bilyaletdinov написа:Аз към тоя мръсен негър ще си изкажа мнението на мача с Арда. Тая черна цветарка няма място в отбора.
еФала, арийцити в атака! Иначе, те е страх са си направиш ДНК тест.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
bilyaletdinov написа:Аз към тоя мръсен негър ще си изкажа мнението на мача с Арда. Тая черна цветарка няма място в отбора.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
1914.1902 написа:Кой започва да използва това БГЛ, което сега го повтаряте само? Вече и на това ли ще се делим, кой е БГЛ и кой не е? Какви разделения само в последните години - БГЛ/не БГЛ; СЗ/УЛ; Сектор Б/Сектор А и В; Сдруженци/Съперници на Сдруженци; Сираков/Станимир, Спонсор/Критик на спонсор; Трибуна и Вальо/ Борис, Жаклин и Станков и т.н. ....... много хубаво.
Да не говорим и как се обръщаме към легендите на клуба.
Странджата написа:Пишех, че Левски ще пребъде, но като чета тука изпълнените със сарказъм писания; упражненията по любимата за българина тема - прякоросване с цел унижение; обръщенията към левскари като към недостоен опонент на всяка венценосна личност, мисля, че жестоко се лъжа. Освен ако някой не спре този поток от взаимни "надприказвания", някога наричани "затапвания", от несекващото славословене на собствената си прозорливост и всезнайство ... Но - както е писано - скрити вопли на печелен странник, напразно спомнил Левски и родина!
LoveAndPeace написа:Днес е празник , Левски играе.
Да видим дали букитата са си научили урока :lol:
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, ElCochino и 14 госта