TristaNNN написа:csimoen2 написа:TristaNNN написа:Което ми напомня по колко време траеха пресконференциите на Стоилов и Ивков, и как на двамата им пресъхваха устите да отговарят на всякакви умни и неумни въпроси.
Значи тогава уж имаше журналисти, когато трябваше да се задават всякакви интригантски и неудобни въпросчета, а сега леко-леко и бошлаф.
Простичкият извод е, че въпросните са журналисти за едни и гъзоблизци на други. Демек, и в двата случая са гнусни пишколапци!
Помниш ли прословутата прескоференция на Мъри, дето 1 час и нещо не даде смислен отговор на цялата синя общественост?
Я пак си а пусни и виж въпросите... :)
Фамилен, когато някой от господарите ти направи подобна пресконференция - просторна, с множество въпроси, ама не само отрепетирани и удобни такива срещу бошлаф отговорчета, ела да ми се обадиш.
Дотогава всеки опит да размиваш тезите на коментарите ми, с цел да вкараш дискусията в предварително зададените ти коловози, ще си остава все така безплоден.
Пич, аз господари нямам, разбрах, че ти имаш Кумир-Бог, който е и Майка, Баща, Дядо и се будиш и заспиваш с него...
Ако още не си разбрал Кой стои за СЗдружението, толкова по зле за теб...
Ако пък знаеш и въпреки това искаш те да управляват клуба - още по зле за теб...
С теб диалог не може да се прави, защото когато те питах конкретни въпроси /нормална дискусия/ ти даже ДА или НЕ не можа да ми отговориш.
Относно посочената от мен пресконференция - също бих ти задал доста въпроси, но отговор се съмнявам, че ще получа - при теб е избирателно :).