Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ReBorn1982

Re: Без цензура!

Мнениеот ReBorn1982 » 31 окт 2025 20:57

LoveAndPeace написа:ЕС рязко ще си разреши проблема с бежанците веднага след като си разреши проблема с руската федерация и фюрера й.
Все още никой не е дал логично обяснение как хиляди се оказват на границата Беларус - Полша , както и стотици на Финландия - Русия.
Съвпадение ли е , че и ЕС и САЩ страдат от безпрецедентен проблем с нелегални бежанци , който експлоатира една от най-коментираните слабости на либералния свят - Отворените врати.

Кой ги пуска да нахлуват тия ""бежанци"", русофобе ??! .... Русия или ЕССР ??!

Цяла Западна Европа е залята от неевропейска престъпност, но продължава да приема изродите, нахлуващи от Африка и Азия. Даже не дава да ги отблъскваш.

Запада сам се самоуби.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 31 окт 2025 20:59

ElCochino написа:
Eminem написа:
LoveAndPeace написа:Не е виновен този който яде баницата.
Участва ли Русия ? Разбира се , че участва. Всъщност ядреното джудже с наполеоннов комплекс им изнася мастърклас на западните лидери (колкото и нелепо да звучи лидери за повечето).

Може и да участва, но не тя каза - "елате, ще се справим". Не тя накара Швеция да каже същото. Не Русия дърпа ушите на държавите, когато отблъскват диваците, а ЕС, европейски комисии, съдилища, НЕруски нпо-та и т.н.

И не заради Русия, ЕС вместо да издаде заповед за екстрадиране на всички незаконни, създаде закон за "солидарност", според който, всички държави от ЕС трябва да приемат определен процент от тях.

Я да видим какво става междувременно в Руслямската федерация...
https://caspiannews.com/news-detail/mus ... 022-7-10-0
https://www.themoscowtimes.com/2024/04/ ... cow-a84801
(Форумът не ми позволява да дам повече линкове в едно съобщение, но се намират доста в нета)
Там също така няма лгбт+, както и престъпност. Е, чат-пат пият чайче и прозорците са им некачествени, че редовно падат от там, ама това е по-скоро евроатлантическа либерастка пропаганда. Направо се чудя как хората предпочитат и отиват да живеят в Швеция, вместо в Магучая.

ElCochino, поздравления за този пост!
Браво!!!
Сериозен съм!
Трябваше някой да го каже!
Аман от Кремълска ватнишка пропаганда!

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 31 окт 2025 21:02

Eminem написа:Ами аз съм писал и срещу Русия през годините. И мразя да виждам българи да почитат чужда държава повече от родната и да веят чужди знамена, вкл. руски.

"Либералите", които пълнят Европа с мигранти, всъщност не са никакви либерали, а комуняги. Интернационализмът идва от комунягите, но някак си успяха да промият мозъка на европейците.

Безсмислено е да се обясняваш на западните роби. За тях всеки, който не е съгласен с олигофрениите на ЕССР, е путинофил, копейка, кремълофил и т.н. ...... това са хора, които виждат света само в 2 цвята - черно и бяло.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 31 окт 2025 21:04

https://www.vesti.bg/sviat/pentagonyt-o ... na-6242719

След 21.11 идва и изхвърлянето на всички руски банки от swift. Както и техните клонове и подразделения.

Примката около простия диктатор - убиец се затяга и краят му се вижда!
Казах, че до юни Путин е чао, но може би няма да избута дотогава.
Путин унищожава собственият си народ и страна!
Уникален идиот!
Като всеки диктатор и този ще свърши с позор!

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 31 окт 2025 21:14

Никой и по никакъв начин не може да унищожи Русия и руският народ, така както го прави самият диктатор Путин.
Руснаците идея си нямат какво ги чака съвсем скоро.
Путин ги доведе до просешка тояга, а рублата има стойност колкото тоалетна хартия.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 31 окт 2025 21:18

Увеличете снимката и вижте как го гледа доктора в болницата.
Погледнете внимателно.
Този поглед казва всичко!!!

https://www.vesti.bg/sviat/rusiia-testv ... on-6242437

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 31 окт 2025 21:26

ReBorn1982 написа:
Eminem написа:Ами аз съм писал и срещу Русия през годините. И мразя да виждам българи да почитат чужда държава повече от родната и да веят чужди знамена, вкл. руски.

"Либералите", които пълнят Европа с мигранти, всъщност не са никакви либерали, а комуняги. Интернационализмът идва от комунягите, но някак си успяха да промият мозъка на европейците.

Безсмислено е да се обясняваш на западните роби. За тях всеки, който не е съгласен с олигофрениите на ЕССР, е путинофил, копейка, кремълофил и т.н. ...... това са хора, които виждат света само в 2 цвята - черно и бяло.

Абсолютно! Като програмирани са и въобще не могат да разберат и да прогледнат какво им пишеш, ако е извън заложената им рамка на мироглед.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 31 окт 2025 21:29

LoveAndPeace написа:ЕС рязко ще си разреши проблема с бежанците веднага след като си разреши проблема с руската федерация и фюрера й.
Все още никой не е дал логично обяснение как хиляди се оказват на границата Беларус - Полша , както и стотици на Финландия - Русия.
Съвпадение ли е , че и ЕС и САЩ страдат от безпрецедентен проблем с нелегални бежанци , който експлоатира една от най-коментираните слабости на либералния свят - Отворените врати.

Слабостта на либералния свят е тъпотията и тесногръдието, а следствие да отворените врати. И това не е доктрина на създателите на ЕС и на тяхните ерзац баследници. Само да припомня докога бял българин не можеше да припари лесно на запад

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 ное 2025 00:06

ReBorn1982 написа:...

Запада сам се самоуби.

A как е демографията на Запада? Да не би случайно тоя Запад да има нужда от работна ръка - бонус ако е евтина, за иначе развитата си икономика? Аз съм походвал тук и там из Запада - къде по работа, къде на почивка, къде на някой мач на Левски и бидейки изключително общителен и любознателен, съм забелязал това-онова по хотели, ресторанти, бизнес центрове и др. бизнеси, които изпитват остра нужда от работна ръка, евтина при това.
Тук не излагам никакви пристрастия, споделям мнение на база наблюденията си, разговорите с местни хора из държавите, проверки на статистики из нета и т.н.
Тъпо е, но една Германия например - флагмана на ЕС/ЕЗ - умира без Мюмюн и Ахмед. Няма кой да мие чиниите, няма кой да мете, няма кой да работи по строежите и т.н.
Тъпо е, но една Америка например - ракетата-носител на икономическия устрем - умира без Хосе и Мбунго. Няма кой да оправя чаршафите в хотелите, няма кой да пържи картофите в бургерджийниците, няма кой да работи във фабриките, кланиците и транжорните и т.н.
У интерес на истината и наш Ганя-гурбетчията позахлеби през годините от горните нужди за работна ръка на Запада, а и продължава да захлебва. :)
Последна промяна от TristaNNN на 01 ное 2025 00:08, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 ное 2025 00:07

Тирето вече е добре, щом Кюстендилеца одобрява бореца за шеф. Ще прокопсат!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”