БГЛ громи неверниците! :))
Сигурно не е гледал и два пълни мача на Охенето, изключвайки такива срещу Левски, евентуално, ама вече го оприличи на куче.
Краев от своя страна, който доскоро беше сравняван с булдог в центъра, изведнъж от играч с недостигнат потенциал, де обезателно имаше място в националния, според БГЛ, стана лигльо, де ритал само в космосО.
Сега пък стана ясно, че щом Чичовото е мъкнал и премъквал Охенето в тото отборчетата, значи това е добър атестат. Ма припока Пенев явно е бил по-умен от припока-лъжоритар, щото поне си го е влачел със свободни трансфери.
In БГЛ (vino) veritas!
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- metodito
- Контакти:
ikar написа:Сравнението на Сржинио Грийн с Краев силно ме разсмива.Отдавна споделям че Краев е силно надценен футболист. Факта че в момента Сираков бе готов да го хариже за 200х. и няма кандидат,не ме убеждава че през лятото е имало оферта за милион.
Колкото до Охене факта че в последните три клуба пристига по желание на Любо говори красноречиво.
Когато няма риба и рака е риба.
Броил ли си върнатите топки (най-добрия показател за работата на един дефанзивен полузащитник) на Краев и по този начин спрените атаки и контри. Ми аз съм ги следил, човек и колкото да го повтаряш едно и също, остава си невярно. А и днес да игреш в "Левски" не е критерий, че си "високо ценен". Борба, водене на топката и пазене на топката - това са все неща, които Краев изпълнява перфектно. Това, което му липсва са извеждащите пасове и точните удари в очертанията на вратата. Спира атака, пази топката да не му я вземат след като я е взел, подава на фланга. А броил ли си нарушенията срещу него след като е отнел топката? Щото всеки мач има 4-5 нарушения към него.
Краев си класен некадърник, това цигане ще го видим,ама...
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- metodito
- Контакти:
vlong написа:Охене е куче,само трябва да го насъскаш.Краев е безмозъчен лигльо,освен шутовете му в Космоса за друго не се сещам.
Петрис не го знам ,има талант и умения,ама...
явно ромски манталитет
Честно, колега, ти след трансфера на Охене и думите на ръководството, че не търсят футболисти от бг пазара, вярваш ли им на това, което казват за Петрис и Краев? Малко поне съмнеж след всичките лъжи и помиярщина от Наско и палмите, ма малко... Нещо не те ли гложди?
- metodito
- Контакти:
mikata написа:Краев си класен некадърник, това цигане ще го видим,ама...
Като Васко Панайотов, Прохазка или Дарко?
Какво казват за Краев и Петрис?
Сигурно не искат повече пари?
Играят в Левски заради славата?:И двамата имаха силно начало и после сгънаха платната.
Петрис даже все пак в последните мачове показа много повече от Крайчев.
Айде,аман от измислени герои.
Като не искат ,айде гид.
Като нямаш сърце,няма смисъл да стоиш ,дори и да си най -големия талант.
Сигурно не искат повече пари?
Играят в Левски заради славата?:И двамата имаха силно начало и после сгънаха платната.
Петрис даже все пак в последните мачове показа много повече от Крайчев.
Айде,аман от измислени герои.
Като не искат ,айде гид.
Като нямаш сърце,няма смисъл да стоиш ,дори и да си най -големия талант.
САМО ЛЕВСКИ!
Станалото - станало.
На два от постовете намериха заместници. Ще видим колко са успешни.
Но чакаме и ВРАТАР. Без още един бек може, но трета година без вратар ще ни изпили още нервите на нас и на съотборниците.
Хубаво е и едно колче за централен нападател за последните 10 минути на мач.
На два от постовете намериха заместници. Ще видим колко са успешни.
Но чакаме и ВРАТАР. Без още един бек може, но трета година без вратар ще ни изпили още нервите на нас и на съотборниците.
Хубаво е и едно колче за централен нападател за последните 10 минути на мач.
След като Краев е класен да отива при Рибаря в Гьозтепе. Неблагодарници и предатели нямат място в отбора. Или играеш от сърце или по - добре да не играеш.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Сега пък за какво е виновен духът на рибаря? :)))
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Добре де, обърках сА... След като Краев е надценен, слабак и т.н. защо миналата година по това време четехме такива мнения:
И като за този "предател", надценен футболист и слабак се даваха такива пари, защо тогава БГЛ масово защитаваше г.з в решението му да не се продава, като и се обясняваше как на по-късен етап мажоритаря щял да го продаде за повече. Е, БГЛ, как е, продаде ли го за повече?
Serafim написа:Еми 600хил евро за Краев са малко...
И като за този "предател", надценен футболист и слабак се даваха такива пари, защо тогава БГЛ масово защитаваше г.з в решението му да не се продава, като и се обясняваше как на по-късен етап мажоритаря щял да го продаде за повече. Е, БГЛ, как е, продаде ли го за повече?