Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Svilen
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Svilen » 23 яну 2024 10:22

bilyaletdinov написа:Аз към тоя мръсен негър ще си изкажа мнението на мача с Арда. Тая черна цветарка няма място в отбора.

еФала, арийцити в атака! Иначе, те е страх са си направиш ДНК тест.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 23 яну 2024 10:22

Какво се занимавате с Краевци, Охеневци и тем подобни "звезди"? Днес имаме мач, кажете ще правим ли обръщалка, голове първото полувреме, единия повежда другия бие.....това са важните неща :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 яну 2024 10:34

Кой започва да използва това БГЛ, което сега го повтаряте само? Вече и на това ли ще се делим, кой е БГЛ и кой не е? Какви разделения само в последните години - БГЛ/не БГЛ; СЗ/УЛ; Сектор Б/Сектор А и В; Сдруженци/Съперници на Сдруженци; Сираков/Станимир, Спонсор/Критик на спонсор; Трибуна и Вальо/ Борис, Жаклин и Станков и т.н. ....... много хубаво.

Да не говорим и как се обръщаме към легендите на клуба.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 яну 2024 10:47

Днес е празник, играе Охенето! 8-)
Тревожа се обаче какво се случва с Еднооо-Двеее-Триии, уж е готов, уж тренира наравно със съотборниците си, уж ще се пуска полека-лека, а никакъв го няма. Джемилито също.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 23 яну 2024 10:50

Изтървахме момента да продадем Краев и Петрис за добри пари, спокойно можеше да им вземем 2-3 милиона лева. Дано не изтървем момента да има вземем някакви пари, който ще е още няколко седмици. Трябва да се направи всичко възможно да намерим къде да ги продадем за по 100-200 хиляди на човек.

Другото ще е върха на идиотизма - да стоят цяла пролет, да си тичат за здраве, ние да им плащаме заплати, а на лято да си вземат шапките и по живо, по здраво кой от къде е. В същото време ние да платим трансферни суми за техните заместници и да плащаме и на тях заплати...

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 23 яну 2024 11:32

1914.1902 написа:Кой започва да използва това БГЛ, което сега го повтаряте само? Вече и на това ли ще се делим, кой е БГЛ и кой не е? Какви разделения само в последните години - БГЛ/не БГЛ; СЗ/УЛ; Сектор Б/Сектор А и В; Сдруженци/Съперници на Сдруженци; Сираков/Станимир, Спонсор/Критик на спонсор; Трибуна и Вальо/ Борис, Жаклин и Станков и т.н. ....... много хубаво.

Да не говорим и как се обръщаме към легендите на клуба.

Бай Левскар Европеец не обича инакомислещите,иначе по принцип е демократ и зове за спазване на свободите и правата.
Ехх,Алекоо,Алекоо!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 23 яну 2024 11:43

Пишех, че Левски ще пребъде, но като чета тука изпълнените със сарказъм писания; упражненията по любимата за българина тема - прякоросване с цел унижение; обръщенията към левскари като към недостоен опонент на всяка венценосна личност, мисля, че жестоко се лъжа. Освен ако някой не спре този поток от взаимни "надприказвания", някога наричани "затапвания", от несекващото славословене на собствената си прозорливост и всезнайство ... Но - както е писано - скрити вопли на печелен странник, напразно спомнил Левски и родина!
Спрете се бе! Не може ли с уважение към другия да пишеш, да признаеш, че и той има право - макар според тебе само за себе си, да престанете да налагате собствената си истина, колкото и да е очевидна- да речем- не само според вас. Това форум на левскари ли е или на хора, за които името на Левски само повод да заявят себе си!
Не ви ли е жал за съдбата на този велик отбор, че сте започнали да се ядете като кучета?
Тук вече никой истински левскар не може да намери и малко вяра, че Левски ще го бъде. Чудя се какво ли търся още в този форум. Напускам го - да припомня пак любими стихове - "жал никого не ще попари". Все пак на лични мога да си пиша с двама-трима ...

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 23 яну 2024 11:58

Днес е празник , Левски играе.
Да видим дали букитата са си научили урока :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 яну 2024 12:01

[offtopic]
Странджата написа:Пишех, че Левски ще пребъде, но като чета тука изпълнените със сарказъм писания; упражненията по любимата за българина тема - прякоросване с цел унижение; обръщенията към левскари като към недостоен опонент на всяка венценосна личност, мисля, че жестоко се лъжа. Освен ако някой не спре този поток от взаимни "надприказвания", някога наричани "затапвания", от несекващото славословене на собствената си прозорливост и всезнайство ... Но - както е писано - скрити вопли на печелен странник, напразно спомнил Левски и родина!

Крушката си има опашка. 20 години съсипват образованието, бесен капитализъм, тотална безкултурност, национален нихилизъм. Аз се учудвам как въобще я има тази страна още.

Проблемът ни според мен са били винаги не байганьовците, а алекоконстантиновците. В опита си да унижи българинът Алеко използва една манипулация, вземайки образа на един гавазин и го въплъщава в този на търговец на гюл. По това време търговията с гюл е във върха си. Търговците на розово масло са хора образовани, видяли европата, говорят по няколко чужди езика, използват машини от чужбинско, образовани са. Само че Алеко, отгледано със сребърна лъжичка в устата дете на свищовски богаташ, няма как да го знае. Това, което знам е, че като дете не му позволяват да се смесва с бедняшките деца. Какъв човек да израсне?[/offtopic]

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 23 яну 2024 12:35

LoveAndPeace написа:Днес е празник , Левски играе.
Да видим дали букитата са си научили урока :lol:

Като гледам стартовия състав, спокойно може да се пробва да паднем първото полувреме и после да вземем мача или поне хикс. Стига да има някъде обявени коефициенти.

Върни се в “Левски”