Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот LoveAndPeace » 05 фев 2024 14:13

tmanolov написа:
TristaNNN написа:
.... играхме плейоф като равен с равен с Айнтрахт....

Айде сега скромности... Направо си ги надихрахме, особено в Германия, ама пусто, ей го - "тотална липса на малшанс". :)))

Абсолютно - така ги бяхме насмели, че не излязоха от наказателното си поле, като умрялото дружество в мача с шахтьор преди 20 години :lol:

Като рекох Шахтьор - сега разбрахте ли безсмислието да се играе с подобни отбори - освен да ти наритат играчите, друга далавера няма, щото те вече и пари нямат. Орките поне могат да купят някой...

П.С. Ако това за Дарлан е вярно, и в клуба влязат чисто едни 400-500 000 евро, мога само да поздравя Мажото за отличната сделка, защотот вао си е изцяло негов транфер и като входящ, и като изходящ. Но като знам как всичко е мътно и кърваво, не смея и да се зарадвам, ако изобщо е вярно де, и влезе дори и една стотинка при нас

Преди да поздравяваш Мажото , изчакай "ежемесечния отчет" , който обеща средата на декември и пропусна средата на януари :lol:
Да видим първо как се движат задълженията ни към Спонсора , които няма да си ги искат , но ни ги начисляват.
Увеличили ли са се , намаляли ли са.....

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 фев 2024 15:55

..... Първото полувреме в София трябваше да завърши 1-1, ако не беше куция кон Роналдо. Второто полувреме немците не излязоха от тяхното наказателно. Следователно, може да се каже, че сме ги надиграли в София.....

А, те това е! Какви са тия скромности "играхме като равен с равен"?
СъсипАхме си ги направо, ама на - не ни било писано.
:))))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 фев 2024 15:57

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 05 фев 2024 16:20

metodito написа:https://topsport.bg/levski/osaznayte-se-feysbuk-voyvodi-i-revolyutsioneri.html
!

Хи-хи-хи, навремето във вестник "Работническо дело" громяха така класовите врагове и гнилия капитализъм :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 фев 2024 16:31

След като разконспирираха "приказката" да не се е прекръстила на "Сектор Б"? Виж, и пари да ми дават няма да отида на някакъв мач в Турция. Но да сее за пореден път хейт и разделение - не.
И не харесвам Пепи Димитров.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 05 фев 2024 17:12

Как може да цитирате нещо от топспорт, след като по времето на Станимир имаше заглавия в стил:

''Не пипайте датата на финала! Смените ли я, ще докажете, че бутате Левски към трофей!''

''Обичат мачове през три дни, ама друг да ги играе...''

Надявам се да се върне някой ден и с удоволствие ще чакам пак да ми пускате линкове от този сайт. Ама дали ще са ви удобни заглавията?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 05 фев 2024 17:22

metodito написа:След като разконспирираха "приказката" да не се е прекръстила на "Сектор Б"? Виж, и пари да ми дават няма да отида на някакъв мач в Турция. Но да сее за пореден път хейт и разделение - не.

А има ли разделение от поста, който си споделил, след като се споменава за ПФК Левски на Станимир и Иво?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 фев 2024 17:55

1914.1902 написа:
metodito написа:След като разконспирираха "приказката" да не се е прекръстила на "Сектор Б"? Виж, и пари да ми дават няма да отида на някакъв мач в Турция. Но да сее за пореден път хейт и разделение - не.

А има ли разделение от поста, който си споделил, след като се споменава за ПФК Левски на Станимир и Иво?

То вече е направено.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 06 фев 2024 09:16

1914.1902 написа:Как може да цитирате нещо от топспорт, след като по времето на Станимир имаше заглавия в стил:

''Не пипайте датата на финала! Смените ли я, ще докажете, че бутате Левски към трофей!''

''Обичат мачове през три дни, ама друг да ги играе...''

Надявам се да се върне някой ден и с удоволствие ще чакам пак да ми пускате линкове от този сайт. Ама дали ще са ви удобни заглавията?

Мда, някои хора имат доста къса памет.... Не разбирам как е възможно привърженик на Левски да чете топприпокспор! И да им прави кликове, че даже и да поства линк към тях!?!?! Сори, Мето, ама това наистина е падение!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 06 фев 2024 09:28

Всяко влизане в тъпмикре спорт е стотинки за лапачите на журжето начело с плешивият им домус.
Не хранете гнилото Зло.
Преди няколко години се заяждах редовно с тамошните честни и достойни олигофрени.
Ей Богу, усещах как отровата им ме превзема и убива всеки ден.
Накрая казах Баста.от три години съм чист и жив
Няма по -големи зложелатели на Левски от тази лайн,арщина.
Не им пожелавам нищо добро
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”