Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 яну 2024 15:32

Е, той, Охене, с който и отбор да ни хване, все ни биеше, че има и гол с Берое. :lol:
Явно просто го прибираме да не прави повече такива работи срещу нас. :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

alstonfild
Контакти:

Мнениеот alstonfild » 20 яну 2024 15:55

scooool написа:Карлос Охане, всъщност е логичен избор за 6 месеца- година. Борим се за Европа, а той е аклиматизиран и сравнително доказан футболист… не е лош в никакъв случей и ще свърши работа.Нека видим дали ще го вземем изобщо!

Страшна логика , ако го взимаме само за пролетния сезон ,до лятото си имаме Краев. След това този какво ще го правим? Има логика , ако на човека не му стигат 6 месеца стаж за пенсия.
Извадки от жалбата на ЦСКА-София до съда в Лозана
"ЦСКА-София е юридическо лице, РАЗЛИЧНО от това, което съществуваше в София под името ЦСКА, но което впоследствие обяви фалит и престана да съществува."

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 20 яну 2024 15:56

Човекът е стабилен. Ще стане любимец на феновете с безкомпромисната си игра.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 яну 2024 16:14

futbolqga написа:
metodito написа:
futbolqga написа:
metodito написа:Три страници дърляния за нещо, което не е факт.
Иначе Костов вече се затвърждава като дървена глава. От сега виждам как му сърбаме попарата. Дарлан и Фадига взети заедно не правят един Краев, а самият Анди не е Белингъм. Ако Дарлан или Фадига, някой от тях беше по-добър от Краев, сигурно нямаше да споменавам "наказанието" му.

Защо си мислиш, че Костов има нещо общо със селекцията?

Той е треньор. Ако му се месят да си подаде оставката и готово. Не съм сигурен, но не измрънка ли преди година-две, че Гонзо му се месил? Или само Мурсия го каза?

Това са фенски илюзии някакви. НЕМ съвсем скоро каза директно, че няма никаква роля в селекцията. В Лудогорец е същото. При нас само Мъри имаше тази свобода.

Е, ти ми даде голям пример - с променливо именуващия се. :lol: Да бе, и в Реал Мадрид вероятно е така. И в Сити. Най-големият талант у Бразилия или Аржентина - автоматично го вземаме, без да питаме тренера. Аз продължавам да питам вече... не знам, откак го има форума. Айде от по-малко. Българофобията в селекцията на "Левски". Колко са привлечените българи в последните 10 години спрямо привлечените чужденци. А привлечените българи с трансферна сума? Вземи спечелените трофеи и титли и финансовата щета, докарана от тези трансфери. Понеже около сделките на фадиги и даскета има едни пари, де се смятат в "Други". "Свободен трансфер" не означава, че все едно аз идвам от еди къде си - еди къде си и това е. "Няма да привличаме хора от бг първенството" Що? Да ви не лъснат задниците на чикирикито де си правите с чуждите агенти? Не знам Костов взема ли комисионни. Или Наско. Или Гонзо е вземал. Павката Колев. Управлението на "Левски" много прилича на това на България. Паднали си на уя едни мошеници и дай да онождаме. НЕМ, вика. RLY? И Гришон. Добър пример, няма що.
Последна промяна от metodito на 20 яну 2024 16:20, променено общо 1 път.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 20 яну 2024 16:17

Гледал съм почти всички мачове на Охене в Берое. Може да не е звезда но винаги дава всичко от себе притеснява ме това че в Берое той играеше като конструктор и всяка атака минаваше през него.Донякъде този трансфер е изненада - имам в предвид това че поне още две години ще бъдем длъжници към НАП, а смятам че Охене не е конвертируем.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 яну 2024 16:22

ikar написа:Гледал съм почти всички мачове на Охене в Берое. Може да не е звезда но винаги дава всичко от себе притеснява ме това че в Берое той играеше като конструктор и всяка атака минаваше през него.Донякъде този трансфер е изненада - имам в предвид това че поне още две години ще бъдем длъжници към НАП, а смятам че Охене не е конвертируем.

За класиране в Европа, ако си спомням добре БФС дава €500 000. Там да отпаднем от втория съперник в ЛК ще залебим едно 500 000 лъва, така че... Що не, ако помогне. Дано.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 яну 2024 16:29

metodito написа:Аз продължавам да питам вече... не знам, откак го има форума. Айде от по-малко. Българофобията в селекцията на "Левски". Колко са привлечените българи в последните 10 години спрямо привлечените чужденци ?
Не се сещам към момента кой наш треньор беше казал, на подобен въпрос преди години, нещо от сорта на ...
- Ако цената на български играч е 100 хил. когато го поиска Левски, то тя вече е десет пъти повече ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 20 яну 2024 16:30

В числото играеше едно младо момиче Стоичков. Много добър дефанзивен халф.Един сезон бе в Хебър под наем.Тогава Пенев каза за него "много талантлив и го виждам като бъдещ национал." Това момче му изтича договорът/той не желае да го поднови/и Цеката го е извадил и от втория отбор.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 яну 2024 16:40

THE G.A.M.E написа:
metodito написа:Аз продължавам да питам вече... не знам, откак го има форума. Айде от по-малко. Българофобията в селекцията на "Левски". Колко са привлечените българи в последните 10 години спрямо привлечените чужденци ?
Не се сещам към момента кой наш треньор беше казал, на подобен въпрос преди години, нещо от сорта на ...
- Ако цената на български играч е 100 хил. когато го поиска Левски, то тя вече е десет пъти повече ...

Мммм.. ти какво очакваш да ти кажат? Манипулацийка.
Аз не вярвам, че някой бг отбор ще поиска €400 000, както един бразилски клуб е поискал за Рони. Отделно от това, за един чужденец, особено французин или холандец, "Левски" обикновено е компромис. За един българин, "Левски" е първо трамплин, което го стимулира да е макс добър. Отделно, "Левски" е институция. А представи си да бяхме привлекли сина на Илия Груев преди време. Имало е такова възможност преди две години. Вече няма как. Абсурд. Ами да сме взели Филип Кръстев преди Сити. Милион евро да е поискал дебел Венци, не струва ли толкова? Няма бе, Игра. Разбери, че те ще дадат 800 000 лева за недоказал се, рисков трансфер, като този на Рони, отколкото същите пари за доказал се българин. Това са българофоби.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 20 яну 2024 16:49

Дано не съм прав но Охене го виждам максимум до края на годината при нас и разтрогване по взаимно съгласие или в стил Сираков - плащане на остатъка по договора. Залагам на второто.

Върни се в “Левски”