Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 23 яну 2024 22:28

Добре, де, нали палмсбрикчиите разправяха, че като газим в Европа и не падаме от Хамрун, стигайки до третия кръг, то цената на играчите се вдигала ехееееее, в пъти.
Сега пък никой не бил търсил звездите и цената им падала?
:))))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 23 яну 2024 22:42

ТМанолка , сега разбираш ли хитрия замисъл на Кольо с децата на укрите.
Да запишем победа преди края на лагера , да вдигнем самочувствието за Пирин.
Дано само дечурлигата не са много силни :lol: :lol: или коефициента им да не е прекалено висок

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 яну 2024 23:41

Не се шегувайте с такива работи, че като нищо и украинските "миньори" (шахтьор се превежда като миньор) ще ни дернат. :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 яну 2024 00:05

TristaNNN написа:Направих тема за зимната подготовка и ако има свещеник сред нас, моля да я освети, та белким почнем да бием. :)
Тук много се смесват мненията покрай контролите, трансферите и вещото управление на любимия Левски.
Ще помоля модерачите да я пребутат по-нагоре в списъка с темите в синия подфорум, щото по подразбиране се забива на майната си и не се вижда от народонаселението. :)

Готово.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 яну 2024 10:37

LoveAndPeace написа:ТМанолка , сега разбираш ли хитрия замисъл на Кольо с децата на укрите.
Да запишем победа преди края на лагера , да вдигнем самочувствието за Пирин.
Дано само дечурлигата не са много силни :lol: :lol: или коефициента им да не е прекалено висок

Направо не ми се мисли с тези какво ще е, като алтернативата им е да идат на фронта. Ще са не на кръв, ми не знам на какво :mrgreen: А коефициентът винаги има значение
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 24 яну 2024 15:12

TristaNNN написа:Добре, де, нали палмсбрикчиите разправяха, че като газим в Европа и не падаме от Хамрун, стигайки до третия кръг, то цената на играчите се вдигала ехееееее, в пъти.
Сега пък никой не бил търсил звездите и цената им падала?
:))))

Кого визираш от нашите "звезди"?

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 24 яну 2024 15:21

metodito написа:
tmanolov написа:
metodito написа:
tmanolov написа:
scooool написа:За какво са ни розовите като си имаме нас си.... Головете са общо взето много трудни за хващане, Който е по-голям помни Иванков и Живко как ни късата нервите. В края на тежката част са, който е тренирал знае, че всичко боли и първите минути са кошмар, тогава станаха и головете. Дайте да не ги приключваме на 17-19г. Стивън, Михалев и Бачев изглеждат обещаващо, нямам идея какво прави на Йовов синът там.

Ми той и Андреев беше супер мега топ за някои тук, а други, хейтъри като мен, разбира се, го разкиха от дей уан. Нищо де, има време - кво са още 5-10-20 години безвремие за нас. Славизация at its best

Уж си като мен убеден фен на Мъри (аз смятам себе си за "амбразурчик на Мъри" :)))) ), пък непряко излиза, че говориш срещу него. Ти наистина ли мислиш, че Мъри си е казал: "Я да видим кой ще е вратар... Е... тоз' ША е. Ам' капитан? Я, лапе, дръж таз' лента". Позволи, моле те, Мъри да поназнайва нещо повече за футболчето от теб и мен.

Позволи, моля те, и Мъри да греши. А двете му грешки са очеизвадни - дузпите и вратарите, хеле пък това, ме са капитани. Не че аз съм разбирач, но баба казваше, че и от най-простия може да научиш нещо умно, ако се заслушаш

Аз професионално от футбол не отбирам. Знам, че всички футболисти след оттеглянето на Стоилов регресираха. Знам също, че той постоянно е комуникирал с всеки един, а този неможач Андреев чупеше рекорди за сухи мрежи. Съвсем уверено ти казвам, че мини-походът в Европа се дължи на Андреев. Не с Айнтрахт. Можеше да няма мачове с Беер Шева. Визирам последните минути с македонците тук най-вече. Костов, господин Истина и другите направиха нещо с футболистите. Този - Мозъкопръскача - изтроли на два пъти гадно Анди. А отнемането му сега на номера е чиста гавра. Крушката си има опашка.

Знам, че всички футболисти след оттеглянето на Стоилов регресираха - Роналда направи най-слиния си сезон (прададен за 2млн. евро), Кристиян игра изключително силно преди контузията си (всички забравихме за Сонко), Джемели също, Уелтон е в най-добра форма в момента, Краев беше БОГ в Европа и мачовете до момента в който не му замаяха главата.
Не знам къде виждаш регрес!!!

Андреев чупеше рекорди за сухи мрежи - виж му статистиката за отразени удари, 1:1, пресечени подавания и тогава говори глупости!

Съвсем уверено ти казвам, че мини-походът в Европа се дължи на Андреев - поредното безумие!

Питам те директен въпрос:
- прави ли беше Мъни да дава капитанска лента на 17 годишен?
- трябваше ли отбора да тренира дузпи преди мачове на директна елиминация?
- защо Мъни лично избра Михайлов за Хамрун?

На този свят има и живот преди и след Мъри!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 яну 2024 18:44

[offtopic]
csimoen2 написа:
metodito написа:
tmanolov написа:
metodito написа:
tmanolov написа:
scooool написа:За какво са ни розовите като си имаме нас си.... Головете са общо взето много трудни за хващане, Който е по-голям помни Иванков и Живко как ни късата нервите. В края на тежката част са, който е тренирал знае, че всичко боли и първите минути са кошмар, тогава станаха и головете. Дайте да не ги приключваме на 17-19г. Стивън, Михалев и Бачев изглеждат обещаващо, нямам идея какво прави на Йовов синът там.

Ми той и Андреев беше супер мега топ за някои тук, а други, хейтъри като мен, разбира се, го разкиха от дей уан. Нищо де, има време - кво са още 5-10-20 години безвремие за нас. Славизация at its best

Уж си като мен убеден фен на Мъри (аз смятам себе си за "амбразурчик на Мъри" :)))) ), пък непряко излиза, че говориш срещу него. Ти наистина ли мислиш, че Мъри си е казал: "Я да видим кой ще е вратар... Е... тоз' ША е. Ам' капитан? Я, лапе, дръж таз' лента". Позволи, моле те, Мъри да поназнайва нещо повече за футболчето от теб и мен.

Позволи, моля те, и Мъри да греши. А двете му грешки са очеизвадни - дузпите и вратарите, хеле пък това, ме са капитани. Не че аз съм разбирач, но баба казваше, че и от най-простия може да научиш нещо умно, ако се заслушаш

Аз професионално от футбол не отбирам. Знам, че всички футболисти след оттеглянето на Стоилов регресираха. Знам също, че той постоянно е комуникирал с всеки един, а този неможач Андреев чупеше рекорди за сухи мрежи. Съвсем уверено ти казвам, че мини-походът в Европа се дължи на Андреев. Не с Айнтрахт. Можеше да няма мачове с Беер Шева. Визирам последните минути с македонците тук най-вече. Костов, господин Истина и другите направиха нещо с футболистите. Този - Мозъкопръскача - изтроли на два пъти гадно Анди. А отнемането му сега на номера е чиста гавра. Крушката си има опашка.

Знам, че всички футболисти след оттеглянето на Стоилов регресираха - Роналда направи най-слиния си сезон (прададен за 2млн. евро), Кристиян игра изключително силно преди контузията си (всички забравихме за Сонко), Джемели също, Уелтон е в най-добра форма в момента, Краев беше БОГ в Европа и мачовете до момента в който не му замаяха главата.
Не знам къде виждаш регрес!!!

Андреев чупеше рекорди за сухи мрежи - виж му статистиката за отразени удари, 1:1, пресечени подавания и тогава говори глупости!

Съвсем уверено ти казвам, че мини-походът в Европа се дължи на Андреев - поредното безумие!

Питам те директен въпрос:
- прави ли беше Мъни да дава капитанска лента на 17 годишен?

На този свят има и живот преди и след Мъри!

Значи ... отзад-напред.

Какъв е животът преди, с и след МъРи го видяхме. Тези, които го чакахме знаехме, че с него ще дойдат успехите и отличията (макар че не те са важните). Всичко в този клуб започваше да работи като една машина. Той създаде отбор. С конвертируеми футболисти.

прави ли беше Мъни да дава капитанска лента на 17 годишен?

Кой съм аз да кажа?

Това някаква шега ли е?

Няма как да кажа. И ти не знаеш, но може да си имаш версия. Истината е, че Мъри натроли Михайлов после го пуска в най-важния мач за сезона.

Особено 1:1 Андреев е супер добър. Позиционирането му е много добро. Другаде са му проблемите (главата).
Рони направи ПО-силния си сезон. За да е направил НАЙ трябва сезоните му да са поне 3. А пък да е направил някакъв УАУ сезон, айде няма нужда. Кога дойде Джемели? Колко минути имаше при Мъри той? Уелтън и преди и сега си беше супер. Краев и Петри впечатляваха с професионализма си до края на есенния дял. Особено вторият. Кой е мътил главата на Краев? Аз се сещам за един, къде разправяше как не се бил радвал достатъчно, че бил вкарал гол. А пичът май си е такъв - дървен, кво да се радва?! Пак ще си хортуваме в края на сезона.[/offtopic]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 24 яну 2024 19:52

metodito написа:
honda написа:
metodito написа:
THE G.A.M.E написа:
metodito написа:Аз продължавам да питам вече... не знам, откак го има форума. Айде от по-малко. Българофобията в селекцията на "Левски". Колко са привлечените българи в последните 10 години спрямо привлечените чужденци ?
Не се сещам към момента кой наш треньор беше казал, на подобен въпрос преди години, нещо от сорта на ...
- Ако цената на български играч е 100 хил. когато го поиска Левски, то тя вече е десет пъти повече ...

Мммм.. ти какво очакваш да ти кажат? Манипулацийка.
Аз не вярвам, че някой бг отбор ще поиска €400 000, както един бразилски клуб е поискал за Рони. Отделно от това, за един чужденец, особено французин или холандец, "Левски" обикновено е компромис. За един българин, "Левски" е първо трамплин, което го стимулира да е макс добър. Отделно, "Левски" е институция. А представи си да бяхме привлекли сина на Илия Груев преди време. Имало е такова възможност преди две години. Вече няма как. Абсурд. Ами да сме взели Филип Кръстев преди Сити. Милион евро да е поискал дебел Венци, не струва ли толкова? Няма бе, Игра. Разбери, че те ще дадат 800 000 лева за недоказал се, рисков трансфер, като този на Рони, отколкото същите пари за доказал се българин. Това са българофоби.

Закупуването на български футболисти е доста скъпо . Примерно за Л.Котев и Ив.Тилев ни искаха по 500 000 евро , за В.Попов и Ил.Илиев(мл) - по 1 000 000 евро. За М.Минчев - 2 000 000 евро ( продаоха го за 800 000) Какво те кара да мислиш ,че имаме тези пари?
За справка Роналдо беше закупен за 180 000 евро.
Не знам каква фиксация имаш с Ф.Кръстев , но сериозно ли си мислиш, че можем да наддаваме с Манчестър Сити?

За Рони доколкото си спомням сумата е €400 000. За Котев кога това? Ако е било в силните му години - отвсякъде си струва. За Минчев ...не знам. На дебел Венци един милион лева да му сипнеш, сам щеше да ти го докара. Какъв платец обаче е "Левски"? Щото когато имаш ръководители, които ти казват: "Ма аз не знаех, че трябва да се плаща на НАП", еми... Съжалявам, но аз с един неблагонадежден (меко казано) платец, като този клуб, нма да искам да правя бизнес.
Едни от най-силните трансфери в последните 20 години (и малко повече), Honda, са били именно на българи. Гонзо, Топчо, Коловати... Този клуб се казва "Левски". В името му е закодирано какво трябва да се прави.
Първо, за съблекалнята е много важно да "говорят" на един език. И в пряк и в преносен смисъл. След това какво ми посочваш пари? Колко струваше селекцията на Спас Русев? Какво постигна? Русев е нашият ББ. Какво направи Чери? Трето, какви са амбициите на "Левски" като клуб, има ли визия този клуб? Скъпо. Да бе, качеството е пари. Ако имаш високи цели, нормално. Ако нямаш такива, вземай от Б група таланти. А ние на гол тумбак - чифте пищови. Един талант от Б група мислиш ли, че ще иска повече от Фадига, който е свикнал на жизнен стандарт от една Франция? Някакво момче де е живяло примерно досега в Ловеч и е получавал пряко сили 600 лева? Всичко е сбъркано и ти го знаеш, ми се правиш. Трансферната политика на "Левски" от години не е просто на гол тумбак - чифте пищови. Тя е източване и пране на пари. Но чуждофилията е много силна. И успява да заслепи.. как го казвате това грозното - БГЛ.

Не знам откъде си спомняш тези 400 000 евро за Роналдо. За него бяха платени 180 000 евро . Аз лично нямам спомени от силни години на Лъчезар Котев и Ив. Тилев . Двамата бяха таланти ,но по всичко личи ,че ще си останат с това,че бяха таланти и Арда ,май ще бъде върха на кариера им. Само да ти напомня,че когато ни искаха 500 000 евро за Котев в същия момент за същата сума взехме Стайн Спийрингс ,който в момента е звезда в Тулуза . Сериозно ли си написал ,че Л.Котев заслужава да бъдат платени за него исканите пари. За твоя информация освен споменатите трансфери на Роналдо и Спийрингс , Гари Родригес беше взет за 300 000 евро.
Оставям настрана,че споменатите от теб трансфери на българи са преди доста повече от 20 години - Топчо -1995г, Гонзо -1997(вече беше в мъжкия национален отбор), Ил.Стоянов-2000г .Като в различни моменти и Гонзо и Ил.Стоянов бяха най-скъпите футболисти в българското първенство. В момента ние нямаме играч,който е в топ 50 на най-високите заплати в нашето първенство.
Кои са тези таланти от Б група? - Колко мача на юноши или в долните дивизии си гледал? Ясно ли ти е,че за България дори 16 професионални отбори са много. Наскоро гледах мач във В група в ,който в един момент в игра влезна дядото на едно от момчета, да се раадваш или да плачеш? От една стана -респект за любовта към играта. Но от друга стара какво развитие може да очакваш от младите момчета ,като срещу тях играят набори на бащите им . Ясно ли ти ,че в половината отбори в Б група не се води сериозен тренировъчен процес и отборите съществуват на магия. Ти казваш да вземем играчи от там . Колко мача на юношите си гледал ? - ако ги гледаш ,ще ти се доплаче. В момента в школата може би единствено Ст.Гаоте би намерил място при връстнците си преди 35-40 години.
Аз много бих се радвал да привличаме българи, а ако са от нашата школа още по-добре.
За твоя информация преди 2-3 години наистина имаше разговори Ил.Груев(мл) да дойде в Левски ,но ....под наем.
Преди време предлагаше да привлечем Н.Илиев от Интер,момчето е много надежно, само дето Интер броиха за него 1 млн.евро и дали можем да си го позволим? Същата е и работата с Ф.Кръстев.
Какво те кара да мислиш ,че имаме милиони за трансфери?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 яну 2024 20:35

honda написа:Закупуването на български футболисти е доста скъпо . Примерно за Л.Котев и Ив.Тилев ни искаха по 500 000 евро , за В.Попов и Ил.Илиев(мл) - по 1 000 000 евро. За М.Минчев - 2 000 000 евро ( продаоха го за 800 000) Какво те кара да мислиш ,че имаме тези пари?
За справка Роналдо беше закупен за 180 000 евро.
Не знам каква фиксация имаш с Ф.Кръстев , но сериозно ли си мислиш, че можем да наддаваме с Манчестър Сити?
Не знам откъде си спомняш тези 400 000 евро за Роналдо. За него бяха платени 180 000 евро . Аз лично нямам спомени от силни години на Лъчезар Котев и Ив. Тилев . Двамата бяха таланти ,но по всичко личи ,че ще си останат с това,че бяха таланти и Арда ,май ще бъде върха на кариера им. Само да ти напомня,че когато ни искаха 500 000 евро за Котев в същия момент за същата сума взехме Стайн Спийрингс ,който в момента е звезда в Тулуза . Сериозно ли си написал ,че Л.Котев заслужава да бъдат платени за него исканите пари. За твоя информация освен споменатите трансфери на Роналдо и Спийрингс , Гари Родригес беше взет за 300 000 евро.
Оставям настрана,че споменатите от теб трансфери на българи са преди доста повече от 20 години - Топчо -1995г, Гонзо -1997(вече беше в мъжкия национален отбор), Ил.Стоянов-2000г .Като в различни моменти и Гонзо и Ил.Стоянов бяха най-скъпите футболисти в българското първенство. В момента ние нямаме играч,който е в топ 50 на най-високите заплати в нашето първенство.
Кои са тези таланти от Б група? - Колко мача на юноши или в долните дивизии си гледал? Ясно ли ти е,че за България дори 16 професионални отбори са много. Наскоро гледах мач във В група в ,който в един момент в игра влезна дядото на едно от момчета, да се раадваш или да плачеш? От една стана -респект за любовта към играта. Но от друга стара какво развитие може да очакваш от младите момчета ,като срещу тях играят набори на бащите им . Ясно ли ти ,че в половината отбори в Б група не се води сериозен тренировъчен процес и отборите съществуват на магия. Ти казваш да вземем играчи от там . Колко мача на юношите си гледал ? - ако ги гледаш ,ще ти се доплаче. В момента в школата може би единствено Ст.Гаоте би намерил място при връстнците си преди 35-40 години.
Аз много бих се радвал да привличаме българи, а ако са от нашата школа още по-добре.
За твоя информация преди 2-3 години наистина имаше разговори Ил.Груев(мл) да дойде в Левски ,но ....под наем.
Преди време предлагаше да привлечем Н.Илиев от Интер,момчето е много надежно, само дето Интер броиха за него 1 млн.евро и дали можем да си го позволим? Същата е и работата с Ф.Кръстев.
Какво те кара да мислиш ,че имаме милиони за трансфери?

Разбрал съм онзи Котев, който игра в Локо Пд. После се сетих, че той е Кирил. За Роналдо може да са били 400 000 лева.
От Б не съм гледал, но от В съм гледал този сезон два мача. Не знам дали аз съм улучил така, но всички футболисти бягаха 90 минути, което не съм го виждал и в А.
Тоест, каква ти е тезата с тези въпроси, че не схващам?
При положение, че нямаме пари. И дължим пари? Какво да се направи? Аз предлагам решение. Ти какво предлагаш? Аз предлагам да вземем един-двама като Миланов (пример: Наско Илиев как попадна в "морето") и покрай него/тях млади бг "таланти".
Като споменах "морето", те играят с много техни бивши и настоящи юноши. И са пред "Левски". Това значи, че школата им е по-добра?
За Никола Илиев... числото може, ние - не. Не знам какви са условията му по договора.
Илия Груев под наем - супер. Ето друго решение.
Със сигурност да вземаш някакъв чак от Гремио и друг от безработния отбор на френската лига не е решение.
И последно, какви са били парите около привличането на Дарлан, Рики, Джемили? Онези, които влизат в графата "други". Роналдо си изплати трансфера.

Върни се в “Левски”