Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

csimoen2
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот csimoen2 » 06 фев 2024 14:41

TristaNNN написа:
csimoen2 написа:
TristaNNN написа:
..... Първото полувреме в София трябваше да завърши 1-1, ако не беше куция кон Роналдо. Второто полувреме немците не излязоха от тяхното наказателно. Следователно, може да се каже, че сме ги надиграли в София.....

А, те това е! Какви са тия скромности "играхме като равен с равен"?
СъсипАхме си ги направо, ама на - не ни било писано.
:))))

Питам те два въпроса, чийто отговор може да се сведе до ДА или НЕ, няма да ти е трудно:

Левски игра ли добре с пъривя мач срещу Айнтрахт?

Левски заслужаваше ли повече победата в същия двубой?

Усещаш ли, че колкото повече се въртиш, толкова по-дълбоко.....
Първо научих, че Левски играл като равен с равен с Айнтрахт. СмЕх!
След мой коментар разбрах, че то всъщност се имало предвид мача в София. СмЕх!
Ама сега не бил точно мача в София, ми второто му полувреме, когато немците не били излезнали от наказателното си. ГолЕм смех!
Да не би всъщност да се има предвид определен период от мача в София през някяква част от второто полувреме, конкретни 10-15 минути? :))))
За да разбера, че всъщност сме ги надиграли в София?!
Да, Левски игра достойно в първия мач (добре/зле е много субективна оценка), но това няма нищо общо с хиперболизираните глупости, де се опитваш да пропагандираш.
Дали Левски е заслужавал повече или по-малко победа в първия мач като домакин в елиминационен кръг с реванш също е субеткивно. Във футбола няма "заслужаваше" и "не заслужаваше", а краен резултат в срещата.
Абе, ти не разбра ли най-накрая, че подобни "бисери" може и да минат през кратуната на БГЛ, докато рови из тролските ФБ групи на три ракии, ама в тоя подфорум бързо ти се охлажда ентусиазма?

Хахахаха, колко ме размиваш, честно ти казвам...

Пич, насочи се другаде, футбола ли е далечна материя...

Отивай в Турция, да си направиш и ти една снимка, с ония с правилния футбол :)

Никъде не съм писал първо-второ полувреме и т.н., сложи си очила или чети по-бавно, имам предвид целия мач!

Второ - Левски по добре или игра от Айнтрахт първия мач или не - опростявам ти въпроса, защото явно ти е сложно! /чакам отговор с ДА или НЕ, пак опростявам, явно ти е сложен избора между две срички/!

Ти няма как да охладиш ничии ентусиазъм, най-малко моя, защото лимитираното ти "виждане" на футбола /Бога слънце Мъри/ ти пречи яко, пичага.

Левски не е само Мъри, набий си го в кратуната, колко ракии ще ти трябват не те знам, опитай поне, за доброто на всички, най-вече теб. :)

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 06 фев 2024 15:41

danon написа:Трябва да си доста неадекватен, ако не виждаш, че историята се повтаря. Всичко което беше изградено от Мъри за година и половина се руши с бързи темпове точно по същия начин като след изгонването му от Батков. На следващата година 2009 шампиони благодарение на него - индиректно отбора, който беше направил и директно като победи чорбата с Литекс, след това 13 години мъки докато не се върна Мъри и не донесе купата. Та и сега същото, плодовете от труда на Мъри стигнаха за добро представяне в Европа и мачове с Айнтрахт. Следва тая пролет Кольо и "управниците" Боре, Йовов + някакви от палмсбет и мажоритаря Сираков да унищожат до основи всичко изградено от Мъри и пак безвремие и кретане ... охенета, бастуновци, фадиговци, лимовци и т.н

Донякъде съм съгласен с теб, но монетата има две страни:
- отзад напред - още не сме видели и 5 мача на Охене, Бастуновци (евентуално) и почнахме да се ги определяме. Краев беше взет много преди Мъри, факт е, че при него заигра силно, но най-добрия футбол го играеше след тръгването му.

Когато се взимаха от Бразилия футболистите (Цунами, Уелтон) - пак ли подхождаше с недоверие? Фактите са други, което означава, че и при описаните по-горе може да се окажат попадения.

Защото Мъри направи и доста грешки:
- Блажевич (даже и не се водеха преговори с Петрос тогава, а беше взет на пожар с договор за няколко месеца);
- Олдъм;
- Шеху;
- Рокардиньо
- Чандъров;
- Попето;

Факт е, че Мъри вдигна отбора и публиката, взе купата, но с тая излагация с Хамрун осра всичко…
Пореден европейски сезон за “евроидиотите”…

След това всички знаем за най-срамния и дълъг период в историята на клуба без победа в официален мач. Играта беше потресаваща!
А това става в период в който Мъри води отбора!
И понеже един пич по-горе говори за резултати и факти - това са!
След неговото напускане се махнаха основни футболисти и Левски направи най-силния си сезон в Европа от 10 години - ФАКТ И РЕЗУЛТАТИ!

Не знам доколко инерцията е на Мъри, защото той остави отбор на 7-8 място, психически сринат от напускането му, с минимални шансове за евротурнири. След това напуснаха Кръстев, Сонко, Миланов не дойде, Бари контузен и т.н., историята я знаем - плейоф срещу Айнтрахт.

Ясно е за всички, че Наско не е дългосрочно решение, но тези, които определят Левски на Мъри - значи не са никакви левскари!

Левски го е имало и преди, ще го има и след Мъри.
Левски ще е успешен и преди и след Мъри!

Това е.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 06 фев 2024 16:41

Бааа, то бива и може, ама да се представя лудият късмет на Костов за нещо удивително, а тоталният невървеж при Мъри за нещо уникално като дъно, е меко казано смешно. Нека видим сухата статистика:

Шкупи-Левски 0:2 - гол за Левски в 94 минута
Удари във вратата 3:6
Общо удари 4:10
Корнери 9:6

Левски-Шкупи 1:0 - гол за Левски в 101 минута
Удари във вратата 3:2
Общо удари 6:3
Корнери 5:2

Хамрун-Левски 0:1 - изпусната дузпа от Левски, гол за Левски в 95 минута
Удари във вратата 3:2
Общо удари 11:21
Корнери 6:5

Левски-Хамрун 1:2 - гол за Левски в 91 и гол за Хамрун в 92 минута
Удари във вратата 8:4
Общо удари 19:9
Корнери 10:5

Да видим и другите 2 мача - с ПАОК и Айнтрахт

Левски-Айнтрахт 1:1 - гол за Левски в 95 минута
Удари във вратата 2:3
Общо удари 4:9
Корнери 0:2

Айнтрахт-Левски 2:0
Удари във вратата 2:0
Общо удари 7:3
Корнери 1:1

Левски-ПАОК 2:0
Удари във вратата 4:2
Общо удари 8:3
Корнери 0:7

ПАОК-Левски 1:1
Удари във вратата 1:4
Общо удари 6:6
Корнери 6:4

Ще добавя и Беер Шева за разкош:

Апоел-Левски 0:0
Удари във вратата 3:1
Общо удари 6:5
Корнери 7:6

Левски-Апоел 2:1 - гол за Левски в 96 минута
Удари във вратата 3:5
Общо удари 8:9
Корнери 2:3

Ми всеки да си прецени какво, къде и как, нали :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 06 фев 2024 17:41

csimoen2 написа: Играта беше потресаваща!

Това е.

9 от 11те мача се игра почти изцяло пред вратите на противника. В повечето играч на мача беше вратаря им.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 06 фев 2024 17:56

напомням ви правилата на играта футбол - печели отборът, който е вкарал повече пъти топката във вратата на противника :mrgreen:
ако беше художествена гимнастика, съдиите щяха да оценяват кой е играл по-добре и той да печели :mrgreen:
Ако пък статистиката отправени удари и корнери имаше значение, то думата щяха да имат НСИ и Евростат :mrgreen:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 06 фев 2024 18:39

helic написа:напомням ви правилата на играта футбол - печели отборът, който е вкарал повече пъти топката във вратата на противника :mrgreen:
ако беше художествена гимнастика, съдиите щяха да оценяват кой е играл по-добре и той да печели :mrgreen:
Ако пък статистиката отправени удари и корнери имаше значение, то думата щяха да имат НСИ и Евростат :mrgreen:

Напомням старата българска максима - роди ме, мамо, с късмет, пък ме хвърли на смет! Типичен представител - чичо Пенчо от Мировяне. В по-ново време вече се нарича "липса на малшанс" :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 фев 2024 19:40

koisa написа:
icemanbg33 написа:Пичове, тази истерия покрай Мъри вече преминава всякакви граници.

Преминава границите, защото няма игра, няма успехи и го няма онова чувство, което го имаше при Мъри, че дори временно да има лоши резултати, непременно ще дойдат и добрите след това.
Ами аз лично, нямах чувството, че резултатите ще дойдат ...
Просто имаше видим емоционален срив, не толкова игрови.
Но 9 ли... Не знам там колко бяха мачовете, наистина бяха в повечко ...
Явно и самият Мъри е виждал същото като мен, поне ако съдим в последствие от действията му ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 фев 2024 20:16

LoveAndPeace написа:
honda написа:
LoveAndPeace написа:Някаква избирателна раздразнителност вилнее във форума. Не ми се връща толкова години назад , но дали е имало каквото и да било възмущение от това знаме ?

Аз не помня да е имало. Но трябва ли да ти напомням ,че ФК Левски е кръстен на Васил Левски, който е борец срещу издигнатата в култ в съвременна Турция , Османска Империя .
Лично на мен е много неуместно развяването на флаг с логото на Левски на турски стадион , в подкрепа на турски отбор.
На мен лично не ми е известно Васил Левски да е имал каквито и да е отношения с Казахстан.

Хайде сега :lol: на всички ни е ясно , че човека си има някакво лично за мен нездравословно увлечение по Станимир Стоилов.
С две думи , не е направил знаме в подкрепа на турски отбор , а такова за един българин.
Колкото до Турция и Османската империя ....... предполагам няма особено голяма разлика между това и България и Златния век при Симеон. Единствената разлика е , че там има един диктатор с мания за величие прехласнат по идеята за обединение на старите земи , докато при нас няма подобен имбецил.

Аз нямам никакъв проблем ,някой да направи знаме в подкрепа на каквото и да е. Проблема е какво прави на това знаме в подкрепа на турския отбор логото на ФК Левски ? - Трябва ли да напомням ,че патрон на ФК Левски е Васил Левски ,който се е борил с Османската Империя ,и е бил убит от турците. Днешна Турция по никакъв начин не се извинила за поведението на Османската Империя, дори напротив.
Сравняването на отношението в България към Златния Век и цар(император) Симеон Велики от една страна, и отношението на днешна Турция към Османската Империя от друга страна, е меко казано доста неуместно. Нямам желание да обръщаме темата в исторически спор , само да спомена ,че практически всички султани , повечето главнокомандващи на армиите на Османската империя са "гази" - "бойци за вярата" . Трябва ли да ти напомням какво значи това. И с кого са воювали тези "бойци за вярата" и какво са правили с "неправоверните" и с "раята" . Всички тези "гази" в момента са издигани в култ в съвременна Турция.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 фев 2024 20:23

LoveAndPeace написа:
csimoen2 написа: Играта беше потресаваща!

Това е.

9 от 11те мача се игра почти изцяло пред вратите на противника. В повечето играч на мача беше вратаря им.

Наистина ли ?
в двата мача със Славия- особено в първия бяхме надиграни, във втория през второто полувреме.
с Черно море си бяхме надиграни в мача във В.Търново, във Варна си беше чисто равенство.
бяхме надиграни от Спартак(Вн), накрая трябваше да бъде доволни ,че не загубихме
В никакъв случай не бяхме по-добри от Лудогорец и в двата мача , и срещу Пирин, както и срещу числото.
Какво се оказва ,че в 9 от 12 мача ние не заслужавахме да победим . В кой от мачовете ,който съм изброил ,ние бяхме по-добрия отбор на терена?

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 06 фев 2024 20:37

tmanolov написа:
helic написа:напомням ви правилата на играта футбол - печели отборът, който е вкарал повече пъти топката във вратата на противника :mrgreen:

Напомням старата българска максима - роди ме, мамо, с късмет, пък ме хвърли на смет! Типичен представител - чичо Пенчо от Мировяне. В по-ново време вече се нарича "липса на малшанс" :lol:

в добрата стара аМглия пък викат - Fortune favours the brave

Върни се в “Левски”