Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 13 фев 2024 17:42

modor написа:Написа "синята приказка" и си тръгна тихо - с гордо вдигната глава - когато го изгониха. Доказа се и в други родни клубове, без да каже дума против Левски и да пречи на отбора. След това повтори великите европейски вечери и с отбор, за който до този момент никой не беше чувал, за да стане легенда и името му да се пее на всеки мач. Отказа да се завърне в Левски, въпреки че беше канен от всеки следващ "собственик", защото имаше условия и принципи. Отказа първо на Батков, защото искаше да го върне без Раев. Отказа няколко пъти на Лудогорец. Отказа и на Спас Русев, и на Божков, когато парите буквално се изсипваха с чували на "Герена", защото не искаше да участва в загробването на Левски чрез познатия му до болка модел "бащица". Той винаги е носил и продължава да носи в себе си идеята за чист и свободен Левски без зависимости. За Левски, чийто мажоритарен собственик са неговите фенове. Завърна се, когато беше най-тежко, защото повярва, че неговите идеи и принципи съвпадат с тези на новия мажаритар и че той е само "пазител" на акциите, докато заедно, рамо до рамо, изправят отбора на крака и го върнат там, където му е мястото. Като едно време. И не след дълго, след много работа тази "мисия невъзможна" започна да ни се струва съвсем реалистична. Но се оказа, че "пазителят" на акциите го е подвел и не ги пази за Левски и левскарите, а ги пази от тях. За задкулисието и разсейка на бащица под формата на спонсор. И когато разбра, че е излъган, отново си тръгна с гордо вдигнана глава, но ни показа пътя към свободния Левски на нашите мечти и ни даде личен пример как да се борим за левскарството и колко голяма титла е "левскар".

Честит рожден ден, Мъри! Благодарим ти за всичко и ти пожелаваме възможно най-скоро да се завърнеш там, където най-много ти подхожда да бъдеш!

Цитирам те те така, да го има повече пъти на страницата. Мнозина ще оспорят това, което и написал. Я как е не знам. За мен е така.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 фев 2024 17:46

Пак да спорим за едно и също ли? Мина почти една година ......

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 фев 2024 17:52

1914.1902 написа:Пак да спорим за едно и също ли? Мина почти една година ......

Аз, брат, рИвах тука сигурно две години за Дарко и толко за Роман. Ни нов Дарко се появи, ни нов Роман.
Няма "нов" Мъри. Няма да го има. Има само един Мъри.
Юнайтед нов Фърги имат ли? Кейн влезе ли в обувките на Лева?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 фев 2024 17:57

metodito написа:

Аз, брат, рИвах тука сигурно две години за Дарко и толко за Роман. Ни нов Дарко се появи, ни нов Роман.

Той Кейн за 6 месеца ще се превърне в Лева. :lol: Накрая ще му видим баланса спрямо първия сезон на поляка.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 фев 2024 18:01

1914.1902 написа:
metodito написа:

Той Кейн за 6 месеца ще се превърне в Лева. :lol: Накрая ще му видим баланса спрямо първия сезон на поляка.

Футболът казват е нелогична игра, но всъщност не е.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 фев 2024 18:55

Aronaks написа:
W84me написа:Най-голямата грешка на Сираков ще е, да не приключи дълга към НАП на момента.

По принцип, ако е истина, че парите се изплащат на траншове, то няма как да го приключи дълга от веднъж. Но може да се погасява поетапно, всеки път когато в клуба влезе сума от даден трансфер. И след време да се изчисти голяма част от НАП.

Защо да го правим? Нали махнали лихвата или не съм разбрал

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 13 фев 2024 19:26

NOMER14 написа:
Aronaks написа:
W84me написа:Най-голямата грешка на Сираков ще е, да не приключи дълга към НАП на момента.

По принцип, ако е истина, че парите се изплащат на траншове, то няма как да го приключи дълга от веднъж. Но може да се погасява поетапно, всеки път когато в клуба влезе сума от даден трансфер. И след време да се изчисти голяма част от НАП.

Защо да го правим? Нали махнали лихвата или не съм разбрал

В какво друго да ги инвестираме? Имаш ли доверие на ръководството, че може да похарчи парите за нови играчи, които ще ни донесат повече? Аз лично нямам. Какво ще стане с дълга, ако допуснем трансферни грешки?

А това с отпадането на лихвата чисто законово ми се струва малко вероятно. Опцията за това е да сме минали по чл. 188 от ДОПК, но тогава трябваше да има решение на МС, което аз лично не съм виждал (което съвсем не значи, че няма такова). Не знам и в каква степен можем да впишем Левски като предприятие с определяща структурна роля за общото икономическо и социално развитие на страната (по наредбата за определяне на границите на коефициентите за рентабилност, ефективност и финансова автономност). Иначе за задължения към НАП, пък били те отсрочени или разсрочени, си се дължи лихва по главницата.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 13 фев 2024 19:51

Честит Рожден Ден на Мъри.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 фев 2024 20:00

Дитирамби за спортно-треньоро-техническите качества на Станимир Стоилов - ДА, напълно заслужено !
Но за човеко-моралните... Твърдо - ТЦ, нИЕ !!
Бил "против моделът "Бащица"... Айде, бе !!? :? :lol:
То, щото, Астана и Ботев Пд. са по "Моделът Барса". :lol: :lol: :mrgreen:

'ше ме уморите от смЕх, чеснУ ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 фев 2024 20:04

futbolqga написа:А това с отпадането на лихвата чисто законово ми се струва малко вероятно. Опцията за това е да сме минали по чл. 188 от ДОПК, но тогава трябваше да има решение на МС, което аз лично не съм виждал (което съвсем не значи, че няма такова). Не знам и в каква степен можем да впишем Левски като предприятие с определяща структурна роля за общото икономическо и социално развитие на страната (по наредбата за определяне на границите на коефициентите за рентабилност, ефективност и финансова автономност).

В тези предприятия фенската маса на синия отбор е най-голяма. Не знам нашето предприятие (фирмата, за която работя) дали попада в такъв списък, но благодарение и на мен левскарите сме в повече от припоци, абстрахирайки се от местната фенщина.
Абе, Ние сме Левски. :) :)

Върни се в “Левски”