Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Bet_Expert
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Bet_Expert » 27 окт 2025 19:42

NOMER14 написа:
Bet_Expert написа:
The_Miz написа:Честита титла на Левски

Левски е само на 3 точки от 1948 и с далеч по-беден собственик от червените от Бистрица.
Не бързай.

Какъв собственик от Бистрица, та тези букви и цифри нямат собственост. Дори и кварталното игрище май не е тяхно.

А Цветомир Найденов на кого е собственик?
На Монтана ли или на Дунав?
Нямали собственик.
А ние какво имаме?
Един скапан гъз.
На Цеката джоба е пълен от хазарта.
А на Наско точно от хазарта джоба е празен.
Викаш няма разлика?!

На линия
Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 27 окт 2025 19:43

bubka написа:
W84me написа:
MASTER_COOL написа:
W84me написа:Страшен порнак.

Тук ще ти кажа ЕВАЛА

Майсторски порнак, само дето не мога да вдяна логиката. Единственото е, че Лудогорец са пуснали хорото, но не ми се вярва да е толкова лесно.

Може отсега да им е ясно, че са шампиони (на биг босовете), а вие ще направите няколко ваши си порнака и ще издъните ;) .

Склонен съм да ти вярвам, бубка.
Имаш право.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 27 окт 2025 19:50

Не знам защо се превъзбуждате излишно. Лудогорец имат много качествени футболисти просто им трябва треньор да ги нареди правилно. Със сигурност ще се вдигнат и ще почнат да бият наред. Левски и числото ще влязат в лоша серия със сигурност. Дали нарочно или просто защото лошите серии са част от играта, не знам. Да не мислите, че Лудогорец ще продължи все така? Естествено, че ще променят нещата и ще тръгнат нагоре.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 27 окт 2025 19:52

Мога отсега да ви кажа и топ 4 на първенството, запишете си и после да ме почерпите ако играете тото. Само не знам в какъв ред ще бъдат четирите отбора, но в топ 4 ще бъдат Левски, Лудогорец, Цска 1948 и Цска София

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 27 окт 2025 19:55

Мота едва ли ще го освободят, а Лудогорец ще загубят и във Варна.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 27 окт 2025 19:56

Върнахме се в комунизма. Левски и ЦСКА са в началото на класирането. Провинциалните отбори изоставят в класирането .....както му е редно. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

На линия
Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 27 окт 2025 19:56

Aronaks написа:Не знам защо се превъзбуждате излишно. Лудогорец имат много качествени футболисти просто им трябва треньор да ги нареди правилно. Със сигурност ще се вдигнат и ще почнат да бият наред. Левски и числото ще влязат в лоша серия със сигурност. Дали нарочно или просто защото лошите серии са част от играта, не знам. Да не мислите, че Лудогорец ще продължи все така? Естествено, че ще променят нещата и ще тръгнат нагоре.

100% истина!
Абсолютно!

На линия
Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 27 окт 2025 19:58

Aronaks написа:Мога отсега да ви кажа и топ 4 на първенството, запишете си и после да ме почерпите ако играете тото. Само не знам в какъв ред ще бъдат четирите отбора, но в топ 4 ще бъдат Левски, Лудогорец, Цска 1948 и Цска София

ЦСКА-Сф много трудно след този старт могат да стигнат до топ 4. Не е невъзможно, но е трудна работа.
За останалите - да.

На линия
Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 27 окт 2025 20:00

Dust написа:Мота едва ли ще го освободят, а Лудогорец ще загубят и във Варна.

Този, колкото повече седи, толкова повече щети за тях.
Очевидно е, че не е подходящ избор за треньор.
Йовичевич беше техният човек, но не знам защо си тръгна.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 27 окт 2025 20:10

Bet_Expert написа:
Aronaks написа:Не знам защо се превъзбуждате излишно. Лудогорец имат много качествени футболисти просто им трябва треньор да ги нареди правилно. Със сигурност ще се вдигнат и ще почнат да бият наред. Левски и числото ще влязат в лоша серия със сигурност. Дали нарочно или просто защото лошите серии са част от играта, не знам. Да не мислите, че Лудогорец ще продължи все така? Естествено, че ще променят нещата и ще тръгнат нагоре.

100% истина!
Абсолютно!

Въпросът е лошите серии да са кратки и да нзимаме пълен комплект точки от слабаците. За момента този полусезон е един от най-добрите за Левски в исторически план.

Върни се в “Левски”