Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот LoveAndPeace » 09 фев 2024 10:39

csimoen2 написа:
TristaNNN написа:Което ми напомня по колко време траеха пресконференциите на Стоилов и Ивков, и как на двамата им пресъхваха устите да отговарят на всякакви умни и неумни въпроси.
Значи тогава уж имаше журналисти, когато трябваше да се задават всякакви интригантски и неудобни въпросчета, а сега леко-леко и бошлаф.
Простичкият извод е, че въпросните са журналисти за едни и гъзоблизци на други. Демек, и в двата случая са гнусни пишколапци!

Помниш ли прословутата прескоференция на Мъри, дето 1 час и нещо не даде смислен отговор на цялата синя общественост?

Я пак си а пусни и виж въпросите... :)

Смислен отговор имаше , това че не си го разбрал не е проблем нито на въпросите , нито на единия час.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 фев 2024 11:25

csimoen2 написа:
TristaNNN написа:Което ми напомня по колко време траеха пресконференциите на Стоилов и Ивков, и как на двамата им пресъхваха устите да отговарят на всякакви умни и неумни въпроси.
Значи тогава уж имаше журналисти, когато трябваше да се задават всякакви интригантски и неудобни въпросчета, а сега леко-леко и бошлаф.
Простичкият извод е, че въпросните са журналисти за едни и гъзоблизци на други. Демек, и в двата случая са гнусни пишколапци!

Помниш ли прословутата прескоференция на Мъри, дето 1 час и нещо не даде смислен отговор на цялата синя общественост?

Фамилен, когато някой от господарите ти направи подобна пресконференция - просторна, с множество въпроси, ама не само отрепетирани и удобни такива срещу бошлаф отговорчета, ела да ми се обадиш.
Дотогава всеки опит да размиваш тезите на коментарите ми, с цел да вкараш дискусията в предварително зададените ти коловози, ще си остава все така безплоден.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 09 фев 2024 11:56

Цитат от фейсбук:

"Слушам “собственик” и треньор на Левски да говорят за трансферната политика (никой не знае по какъв критерий се прави) на клуба и се сещам за една история, която потвърждава колко много сегашните ръководители на “Герена” искаха да накарат Станимир Стоилов да си тръгне.
По темата - един ден (ако не се лъжа края на февруари 2023 година) пристига на “Георги Аспарухов” футболист, за когото вече се говореше и правеше много добро впечатление. От играчите, за които се чудиш как са се излъгали да дойдат в България, в случая - в Пирин. Става дума за Макрецкис. Та, показва му Станимир Стоилов стадион, база и т.н., сяда и му обяснява детайлно защо трябва да подпише с Левски, къде ще играе и т.н. Прекарва с него над 6 часа на “Герена”, след които въпросният футболист казва “Да”, макар че Лудогорец и ЦСКА 1948 му предлагат по-добри финансови условия. Остава само от Левски да платят “колосалните”…50 хиляди ЛЕВА, но отговорът както се сещате, е отрицателен. Заради този отказ Макрецкис сега е твърд титуляр в унгарския шампион Ференцварош. Универсален футболист, с “тънък глезен”, техничар отвсякъде. От който Левски можеше да изкара доста добри пари, защото е на 23 години. Щеше да е чудесен заместник на Анди Краев. Срещу 50 хиляди лева… Колкото струва преминаването на Охене в Левски.
В този ред на мисли ме напушва на смях като слушам Костов да обяснява как футболът бил бизнес, а в същото време тези, които са му началници, хал хабер си нямат как се прави такъв. И случката с Макрецкис и трансферът на Охене, са апотеозът и доказателството за всеобщото им безсилие и некомпетентност."

Футболът с Тепавичаров

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 09 фев 2024 12:17

Открий разликата?

сесека тире на : титана от Микре, чичкото от Кауфланд и г-н. ДПС!
....................................................................................................................
Левски на Мъри
Левски на Мъри и Иво
Левски на Мъри , Иво и Борето
Левски на Сираков
Левски на СОФИЯ-ЗАПАД

дъното:
Футболистите на МЪРИ!!!

След Дана джурналиската и тъпевичаров ли цитирате :o

Кои са припоците?
Манолка, оказа се прав, здраво припоци!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 09 фев 2024 12:41

Kotooshu написа:Открий разликата?

....................................................................................................................
Левски на Мъри
Левски на Мъри и Иво
Левски на Сираков
Левски на СОФИЯ-ЗАПАД

дъното:
Футболистите на МЪРИ!!!

Кои са припоците?

Важното в случая не е ли дали е истина , а не кой е бил цитиран :?
Петри каза нещо което се подминава. "Предложиха ни еднакви договори на мен , Краев и Уелтън , които бяха неуважителни."
Крайния резултат от тези "преговори" ще клони към НЕ , НЕ и НЕ.
Та човека/хората провели тези "преговори" добре ли са си свършили работата ?
Интересите на Левски защитени ли са ?
Чий го дири Борето в Левски ? Ами Йовов ?

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 09 фев 2024 12:44

Kotooshu написа:Открий разликата?

Левски на Мъри
Левски на Мъри и Иво
Левски на Сираков
Левски на СОФИЯ-ЗАПАД

дъното:
Футболистите на МЪРИ!!!

Кои са припоците?

Искаш да кажеш, че това, което съм цитирал не е истина, а измислица, така ли? И не ми казвай, че съм припок, защото не ме познаваш. Аз съм фен на Левски, не на Сираков или Мъри. На стадиона съм в добро и лошо, в студ и пек.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 09 фев 2024 14:40

TristaNNN написа:
csimoen2 написа:

Фамилен, когато някой от господарите ти направи подобна пресконференция - просторна, с множество въпроси, ама не само отрепетирани и удобни такива срещу бошлаф отговорчета, ела да ми се обадиш.
Дотогава всеки опит да размиваш тезите на коментарите ми, с цел да вкараш дискусията в предварително зададените ти коловози, ще си остава все така безплоден.

Пич, аз господари нямам, разбрах, че ти имаш Кумир-Бог, който е и Майка, Баща, Дядо и се будиш и заспиваш с него...
Ако още не си разбрал Кой стои за СЗдружението, толкова по зле за теб...
Ако пък знаеш и въпреки това искаш те да управляват клуба - още по зле за теб...

С теб диалог не може да се прави, защото когато те питах конкретни въпроси /нормална дискусия/ ти даже ДА или НЕ не можа да ми отговориш.

Относно посочената от мен пресконференция - също бих ти задал доста въпроси, но отговор се съмнявам, че ще получа - при теб е избирателно :).

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 09 фев 2024 15:26

Aronaks , Къде съм казал, че си припок?
Стига па ти, не пали така, сините пропоци се знаят от години, не е от днес и вчера .
Само мога да те поздравя, че не си предаваш отбора !
Относно Макрецкис, съм чул поне 4 различни версии ... ако Мъри каже и разкаже, е друго.

LoveAndPeace, подобни въпроси задавам от едно десетилетие за разлика от хора намерили си морала вчера.
Любопитно ми е Петрис на колко си оценява труда, на 5 к еврака или 50к еврака, хммм :?
За Ицака не знам, ама Боримитов е вековен!

tochavos написа:

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 09 фев 2024 16:04

Kotooshu написа:Aronaks , Къде съм казал, че си припок?
Стига па ти, не пали така, сините пропоци се знаят от години, не е от днес и вчера .
Само мога да те поздравя, че не си предаваш отбора !
Относно Макрецкис, съм чул поне 4 различни версии ... ако Мъри каже и разкаже, е друго.

LoveAndPeace, подобни въпроси задавам от едно десетилетие за разлика от хора намерили си морала вчера.
Любопитно ми е Петрис на колко си оценява труда, на 5 к еврака или 50к еврака, хммм :?
За Ицака не знам, ама Боримитов е вековен!

Не съм запалил, но вече не знам кой какво иска да каже. Тук всеки втори е припок, БГЛ, обиждаме се едни други, кой фен на Насо, кой фен на "Рибаря". Ще паднем по-ниско от чорбарите май май.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 09 фев 2024 16:24

Aronaks написа:Не съм запалил, но вече не знам кой какво иска да каже. Тук всеки втори е припок, БГЛ, обиждаме се едни други, кой фен на Насо, кой фен на "Рибаря". Ще паднем по-ниско от чорбарите май май.

Точно така, фена на Насо, фен на Мъри, фен на Иво, фен на Боримитов .... но не и фенове на Левски!
Историята и ценностите се пременят , явно.
За това и съм дал примера с припоците!

tochavos написа:

Върни се в “Левски”