Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Testa_di_Legno
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Клубът ни се управлява смущаващо непрофесионално, като парадоксът е, че това хем е донякъде закономерен резултат от нямането на пари, хем прави изкарването им твърде трудно (за да не кажа - невъзможно). И все пак, с риск да звуча прекалено сантиментално, разбирайте - като "бай Ганьо левскаря": "Левски" има достатъчно врагове, за да бъде атакуван по такъв начин от човек, на когото баща му си е оставил живота в клуба (т. е. "генетично свързан" е, по негови собствени думи). Друг е въпросът какво е поведението на управата като предохранителни и ответни действия - за това виж по-горе, изречение първо.
Само "Левски"!
Пичове, то си е така от много време, какво се Очудвате - ще ги кажа пак:
1. За Насо ми знаете мнението, да не се повтарям - такъв явен неможащ дори и тотонев не беше!
2. За Ивков - безумно изпълнение от негова страна, но пък може и наистина да му е прекипяло. Въпреки това, да напомним, че легендата Ивков (баща му) беше член на НС на Левски по времето на Спас - това как е, че все се забравя.
По темата - почти съм убеден, че Ивков е прав и ще му дължим тези пари. Смешното е , че става въпрос за наистина минимална сума (с нея заминава в канала и тезата, че Ивков бил вземал страшни пари в Левски), имиджовата щета от която е в пъти по-голяма, без значение кой крив и кой прав. Ма тука е така - чакаме ротацията и поредното мазно турско кафе със задължителното седене в скута - който както иска да го разбира
1. За Насо ми знаете мнението, да не се повтарям - такъв явен неможащ дори и тотонев не беше!
2. За Ивков - безумно изпълнение от негова страна, но пък може и наистина да му е прекипяло. Въпреки това, да напомним, че легендата Ивков (баща му) беше член на НС на Левски по времето на Спас - това как е, че все се забравя.
По темата - почти съм убеден, че Ивков е прав и ще му дължим тези пари. Смешното е , че става въпрос за наистина минимална сума (с нея заминава в канала и тезата, че Ивков бил вземал страшни пари в Левски), имиджовата щета от която е в пъти по-голяма, без значение кой крив и кой прав. Ма тука е така - чакаме ротацията и поредното мазно турско кафе със задължителното седене в скута - който както иска да го разбира
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Да припомним на БГЛ какви ги плещи техния нов любимец Градев, както и мненията на БГЛ за него:
https://forum.gong.bg/levski/viewtopic. ... 2&start=20
А пък дали Ивков е компетентен... ми да припомним:
Градев: Титлата на Левски през 2005/06 е нередовна!
W84me написа:На тебе за кой път да ти обяснявам, че тази процедура се води от Ивков? Същия този Ивков, който няма загубено дело във ФИФА и е член на правната комисия. Ти ли знаеш повече или той?
zap_lv написа:Иво Ивков ще оглави юридическия отдел в Левски . Това са добри новини .Последно при Батков бяхме юридически на ниво .Сега отново ще бъдем .
bilyaletdinov написа:Да се обаждат на Иво Ивков и да почва да им оправя бакиите, които са надробили, ако е възможно.
Kotooshu написа:Иво Ивков , респект !!!!
Kotooshu написа:Ако има някой който трябва да влезе в управлението на Левски са хора като Илия Христов и Иво Ивков !
Kotooshu написа:Много се радвам за Иво Ивков! Най накрая!
groti написа:Радвам се за Иво Ивков. Изглежда изключително интелигентен човек и голям професионалист.
realno написа:Човек като Иво Ивков трябваше да оглави БФС,а не неграмотни ритнитопковци като Бербатов и другите чалгари от 94 година.
mikata написа:Голям удар с Иво Ивков.
vlong написа:Дано Ивков да стане президент! Прилича ми на свестен тип.
САМО ЛЕВСКИ!
После са разбрали що за жалкар е, не виждам проблем в това някой да си промени мнението, след като е видял действията на даден човек. В живота е абсолютно същото.
Титлата през 2005/06 наистина ли искаш да я коментираме, след като всички знаем как я взехме? :roll:
Титлата през 2005/06 наистина ли искаш да я коментираме, след като всички знаем как я взехме? :roll:
tmanolov написа:.... Въпреки това, да напомним, че легендата Ивков (баща му) беше член на НС на Левски по времето на Спас - това как е, че все се забравя.
...
Това пък какво трябва да значи, кое да не се забравя?
Към онзи момент, следвайки информацията в ТР, членовете на НС на Левски са:
- Спас Русев
- Евгени Русев
- Кирил Ивков
Сиреч 2/1 в полза на собственика.
Надявам се не намекваш, че Кирил Ивков е гробокопач, ама знам ли?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:tmanolov написа:.... Въпреки това, да напомним, че легендата Ивков (баща му) беше член на НС на Левски по времето на Спас - това как е, че все се забравя.
...
Това пък какво трябва да значи, кое да не се забравя?
Към онзи момент, следвайки информацията в ТР, членовете на НС на Левски са:
- Спас Русев
- Евгени Русев
- Кирил Ивков
Сиреч 2/1 в полза на собственика.
Надявам се не намекваш, че Кирил Ивков е гробокопач, ама знам ли?
Нищо не намеквам, направо го натвърдвам, даже ще го кажа още по-ясно - нещо като Кюрдъ при ония, или "мажото" при нас сега, само че на по-ниско ниво. Иначе със същата функция - миндил (в превод от турски - кърпичка /ама не девойка от село/, с която се забърсват разни неща). Левски е овладян клуб, при това не от вчера, при това не без любезното съдействие (волно или неволно) на всички нас!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Е, след като клубът така или иначе е овладян, след като гласовете в НС така или иначе са нагласени 2/1 в полза на владетелите, то не е ли все тая кой ще е третият?
Дали Ивков-баща, дали Ивков-син, дали ти, дали аз, все тая. Към онзи момент решенията в НС се взимаха на база мнозинство (2/1), а не както след 2020-2021 на база пълно мнозинство (3/0). То и затова засилиха Ганев, който нямаше да се съгласи да уволнят Иво Ивков, респективно да отстранят Иво Ивков от УС.
Та, продължавам да се чудя къде, но по-скоро, като какъв фактор намеси и Кирил Ивков в цялата завера.
Сложили го там да вземе някой лев на стари години - той поне го е заслужил като легенда, и толкова.
Дали Ивков-баща, дали Ивков-син, дали ти, дали аз, все тая. Към онзи момент решенията в НС се взимаха на база мнозинство (2/1), а не както след 2020-2021 на база пълно мнозинство (3/0). То и затова засилиха Ганев, който нямаше да се съгласи да уволнят Иво Ивков, респективно да отстранят Иво Ивков от УС.
Та, продължавам да се чудя къде, но по-скоро, като какъв фактор намеси и Кирил Ивков в цялата завера.
Сложили го там да вземе някой лев на стари години - той поне го е заслужил като легенда, и толкова.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
tmanolov написа:Пичове, то си е така от много време, какво се Очудвате - ще ги кажа пак:
Почвам да вярвам, че наистина някой ни пръска от небето. :)))
Казах ти и сега се потвърждава, че виждаш неща, които не съществуват и същевременно си сляп за видимите неща. Явно не е само от пръскането, а и професионално изкривяване т.е. на черното да казваш бяло, а на бялото черно. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
TristaNNN написа:Е, след като клубът така или иначе е овладян, след като гласовете в НС така или иначе са нагласени 2/1 в полза на владетелите, то не е ли все тая кой ще е третият?
Точно така, нали и аз това казвам - сложили са го там за кърпичка, с която да си бършат някои работи. Точно като наш Насо или Кюрдъ. Големият въпрос е, защо точно него? Има предостатъчно легенди, които заслужават някой лев от клуба.
Реално, баце, извън темата за припоците, наистина звучиш като човек, с който нямам какво да си кажа, без да стигна до обида :mrgreen:
Непринуден написа:
Ум царува, ум робува, ум патки пасе...terata написа:Да припомним на БГЛ какви ги плещи техния нов любимец Градев, както и мненията на БГЛ за него:Градев: Титлата на Левски през 2005/06 е нередовна!
W84me написа:На тебе за кой път да ти обяснявам, че тази процедура се води от Ивков? Същия този Ивков, който няма загубено дело във ФИФА и е член на правната комисия. Ти ли знаеш повече или той?zap_lv написа:Иво Ивков ще оглави юридическия отдел в Левски . Това са добри новини .Последно при Батков бяхме юридически на ниво .Сега отново ще бъдем .bilyaletdinov написа:Да се обаждат на Иво Ивков и да почва да им оправя бакиите, които са надробили, ако е възможно.Kotooshu написа:Иво Ивков , респект !!!!Kotooshu написа:Ако има някой който трябва да влезе в управлението на Левски са хора като Илия Христов и Иво Ивков !Kotooshu написа:Много се радвам за Иво Ивков! Най накрая!groti написа:Радвам се за Иво Ивков. Изглежда изключително интелигентен човек и голям професионалист.realno написа:Човек като Иво Ивков трябваше да оглави БФС,а не неграмотни ритнитопковци като Бербатов и другите чалгари от 94 година.mikata написа:Голям удар с Иво Ивков.vlong написа:Дано Ивков да стане президент! Прилича ми на свестен тип.
САМО ЛЕВСКИ!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."