Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 04 фев 2024 21:55

vlong написа:Преди две години ,по време на еуфорията ,може би,ама сега ,едва ли.
То и в България сума ти мелеонери левскари ,ама хаир не сме видяли.
Тука сме 15 участника и сме разделени на поне три лагера

Всъщност идеята не е без логика. Там има хора с възможности, зажаднели за късче България. Тук се народиха някакви пълни идиоти, мразещи собствения си народ, наричайки го с какви ли не имена. (Ганьо, БГЛ и подобни). Само в Чикаго преди десетина години бяха 100 000.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 04 фев 2024 22:00

NOMER14 написа:Няма лошо.
Лошото, че военната хунта в Китай експлоатира жестоко китайчетата, за да имаме евтини дрешки и електроники.

Интернационалните компании като Адидас експлоатират, под благосклонният поглед на китайската комунистическа партия.
Има разлика ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 фев 2024 22:02

NOMER14 написа:Само да припомня, че Дякона е обесен преди 151 години, а Турция съществува от 100 години.

По тая логика, Русия не е СССР, нито пък руската империя, Великобритания не е Британската империя... Геноцидът над арменците кой го осъществява? И малоумният Райх, който е напът да загроби Европа за ТРЕТИ път не е Германия. Най-малоумната държава в света. Конкретно Германия е трябвало да спре да съществува още след ПСВ. Това явно е нация от идиоти. И ние като идиоти сме винаги с тях. Като държава. Не като народ.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 04 фев 2024 23:13

koisa написа:
Kotooshu написа:
Каква мозъчна диария си написал, идея си нямаш.

Вероятно когато не можеш да отговориш на определени въпроси, то те стават "мозъчна диария". Типично за някои екземпляри тук във форума!
Както и за един обсебен, който чака някой като теб да напише, че написаното от мен е еди-какво си, за да изпълзи и да надраска колко много се смеел, без да осъзнава, че на него тройно му се смеят. :lol: :lol: :lol:

Заповядай, прекрасно фото, нещо някой?
Изображение

Какви въпроси бре човек?
Извинявай за "мозъчна диария" , но за мен е такава... какво има да дискутираме?
Отговорил съм на Мето, чети.
Разбира се това е моето мнение, нито съм някаква инстанция нито се и смятам, за разлика от самозабравили се интернет нинджи.
Завършваш за едните могло за другите не може, кВо?
Има ли смисъл да ти обяснявам, че всеки е в правото си да прави каквото сметне за добре?.. и го прави!
15 години свинщина са доказателство за моите думи!
Аз нито с теб или някой друг нормален левскар не деля нищо за да се псуваме и караме като каруцари.
За това вече избягвам и да пиша, просто не приемам БГЛ, шимпанзета, джимита, спартаклии, и подобни епитети от меко казано ... съмнителни личности + чуждопоклонничеството и плюенето на нашите момчета, ми идва в повече!
Ако си засегнат от моите думи ти се извинявам!

п.п. А Пепи Ултраса ще влезе във футболния фолклор!
Моля ви и двамата не ме намесвайте във вашите си дразги, мерси!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 05 фев 2024 00:04

NOMER14 написа:Няма лошо.
Лошото, че военната хунта в Китай експлоатира жестоко китайчетата, за да имаме евтини дрешки и електроники.

Не е лошо да се припомни, че Китай бе създаден във всеки един аспект и точно такъв какъвто е, не от кой да е, а от САЩ. (работилница за всичко с евтина работна ръка и индустриално замърсяване далеч от земите на Богопомазаните радетели за права, демокрация и други изпразнени от съдържание думички). Точно както продажните болшевики бяха финансирани от Ротшилд, Карнеги, Морган и Рокфелер, за да торпилират една прекрасно развиваща се монархия в Русия. Същите "стари пари" направиха възможно германското индустриално чудо и завъртяха мелницата на маниака Хитлер, съвсем умишлено. Дребните битови скандали с Полша и Чехословакия през 1938-ма бяха само предтекст. Целта винаги е била Русия да е слаба и да и вземем "нашите ресурси", които кой знае защо са под "тяхната държава".
Същите "стари пари" финансират и Наполеон Бонапарт. И винаги целта е една и съща. Всяка прилика със съвременни лица и събития е случайна(с намигване).
Но да се върнем на Китай, който се превърна в проблем на "цивилизования свят" в момента, в който дракончето отказа да стои в клетката на своите господари и, след като си отключи вратичката, реши даже да им отхапе главата.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 05 фев 2024 11:53

koisa написа:
icemanbg33 написа:Пичове, тази истерия покрай Мъри вече преминава всякакви граници.

Изглежда сякаш, Мъри ни е забравил вече и се чувства страхотно в новия си отбор. Ние още тъжим по него сякаш е патрона на клуба. Да, най-успешния треньор е от новото време на Левски, но с цялото ми уважене, та те за Фърги не реваха толкова.

Аз гледам със насмешка на знамето от тези фенове и най-вероятно е чиста доза провокация. Не виждам смисъл от такива неща в този момент. И не разбирам как отиваш да викаш за втородивизонен Турски отбор и защо ако го правиш това трябва да слагаш знамето на Левски на същото знаме? Смисъл (демек), в сърцето ти има два отбора, Левски, и втородивизионния турски Гюзтепе? Дори да съм фен на Ливърпул или Барселона, аз никога не бих ги поставил на същото знаме като това на Левски. За мен, Левски е светиня над всички други, а Стоилов е просто треньор който е имаш шанса да се докосне до тази светиня. Не е обратното, а именно, че едва ли не Левски без Мъри е просто клуб.

Смятам повече да не не коментирам тази тема и според мен е правилно феновете на Левски да спрат да обръщат вниание на такива имбецили.

Преминава границите, защото няма игра, няма успехи и го няма онова чувство, което го имаше при Мъри, че дори временно да има лоши резултати, непременно ще дойдат и добрите след това.

Абе, да ти кажа доста фенове на САФ все още плачат за него и всеки нов треньор (дори Жозе Моуриньо) е сравняван с него.

Не знам дали Мъри е просто треньор, но виждам, че където и да отиде, стадионите се пълнят, публиката с нетърпение очаква следващите мачове и се радва на играта. България, Казахстан, Турция - не е случайна тази работа. (:

Абе, пич, публика, Левски и победи ще има и след Мъри...

Да ти припомням ли колко хора ходеха на последните от онези 11 мача без победа...

А колко след поредния евроидиотски мач среща Хамрун спряха изведнъж....

Или колко псуваха когато Левски загуби от аматьори контрола в Дубай, а в последствие паднаха без никаква игра от Черно Море в Търново? Или когато 1948 ни би с човек по-малко и станахме за смях? А Спартак Вн, Септевмри, Пирин, Славия ни би два пъти и още и още...

А пък само няколко месеца след като си тръгна Бога-слънце играхме плейоф като равен с равен с Айнтрахт, като преди това редица мачове се пукаше по шевовете стадиона, след "предателството" и явното разидинение в публиката...

Така че, тази мантра за Мъни е временна и несъстоятелна...

Ако си левскар отиваш на стадиона заради Левски, не Мъри, Наско и т.н.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 фев 2024 12:14

.... играхме плейоф като равен с равен с Айнтрахт....

Айде сега скромности... Направо си ги надихрахме, особено в Германия, ама пусто, ей го - "тотална липса на малшанс". :)))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 фев 2024 13:44

TristaNNN написа:

Айде сега скромности... Направо си ги надихрахме, особено в Германия, ама пусто, ей го - "тотална липса на малшанс". :)))

Абсолютно - така ги бяхме насмели, че не излязоха от наказателното си поле, като умрялото дружество в мача с шахтьор преди 20 години :lol:

Като рекох Шахтьор - сега разбрахте ли безсмислието да се играе с подобни отбори - освен да ти наритат играчите, друга далавера няма, щото те вече и пари нямат. Орките поне могат да купят някой...

П.С. Ако това за Дарлан е вярно, и в клуба влязат чисто едни 400-500 000 евро, мога само да поздравя Мажото за отличната сделка, защотот вао си е изцяло негов транфер и като входящ, и като изходящ. Но като знам как всичко е мътно и кърваво, не смея и да се зарадвам, ако изобщо е вярно де, и влезе дори и една стотинка при нас
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 05 фев 2024 13:52

TristaNNN написа:

Е не може всеки мач да се играе със страх, както Левски - Хамрун!

Визирам първия мач, не си ли съгласен?

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 05 фев 2024 13:58

csimoen2 написа:
TristaNNN написа:

Е не може всеки мач да се играе със страх, както Левски - Хамрун!

Визирам първия мач, не си ли съгласен?

Пичове, с цялото ми уважение, напълно си играхме 1 към 1 с Франкфурт. Първото полувреме в София трябваше да завърши 1-1, ако не беше куция кон Роналдо. Второто полувреме немците не излязоха от тяхното наказателно. Следователно, може да се каже, че сме ги надиграли в София, но естествено, пустата липса на класа си оказва влияние.

Мача във Франкфурт наистина играхме доста предпазливо но близо до 80’ мача беше 0-0 с отбор който струва 15 пъти повече от нашия. Айде, може да не сме играли 1 към 1, но може би полувремената са 1.5-2.5 което не е чак такава разлика с оглед отбора срещу който се изправяме. Сега, има ли нужда да сравнявам тези мачове с онези срещу Хармън???

Върни се в “Левски”