Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Бригада Ултрас Разград да се отказват вече от кренвиршите и семките и да си се прибират там по Търговище, Попово.. кой от къде е. Закривай Цирка
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Най-вероятно самите Лудогорец ги хвана срам, че може да направят 5:5. Уж пет минути продължение, а се оказаха 10.
- obi4am_pirin
- Контакти:
Halo написа:Най-вероятно самите Лудогорец ги хвана срам, че може да направят 5:5. Уж пет минути продължение, а се оказаха 10.
Продължаваш да пишеш...
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
W84me написа:Страшен порнак.
По-скоро да. От няколко дни хора от ъндърграунда ми споделят некои неща и не им вярвах, но всичко случващо се върви в тази посока.
Да видим само как ще се преборят с "Майстора"
Между другото избора Александър Димитров да е национален селекционер е ББ
Последна промяна от Dust на 27 окт 2025 19:38, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- MASTER_COOL
- Контакти:
W84me написа:Страшен порнак.
Тук ще ти кажа ЕВАЛА
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:W84me написа:Страшен порнак.
Тук ще ти кажа ЕВАЛА
Майсторски порнак, само дето не мога да вдяна логиката. Единственото е, че Лудогорец са пуснали хорото, но не ми се вярва да е толкова лесно.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
CSKA_FEN4E
- Контакти:
На мача имаше повече голове отколкото фенове
MASTER_COOL написа:Dust написа:Армейците
Кажи си Само Левски
САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ! :)) Ето вместо колегата, че той няма да го каже.
W84me написа:MASTER_COOL написа:W84me написа:Страшен порнак.
Тук ще ти кажа ЕВАЛА
Майсторски порнак, само дето не мога да вдяна логиката. Единственото е, че Лудогорец са пуснали хорото, но не ми се вярва да е толкова лесно.
Може отсега да им е ясно, че са шампиони (на биг босовете), а вие ще направите няколко ваши си порнака и ще издъните ;) .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]