M.E написа:Не знам що си мисля, че Рики сякаш ще е по-полезен на фланга ...
Има скорост и търси свободните пространства, и като цяло обича да подава бързо и остро, когато му се случи да не е в голова ситуация ...
Друга тема за размисъл - Лима да се пробва като Ц.Н.
Изглежда ми здраво биче, определено няма скоростта и демаража на един Уелтън, но пък тая левачка ...
Сякаш има по шлифован удар и от Рики, и от Уили ...
На фланга по често ще го блокират и ще е изолиран, та.. Ако успява да получава топката по-фронтално срещу вратата, в, или около пеналта, определено ще успява по често да стреля ...
Еее, определено Фабио си има техника и то като за бразилец. :)Serafim написа:Само че до тук Лима показа какво може на десния фланг - финтове на малко пространстов, ловкост, влизане навътре, силна тупалка с левия крак. Уелтън такива удари правеше веднъж на 3-4 мача, а като се пимердвид, че на мач пробваше поне 3-4 пъти...
Ако сложиш Лима като ЦН, където няма пространства, освен да го задушиш сред поне двама или трима противника, друго няма да стане.
Не знам защо мислиш, че няма скорост. В момента ми се струва един от най-бързите играчи и не помня да е изгубил спринт един на един от равна позиция. А е видно, че не е във върхова спортна форма.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта