Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
В течение мача камерите го дадоха, стоеше някъде около тунела
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Голямо подпиране на Числото.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
За сметка на това, коментаторът толкова мрази Левски, че няма против числото да ни прецака, нищо, че това няма да донесе нищо за преместеното му любимо отборче и че на числото им викат по ужасно нецензурен начин.
realno написа:Голямо подпиране на Числото.
Като подмиха за мен с лека ръка спъване в наказателното поле на Ботев на техен играч ли?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Слагай очилата, подобна дузпа даже и на Велизар нямаше да му свирят навремето.Dust написа:realno написа:Голямо подпиране на Числото.
Като подмиха за мен с лека ръка спъване в наказателното поле на Ботев на техен играч ли?
Направо препоръчай на тези в студиото и те да си качат очила.
Един адекватен син няма, все на ЧМ, на Лудогорец, на числото, на тирето. Абе все някой друг бута!
Няма да е зле.Dust написа:Направо препоръчай на тези в студиото и те да си качат очила.
Спокойно, Числото ще е шампион и не мисля, че има какво да се обърка.
Момчета, вятъра на промяната вече задуха от Сухата река. Свиквайте.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема