honda написа:rane написа:honda написа:rane написа:fen's_Barcelona написа:Доколкото знам Краев до последно е обещавал, че ще предподпише, след подобрени условия по договора, именно затова не е търсен негов заместник. Ако това е вярно и аз бих го замразил, за Петрис не знам.
Типичен последовател на НаПко, Наш Мажоритар.
Чул той от някой трол и го приема/прокарва за 100% истина.
А поставяш ли се на мястото на Краев?
Не се ли сещаш(мислех да напиша замисляш, ама ти си последовател на правата вяра на Наш Мажоритар), че този играч е искал да бъде трансфериран при офертите за него?
Не включваш ли, че този играч е бил излъган и сега не иска да се хваща на нови лъжи на Наш Мажоритар?
Живеем в свободна държава и всеки може да избира какво да прави.
Какво ще спечели Левски от курорта на Краев и Петри?
Това,че един футболист иска да бъде трансфериран, не значи че трябва да бъде трансфериран, освен права има и задължения.
Ако на Краев не му харесват условията на договора му с Левски да не е подписал договора.
Трябва ли да ти напомням ,че и брат му правеше същите номера, а брат му беше къде къде по-талантлив и до къде стигна.
Правилно. Има права и задължения.
Право на Краев и Петри е да решат дали ще преподписват или не, нали?
Или те са крепостни селяни и са собственост на НаПко и ще изпълняват идиотските му идеи и прищевки?
Така е ,право на Краев и Петрис е да решат да приемат предложените им условия за нови договори ли да не ги приемат. Както е право на клуба да ги извади от първия състав и до изтичане на договора да не пипнат топка.
Между другото това с ваденето от първия състав е патент на Мъри , но и аз да съм на място на сираков и Мъри бих постъпил по същия начин. Виж ГГ използва по-радикални методи - "екскурзия в багажник" , дървен Господ и други подобни иновативни( и не толкова иновативни методи :) )
А 90-те години при едни други в Югозападна България имаше и чупене на ръце...