Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот futbolqga » 27 фев 2024 21:16

Kotooshu написа:Всъщност в началото на 2013 година по това време някъде, наркосите бяха точно като шпицкоманда с няколко ушеви висяха на орлов мост, и чакаха командите!
Интересното е че същата година:
Националният клуб на привържениците на Левски подкани всички фенове на клуба да дадат своя глас на 12.05.2013 година в предстоящите парламентари избори. Феновете приканват всички левскари да помислят кое е най-важно за тях и децата им, а след това да минат през избирателните урни в цялата страна. Съобщението завършва с надслов: "Гласувайте за една разумна България!"

Дали това не е игра на думи, тъй като първите букви на всяка от думите на изречението образуват инициалите на политическата партия ГЕРБ

Не подценявайте в нито един момент наркоманите и Буци!
Serafim, помниш Коматево, нали ? Как така стана да се изсита ушеФ от цяла България и заедно с утайките на герб да смажат УЛ, а задържаните да са всичките от Ул...

*Както и предвидих преди няколко дни, за мен при ротацията БижотерУ ще е спортен министър, или най-малко на висш пост.
**Наркоса защо винаги си трае за хората на Буци в клуба?

Подкрепям напълно казаното. Историята на отношенията между Тиквата и СЗ е дълга и кървава, като по обясними причини в нея има доста дупки за нормалните хора, които не са в тези среди. Въпреки това едно е ясно - след като по линия на СИК (Тиквата) - ВИС бяха разчистени "сметките" (разбирай Таки, Исуса и Чората), с делото "Чуковете" беше дръпнато ухото на няколко човека, СЗ изведнъж стана галеник на властта и безпроблемно продължи разпространението на наркотици в продължение на доста години. Днес дори лица като Младежа (не знам това неговото гъзоподобно образувание дали може да се нарече "лице") и Тони Застраховката излизат из разни популярни предавания и говорят като уважавани членове на обществото.

Да не забравяме и това, разбира се:
Изображение

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 27 фев 2024 21:53

Между другото след тръгването на Мъри, Запада са като "благородници".
Вместо да смажат до дупка УЛ им позволиха да ходят в "секторчето", вярно, че им забраниха знамена и отличителни значи ... някой ултрас би обяснил по добре от мен какво унижение е това.

А относно това фото
Изображение
, е хубаво да се прочете това:
https://ritnitop.bg/2022/07/08/semerdzh ... d-borisov/

А Димитър Байлов - Митко Картата също по онова време 2013-2014 обиколи всички национални телевизии да говори от името на левскарите ...

[offtopic]Димитър Байлов - Митко Картата е разследван от МВР за трафик на наркотици от Бразилия към България през 2008 г., както и за източване на кредитни карти в Южна Америка. На 1 август 2009 г. Митко Картата е арестуван заедно с още двама човека на Калотина при опит да изнесе от България заготовки за фалшиви кредитни карти зад граница. Ден по-късно прокуратурата му повдига обвинение за пренасяне на фалшиви банкови документи. Впоследствие Байлов е освободен от ареста, след като за него се застъпва лично Станимир Флоров.

„Митко Картата ръководеше банда за точене на кредитни карти и за трафик на дрога от Бразилия към България. Над него в йерархията стоеше Боби Мекото, който беше отвлечен от „Наглите". Схемата им беше следната: с помощта на скимиращи устройства, поставени по банкоматите, се записват данните и ПИН кодовете на картите и се прави тяхно копие. След „клонирането" на кредитните карти остава само изтеглянето на парите. С това се занимаваха мулетата, на които им раздаваха по 50 карти и в определен ден започваха да обикалят банкоматите. Обикновено се правят две тегления - 10 минути преди полунощ и няколко минути след 0,00 часа, за да се избегне лимитът от пари, които могат да бъдат изтеглени за 24 часа. Печалбата само от картите възлизаше на около 60 000 лева на ден", разкрива антимафиот, разследвал престъпните дела на Боби Мекото и довереника му Димитър Байлов.

След като е арестуван, Митко Картата зарязва бизнеса с кредитни карти и се отдава само на трафик на кокаин от Южна Америка към България. Казват, че именно от Байлов цялата люлинска престъпна организация от „София Запад" зарежда кокаин с висока чистота. Тартор на „София Запад" е Любомир Костадинов - Любо Младежа, осъден като част от Бандата на Чуковете. Любо Младежа е сочен като наследника на Таки и Христо Вартерян - Ицо Исуса в бизнеса с дрога.[/offtopic]

Минаваме в криминалните теми :)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 27 фев 2024 22:53

Kotooshu написа:А Димитър Байлов - Митко Картата също по онова време 2013-2014 обиколи всички национални телевизии да говори от името на левскарите ...

Парче от същия пъзел. Картата беше под крилото на Боби Мекото, който от своя страна е свързан с хора от ГЕРБ. Както казах в началото - историята е мътна и кървава, но е ясно, че чисти в нея няма.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 фев 2024 00:15

futbolqga написа:
Kotooshu написа:А Димитър Байлов - Митко Картата също по онова време 2013-2014 обиколи всички национални телевизии да говори от името на левскарите ...

Парче от същия пъзел. Картата беше под крилото на Боби Мекото, който от своя страна е свързан с хора от ГЕРБ. Както казах в началото - историята е мътна и кървава, но е ясно, че чисти в нея няма.

За това и "всичко" не трябва да излиза на бял свят. Знам как звучи, но е така. Авторът на "Гомор" (Gommorra), като идва у нас го каза: "В Италия си имаме държава, в която има мафия. У вас мафията си има държава". Роберто Савиано.
П.С. Той не идва у нас. Принципно местоположението му се сменя, щото го търсят от Ндрангета. "Нова" му взеха интервю преди 6-7 години.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 28 фев 2024 09:15

TristaNNN написа:Ми то, ако нещата са такива, каквито ги описвате, направо още утре да сгъваме цирка и кой откъде е. Кому е нужна цялата тая пародия?
Само не мога да разбера, следвайки логиката на горните мнения, за чий му е на БХ да държи и едните и другите на каишка, а ги е оставил безнадзорно да се дрънкат, вместо да си мисли далаверките на спокойствие с piar Sevi и Шиши (АД)? Що са му още ядове на главата? Все едно аз да оставя двете си деца да се млатят без да ми пука за последствията - ми ако счупят телевизора, ако едното пръсне кратуната на другото в ръба на масата, ако метнат нещо през терасата на стъклото на паркирал пред блока автомобил, нали после аз ще губя време, нерви и пари, за да се разправям?
Щото аз ако съм на мястото на БХ, пак следвайки горната ви логика, или ще разпределя "благата", каквито и колкото (колко пък толкова да са?!) са така, че всички да са доволни, или ще елиминирам едните. И в двата случая ще ми е по-спокойно. За какво да храня "две гърла" след като така и така съм узурпирал клуба и мога да мина само с едно. Много се смях на един бисер с "изкуствена опозиция"? На кого, бе, момчета? Сам на себе си ли?
ПФК Левски не е държавата и всичките възможни далавери за стотици милиони покрай управлението й, че да се престараваш с чак такива стратегии.
И друго ми убягва - нали добрият Ваш Сираков отдавна бил резнал кранчето на злите наркоси, ще станат вече четири години, почти? Ами, след като тия зли платени фенове, живеещи само на гърба на Левски, са стояли гладни почти 4 години, откъде имат пари днес? Как така не са умрели от глад, па и общо събрание на злото нарко сдружение ще правят в средата на другия месец, наглеците, представяш ли си? Или БХ взима под масата от Палмите и вместо да прибира в буркана или да инвестира в... инвестиционни кюлчета :)), е решил да спонсорира злите наркоси, та да прави изкуствени опозиции за пред БГЛ?
Наистина ми убягват много части от логиката на горните ви мнения. Не ми излиза голямата картинка нещо.

Тристан, ще се опитам да да отговоря на подчертаното с думи на самия ББ:

https://www.youtube.com/watch?v=i4AOlBcyl_4

Гледай и слушай от 7:13 до 8:02 минути за отговор на въпроса ти. Останалото е...
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 28 фев 2024 09:41

1palq4o1 написа:
TristaNNN написа:Ми то, ако нещата са такива, каквито ги описвате, направо още утре да сгъваме цирка и кой откъде е. Кому е нужна цялата тая пародия?
Само не мога да разбера, следвайки логиката на горните мнения, за чий му е на БХ да държи и едните и другите на каишка, а ги е оставил безнадзорно да се дрънкат, вместо да си мисли далаверките на спокойствие с piar Sevi и Шиши (АД)? Що са му още ядове на главата? Все едно аз да оставя двете си деца да се млатят без да ми пука за последствията - ми ако счупят телевизора, ако едното пръсне кратуната на другото в ръба на масата, ако метнат нещо през терасата на стъклото на паркирал пред блока автомобил, нали после аз ще губя време, нерви и пари, за да се разправям?
Щото аз ако съм на мястото на БХ, пак следвайки горната ви логика, или ще разпределя "благата", каквито и колкото (колко пък толкова да са?!) са така, че всички да са доволни, или ще елиминирам едните. И в двата случая ще ми е по-спокойно. За какво да храня "две гърла" след като така и така съм узурпирал клуба и мога да мина само с едно. Много се смях на един бисер с "изкуствена опозиция"? На кого, бе, момчета? Сам на себе си ли?
ПФК Левски не е държавата и всичките възможни далавери за стотици милиони покрай управлението й, че да се престараваш с чак такива стратегии.
И друго ми убягва - нали добрият Ваш Сираков отдавна бил резнал кранчето на злите наркоси, ще станат вече четири години, почти? Ами, след като тия зли платени фенове, живеещи само на гърба на Левски, са стояли гладни почти 4 години, откъде имат пари днес? Как така не са умрели от глад, па и общо събрание на злото нарко сдружение ще правят в средата на другия месец, наглеците, представяш ли си? Или БХ взима под масата от Палмите и вместо да прибира в буркана или да инвестира в... инвестиционни кюлчета :)), е решил да спонсорира злите наркоси, та да прави изкуствени опозиции за пред БГЛ?
Наистина ми убягват много части от логиката на горните ви мнения. Не ми излиза голямата картинка нещо.

Тристан, ще се опитам да да отговоря на подчертаното с думи на самия ББ:

https://www.youtube.com/watch?v=i4AOlBcyl_4

Гледай и слушай от 7:13 до 8:02 минути за отговор на въпроса ти. Останалото е...

Абсолютно точно си го намерил. Евала. Мутрата от Банкя си го казва директно.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 28 фев 2024 10:33

Не мога да повярвам, че спорим за един доносник от държавна сигурност наречен Буда, а по - късно като мутра отказал да върне любимата си партийна книжа. Тоя "евроатлантик" е по - хлъзгав комунист и от другарката Нинова и всичките им членове взето заедно, защото е закърмен с милиционерщина и обучен да манипулира и лъже. На всичкото от горе е прост, страхлив и циничен огоцентрик.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 28 фев 2024 10:59

realno написа:Не мога да повярвам, че спорим за един доносник от държавна сигурност наречен Буда, а по - късно като мутра отказал да върне любимата си партийна книжа. Тоя "евроатлантик" е по - хлъзгав комунист и от другарката Нинова и всичките им членове взето заедно, защото е закърмен с милиционерщина и обучен да манипулира и лъже. На всичкото от горе е прост, страхлив и циничен огоцентрик.

И некоалиционен, умнокрасиво изпран, евроатлантически партньор :lol:

На колегата Палячо - точно в десетката, поздравления!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 28 фев 2024 11:09

tmanolov написа:
realno написа:Не мога да повярвам, че спорим за един доносник от държавна сигурност наречен Буда, а по - късно като мутра отказал да върне любимата си партийна книжа. Тоя "евроатлантик" е по - хлъзгав комунист и от другарката Нинова и всичките им членове взето заедно, защото е закърмен с милиционерщина и обучен да манипулира и лъже. На всичкото от горе е прост, страхлив и циничен огоцентрик.

Трябва да си много глупавогрозен за да не виждаш, че истинската сглобка не е явна, дори и в Общината. Но ти не си конспиратор и вярваш само на това, което се вижда и говори пред камерите. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 28 фев 2024 11:28

realno написа:
tmanolov написа:

Трябва да си много глупавогрозен за да не виждаш, че истинската сглобка не е явна, дори и в Общината. Но ти не си конспиратор и вярваш само на това, което се вижда и говори пред камерите. :)))

Типичен фен на "мажоритаря" :mrgreen: Хем го таковат, хем вика "ама не е така бе, те само възвратно-постъпателни движения правят, щото им е студено". Значи извън темите за тирето и свинщината, си жив зян - извинявам се за ад хоминем изказването. Простено ти е, до някаква степен, защото още си млад, ще пораснеш
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”