Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

csimoen2
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот csimoen2 » 06 фев 2024 10:21

TristaNNN написа:
..... Първото полувреме в София трябваше да завърши 1-1, ако не беше куция кон Роналдо. Второто полувреме немците не излязоха от тяхното наказателно. Следователно, може да се каже, че сме ги надиграли в София.....

А, те това е! Какви са тия скромности "играхме като равен с равен"?
СъсипАхме си ги направо, ама на - не ни било писано.
:))))

Питам те два въпроса, чийто отговор може да се сведе до ДА или НЕ, няма да ти е трудно:

Левски игра ли добре с пъривя мач срещу Айнтрахт?

Левски заслужаваше ли повече победата в същия двубой?

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 06 фев 2024 11:14

csimoen2 написа:
TristaNNN написа:
..... Първото полувреме в София трябваше да завърши 1-1, ако не беше куция кон Роналдо. Второто полувреме немците не излязоха от тяхното наказателно. Следователно, може да се каже, че сме ги надиграли в София.....

Питам те два въпроса, чийто отговор може да се сведе до ДА или НЕ, няма да ти е трудно:

Да, Левски игра добре в първия двубой срещу Айнтрахт и заслужаваше да победи.
Може ли да те питам и аз нещо? В колко от останалите мачове този полусезон играта на Левски ти хареса? Отборът в колко мачове заслужаваше да победи защото надигра противниците си?

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 06 фев 2024 11:50

Aronaks написа:
csimoen2 написа:
TristaNNN написа:

Може ли да те питам и аз нещо? В колко от останалите мачове този полусезон играта на Левски ти хареса? Отборът в колко мачове заслужаваше да победи защото надигра противниците си?

Отговарям ти веднага:

Без мача в Германия - от Евротурните всички останали!

Вътрешно първенство - надиграхме Ловеч /Пацо ни лиши от победа/, надиграхме Локо в ПД - Папито бродираше отдясно тогава и техния вратар беше супер, с Лудогорец на Герена беше нервен мач - нищо особено, Славия на Овча купел - да /предния сезон ни биха два пъти с Мъри/, Локо Сф не ги коментирам, ако не беше безумната игра последните 10 мин взимахме мача и в Надежда. Черно море на Герена - да!

На Герена имахме и слаби мачове /като всеки отбор/, след евротурнири, умора и т.н.

За купата - най-слабия ни мач срещу Хебър - абсолютно неадекватни, като слабата игра беше през целия мач!

Понеже предполагам какво ще ми кажеш - миналия сезон с онези 11 мача беше още по-голяма мъка, направи си справка!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 06 фев 2024 12:05

csimoen2 написа:
Aronaks написа:
csimoen2 написа:
TristaNNN написа:

Отговарям ти веднага:

Без мача в Германия - от Евротурните всички останали!

Вътрешно първенство - надиграхме Ловеч /Пацо ни лиши от победа/, надиграхме Локо в ПД - Папито бродираше отдясно тогава и техния вратар беше супер, с Лудогорец на Герена беше нервен мач - нищо особено, Славия на Овча купел - да /предния сезон ни биха два пъти с Мъри/, Локо Сф не ги коментирам, ако не беше безумната игра последните 10 мин взимахме мача и в Надежда. Черно море на Герена - да!

На Герена имахме и слаби мачове /като всеки отбор/, след евротурнири, умора и т.н.

За купата - най-слабия ни мач срещу Хебър - абсолютно неадекватни, като слабата игра беше през целия мач!

Понеже предполагам какво ще ми кажеш - миналия сезон с онези 11 мача беше още по-голяма мъка, направи си справка!

E, то бива да си с розАви очила, ама чак пък толкова - още севернофиромците, ако имаха малко повече кАсмет, си ни резваха, като стой, та гледай и в двата мача, особено в първия, където извадихме уникален кАсмет. В мача с евреЙте беше същото - два доста тъпи мача, в които плютият от много народ Роналдо ни извади в последните секунди (но пък там играхме по-добре от тях). За Айнтрахт - дори за секунда не ги застрашихме реално, до степен те да се притеснят, че има и минимален шанс за отраняване. Айнтрахт са една идея над ПАОК, които пребихме като кучета и контролирахме мача и тук, и там. За сметка на това севернофиромците са една идея над Харпуните, които ни отстраниха - всеки сам си преценЯ кое му е било по-интересното!

За мен, еуфорията около мача с маляките е несравнима с нищо в последните 15 години - Айнтрахт, Щампиони, купи на България (основно финали). Горе-долу както и покрусата след харпуните. Някои предпочитат емоциЙте, други - славизацията - всеки с вижданията и разбиранията си
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 фев 2024 12:28

На мен пък най- много ми "хареса" антирекорда с правилен доминираш футбол. Това е все едно да ловиш риба в развъдник и да не хванеш нито една. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 фев 2024 13:18

csimoen2 написа:
TristaNNN написа:

Усещаш ли, че колкото повече се въртиш, толкова по-дълбоко.....
Първо научих, че Левски играл като равен с равен с Айнтрахт. СмЕх!
След мой коментар разбрах, че то всъщност се имало предвид мача в София. СмЕх!
Ама сега не бил точно мача в София, ми второто му полувреме, когато немците не били излезнали от наказателното си. ГолЕм смех!
Да не би всъщност да се има предвид определен период от мача в София през някяква част от второто полувреме, конкретни 10-15 минути? :))))
За да разбера, че всъщност сме ги надиграли в София?!
Да, Левски игра достойно в първия мач (добре/зле е много субективна оценка), но това няма нищо общо с хиперболизираните глупости, де се опитваш да пропагандираш.
Дали Левски е заслужавал повече или по-малко победа в първия мач като домакин в елиминационен кръг с реванш също е субеткивно. Във футбола няма "заслужаваше" и "не заслужаваше", а краен резултат в срещата.
Абе, ти не разбра ли най-накрая, че подобни "бисери" може и да минат през кратуната на БГЛ, докато рови из тролските ФБ групи на три ракии, ама в тоя подфорум бързо ти се охлажда ентусиазма?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

danon
Контакти:

Мнениеот danon » 06 фев 2024 13:25

Трябва да си доста неадекватен, ако не виждаш, че историята се повтаря. Всичко което беше изградено от Мъри за година и половина се руши с бързи темпове точно по същия начин като след изгонването му от Батков. На следващата година 2009 шампиони благодарение на него - индиректно отбора, който беше направил и директно като победи чорбата с Литекс, след това 13 години мъки докато не се върна Мъри и не донесе купата. Та и сега същото, плодовете от труда на Мъри стигнаха за добро представяне в Европа и мачове с Айнтрахт. Следва тая пролет Кольо и "управниците" Боре, Йовов + някакви от палмсбет и мажоритаря Сираков да унищожат до основи всичко изградено от Мъри и пак безвремие и кретане ... охенета, бастуновци, фадиговци, лимовци и т.н

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 06 фев 2024 13:28

Топузаков: Името Левски ни задължава винаги да играем за победа

Освен ако не е в Разград :lol: :lol: :lol:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 фев 2024 13:46

LoveAndPeace написа:

И там играха за победа, но с юношите. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 фев 2024 13:53

LoveAndPeace написа:

Грубоооо. :))))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”