TristaNNN написа:Sstefanov написа:TristaNNN написа:Изумително е какви умници работят в клуба! Да тръгнеш да се оправдаваш като ученичка и да размахваш пръст на един от най-вещите, да не кажа и най, юристи, точно по тази материя, е признак или за тотален посир и опит за замазване на наглостта, или за чесане на някакво брутално его на гърба на Левски. :shock:
Защо пишеш глупости ? Ивков бил вещт, че даже най :D :D Абсолютна амеба. Да излезе Ивков и да каже, как 2001 година ходи да се моли на един бос за пари, че го бяха сгащили на умирачка заради схемите, които въртеше. Или да излезе и да каже, през кой генерал от ДС се отчиата. Или как завътря схемата и прикри едни нарко дилъри 2010 година.
Не съм сигурен, че аз съм този, който пише глупостите. Независимо дали Ивков е симпатичен или не някому, това не променя факта, че е един от най-вещите в спортно-правната сфера у нас.
Пък ти ако искаш разправяй, че е лъскал и бастуна под чина като средношколник.
А колкото до Хамрун и жалбата - факт е, че поне опита и явно БГЛ никога няма да проумее, че този опит беше в интерес на Левски. За тая работа се искат познания и топки.
Казах ти, пишеш колкото да не заспиш. Ивков е един смешник, без абсолютно никакво покритие. Всичко, което е уж постигнал е благодарение на връзките му с генерал Методиев от ДС, Лъжец, измамник и престъпник. Никакъв фант не е, че е вещ в спортно-правната сфера. Защото ако беше, изобщо нямаше да пуска глупости до Уефа. Още от самото му назанчение в Левски, се отказах от каквито и да надежди, че този клуб може да просперира. Както се и видя и разбра, гледа интеристе на наркосите и гледа да одере всички. Факт е само, че е мишка, която се появява, когато ще внесе смут някъде.