Аз страна не мога да заема, защото едните казват А, другите казва Б. Като в политиката. И едните вадят някаква фактология, тяхна, и другите имат тяхна фактология. Моето мнение, не че е важно за някой, но за да не си слагаме епитети и да се прехвърляме в лагери е - Сираков е много слаб ръководител. Още преди години съм казвал, че неговите разбирания за футбол са от около 2005-та година и то на ниво СТД (тогавашното), да не говорим да управлява клуб, като президент. С Диксън се изложи така, сякаш е собственик на клуб от аматьорските лиги и чака някакъв митичен чуждестранен инвеститор...
Ивков още като започна да се изказва повече започна да не ми вдъха доверие. Казвам го ей така, без никакви факти и основания, просто човешко чувство в мен. Дали е прав или не, не знам. За мен Павел Колев бе най-добрия директор, който Левски е имал. Бе в много труден период, нямаше никакъв подем, нямаше и особена подкрепа... Вече малко бъркам хронологията на нещата...
Стоилов за мен е последния човек, който ще тръгне да търси някакви интереси от Левски, да се сближава с хора, които са в схеми и тн. Лично мнение. Той има някакви принцип, които доведоха до напускането му.
Може би е жалко, че Павел Колев не случи да работи със Стоилов, когато го имаше този подем и подкрепа от феновете. Може би нещата щяха да са различни...
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Неотдавна грънчари-палмсбрикчии ляха следните хвалебствени слова по повод новината за дълга към НАП:
Смях, а? Днес се чудя защо, по дяволите, се връщаме към онези времена, в които клубът дължи пари на бивши служители?! След като злият нарко директор успя да оправи тия висящи бакии, хайде хоп - наново и постарому.
Интересното е, че даже и БГЛ не кълве толкова активно на въдицата, ако и господарите да бяха подготвили почвата, заложили лайномета с вчерашната статия в шишовски вестник.
Втората полза за Левски е, че ще има сигурност в търговския обмен с други търговски контрагенти. Логикага е, че щом клубът има платежоспособност към НАП ще има повече доверие и във фирмите, с които Левски работи.
Смях, а? Днес се чудя защо, по дяволите, се връщаме към онези времена, в които клубът дължи пари на бивши служители?! След като злият нарко директор успя да оправи тия висящи бакии, хайде хоп - наново и постарому.
Интересното е, че даже и БГЛ не кълве толкова активно на въдицата, ако и господарите да бяха подготвили почвата, заложили лайномета с вчерашната статия в шишовски вестник.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Ивайло Ивков:
Дълбоко гърло на кокосите и Насето!
Благодарим на феновете и на нашия спонсор "Палмс Бет", от които дойдоха 2 милиона лева. Наско Сираков не само стоически издържа периода от придобиването на акциите, не само стана архитектът на успехите, но предостави и 250 000 лева като заем безлихвен. Това беше в отчаян период от лятото до края на годината".
Дълбоко гърло на кокосите и Насето!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
- LoveAndPeace
- Контакти:
csimoen2 написа:При Ивков уволнение нямаше - имаше освобождаване от длъжност и назначение на нова такава /предложение/.
Той си подаде оставката и напусна по взаимно съгласие, по спомен говоря.
Отделно от това е напълно прав да си иска парите, които му се полагат, вече в зависимост какво е точно указано в споразумението/уволнение като начин и срок на плащане
:lol: :lol: Почваш работа като мениджър във фирма , нещо не ги кефиш и те преназначават като чистач на тоалетната и чакат сам да напуснеш :lol: Звучи като почти перфектна схема .....почти :lol:
Това бяха думи на Сираков , че е готов да го остави на каквати и да било друга длъжност в клуба.
Думи на Сираков бяха и , че е намерил един млад и богат Джо.
Думи на Сираков бяха , че съвсем скоро ще ни изстреля в нова орбита.
Думи на Сираков бяха , че 5 мин преди С.С. да напусне , той щял вече да е напуснал Левски.
Думи , думи , думи.
Иво Ивков: Ако аз съм прав,последствията за Левски ще са много сериозни!
Левски отрече с официална позиция, че няма неплатени задължения към бившия изпълнителен директор на клуба – Ивайло Ивков, който претендира за три неполучени заплати и заяви, че „сините“ може да не получат лиценз за следващия сезон.
Ивков обяви пред „БТВ“, че ако той е прав, то последствията за Левски може да са пагубни.
„Запознах се със съдържанието на декларацията. Случаят е много прост. Клубът твърди, че няма просрочени задължения към мен, а аз съм на обратното становище – има просрочени три възнаграждения. Една от двете страни е права, другата се е объркала и греши. Това предстои да се разбере. Ще решат компетентните органи. Не, няма да се обръщаме към съда“, увери Ивков.
„Който съм сезирал – лицензионната комисия към БФС. Заставам зад всяка своя дума. Аз бях готов – и това е документирано с разговор, да се откажа от всякакво обезщетение. В периода 2 май – 26 юни се проведоха два разговора. Предложих на главния юрист консулт да опростя задълженията и да подпишем споразумение, за да няма спекулации. Знам, че омразата към мен от тези хора, които се наричат ръководство на клуба, е огромна. Има и защо. Вторият разговор беше с един от членовете на Управителния съвет – между него и мой колега, оторизиран от мен“, каза още той.
„Тогава аз направих тези предложения и това е ясно на всички хора, които участваха в тези разговори. След това за мен не беше оставена друга възможност. Не заслужавам това отношение от страна на клуба. И стигаме дотук“, коментира Ивков.На въпрос дали е застрашен лиценза на Левски, бившият изпълнителен директор на „сините“ заяви: „Аз много добре зная какви могат да бъдат последствията. Да не забравяме, че преди да съм изпълнителен директор на Левски, аз съм адвокат от кариерата с 30 годишен стаж, 19 от тези години бях арбитър на най-високо ниво – в апелативната комисия на УЕФА. Имам самочувствието, че познавам тази материя. Безгрешни хора обаче няма! Възможно е аз да греша“.
„Срещу мен има екип от корпоративни юристи, предполагам. Тогава какво ще стане? Потърсил съм едни свои права, оказва се, че ги нямам и всичко е наред за Левски. Ако се окаже, че аз не греша и съм прав, последиците за клуба биха могли да са пагубни. Аз нямам печеливш изход от тази ситуация“, коментира още Ивков.
„Няма да съм щастлив и в двете ситуации. Това е любимият ми клуб. Но не мога да загърбя честта и достойнството си“, категоричен е Ивков.
„Няма да завеждам дело. Арбитражните органи на БФС и ако се наложи – тези на УЕФА, ще трябва да се произнесат до края на май“, завърши адвокатът.
tochavos написа:

tochavos написа:
Sstefanov написа:....
Казах ти, пишеш колкото да не заспиш. Ивков е един смешник, без абсолютно никакво покритие. Всичко, което е уж постигнал е благодарение на връзките му с генерал Методиев от ДС, Лъжец, измамник и престъпник. Никакъв фант не е, че е вещ в спортно-правната сфера.... .
На, да си почетеш, а локумите и глупостите ги разтягай на джендерунгелите, тюрбаните и чалмите из Юропата, може и на БГЛ:
Да не забравяме, че преди да съм изпълнителен директор на Левски, аз съм адвокат от кариерата с 30 годишен стаж, 19 от тези години бях арбитър на най-високо ниво – в апелативната комисия на УЕФА. Имам самочувствието, че познавам тази материя.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Само да ти припомня, че по времето на Иво Тонев, Левски спечели дело в КАС за €25 млн, а Ивков после си го преписа като негова заслуга (нищо, че моето име стои на решението като процесуален представител на Левски) и поиска хонорар от 1 млн лв от Левски с нотариална покана! Знаеш ли това? Този сега е шеф на Левски и морален стожер!? Отвратен съм от това лицемерие!
Това сподели адвокатът на специалиста Георги Градев, обосновавайки се, сегашният изпълнителен директор на Левски Ивайло Ивков е разкрил конфиденциална информация по договора между двете страни. Вчера Ивков заяви, че клубът трябва да изплати 97 000 лева на Хубчев и неговия щаб.
tochavos написа:

tochavos написа:
... Левски спечели дело в КАС за €25 млн...
Брей, какви велики дела е печелил любимия Левски благодарение на новородения форумен г-н Истина, Непопулизъм и Правда Градев. :))
Гриша Ганчев или Стою Младенов не са ли дриснали и те нещо по Ивков, вече съм сигурен, че и тях ще цитираме ако ни е угодно?
[offtopic]
[/offtopic]
- metodito
- Контакти:
Аз 2006-07 имах една мечта, която ми изглеждаше невъзможна. Да видя Наско президент, Стоилов - треньор. И тя се осъществи. И те успяха двамата отново. Трофей за клуба! И още щяха да постигнат. Но Наско не е оня Наско. И Мъри не е "онзи" Мъри. Някой каза: "Айде, нема нужда". И сложи край на този тандем. Случайно ли е, че палмите прекратиха този тандем? Случайно ли навремето, от глупост ли, Батков на времето прекрати този тандем? Само совите знаят...
И тук футбола повтаря политиката. Пък вие се дръвчете, глупаци. И гледайте кукления театър. Толко ви е акъла.
И тук футбола повтаря политиката. Пък вие се дръвчете, глупаци. И гледайте кукления театър. Толко ви е акъла.
TristaNNN написа:Sstefanov написа:TristaNNN написа:Изумително е какви умници работят в клуба! Да тръгнеш да се оправдаваш като ученичка и да размахваш пръст на един от най-вещите, да не кажа и най, юристи, точно по тази материя, е признак или за тотален посир и опит за замазване на наглостта, или за чесане на някакво брутално его на гърба на Левски. :shock:
Защо пишеш глупости ? Ивков бил вещт, че даже най :D :D Абсолютна амеба. Да излезе Ивков и да каже, как 2001 година ходи да се моли на един бос за пари, че го бяха сгащили на умирачка заради схемите, които въртеше. Или да излезе и да каже, през кой генерал от ДС се отчиата. Или как завътря схемата и прикри едни нарко дилъри 2010 година.
Не съм сигурен, че аз съм този, който пише глупостите. Независимо дали Ивков е симпатичен или не някому, това не променя факта, че е един от най-вещите в спортно-правната сфера у нас.
Пък ти ако искаш разправяй, че е лъскал и бастуна под чина като средношколник.
А колкото до Хамрун и жалбата - факт е, че поне опита и явно БГЛ никога няма да проумее, че този опит беше в интерес на Левски. За тая работа се искат познания и топки.
1. На база на какво реши, че е един от най-вещите в спортно-правната форма, може би на елементарни процесуални грешки по казуса Хубчев?
Сподели с нас, ако имаш инфо, а не само да пишеш, за да не заспиш, кои дела в съответната спортно-правна сфера е печили у нас или чужбина...
2. Жалбата за Хамрун от една страна беше леко смешен, несъстоятелен и т.н. начин за преиграване на мача, което доведе до твърд отказ от страна на УЕФА, но още в началото доста по "не вещи" от него прависти споделиха мнение, че е безумно даже и да се опитва клуба да прави нещо по въпроса...