Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
На първо време трябва да вкара Охене, Мислович в състава,а Джемили да играе на мястото на Бала.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Не виждам какво й е толкова сложно на тая схема. При Стоилов изобщо не изглеждаше като ядрена физика. Естествено тогава имахме Уелтън и Роналдо, но сега имаме Бала и Лима. Изглеждаше лесна и ефективна тактика. Отделно Стоилов я използваше само в мачове срещу отбори, които се предполага, че биха могли да ни опънат. Нормално Генчо, дошъл от малък провинциален отбор я е използвал там, но тук не виждам как ще се случи. Може би е време да се сети къде се намира преди да е късно! Отделно не виждам за кво ти е 2 метра горила и един Алекс Колев ако няма да центрираш. Единственият позитив, който видях са Мустафата и Джемили.
110 години любов!
Нека минат 5-6 мача. Генчев ще налучка нещата. То е ясно ,че ще е подобен сезона като миналият. Само не трябва да се губят пак лесни точки и ще е в играта отборът.
- metodito
- Контакти:
groti написа:Четейки за разнообразие и позитиви и си мисля, че май с хората имаме доста различни очаквания и виждания към тази игра. до влизането на Джемили играта според мен беше тотална щета. В слабите мачове на недолюбвания бивш треньор не сме изглеждали Толкова безсмислено. За при Мъри изобщо няма да отварям дума. Имам предвид като липса на идея и тактика, а не изпълнението ѝ и резултатите. Като цяло не виждам нищо позитивно от новата схема. Нито разнообразие имаше, нито идея. С крила ли бяхме, без ли...мъчение докато стигнем наказателното и там трагедия. Ще се центрира ли, ще се бие ли.. нищо. Добре че второто влезе недолюбваният Джемили та живнахме. Другият недолюбван- Охене също се включи доста добре. Пак продължихме да играем без крила май, но най-накрая видяхме тоя прословут директен футбол. Черньо имаше няколко добри отигравания които ми напомниха малко за Гарата. Това с Мислович изобщо не го разбрах.. ако идеята беше да се избъзика с него май успя. Май Генчо ще го кара по тертипа в Ботев. Ще се съобразява със собствените си капризи вместо с наличните футболисти.
Никога не сме изглеждали толкова безсмислено, колкото при споменатия от теб треньор.
Дефанзивен халф за бек е нещо, което се практикува много често всъщност. Роси също слагаше на бека Роман. Не съм запознат с тънкостите на футболната игра, но явно дефанзивните халфове и бекове имат качества, които се припокриват. Освен това Мислович има прилична скорост. Няма обаче нужната агресия и тежест сякаш. Сещам се и за Хатебор в Аталанта.
Само да припомня, че в оня запомнящ се велик мач в Сплит срещу Югославия Вуцата сложи младия 21-годишен Наско Сираков да играе 2-ка. И игра седмица след сватбата си. Игра и с превързана глава.
Толкова за бековете.
Толкова за бековете.
-
Serafim
- Контакти:
Абе за един мач всеки може да играя където го сложи треньора. Колко сполучиливо е отделен въпрос. Примера нищо не показва и не значи. Сираков като е бил на 21, бековете тогава са били просто централни защитници до тъча. Сравнение със сегашните, които направо са крила и се очаква да могат да дриблират, центрират, разиграват, да имат контрол и техника, освен да играят в защита. Пък вече и влизат и играят като опорни халфове. Както и да е.
Аз се замислих над друго - Сираков се извини на Костов, че трябвало да продават играчи. Генчев заяви, малко или много, че той прави селекцията. В тоя ред на мисли дали кредита на доверие към него ще е по-малък, предвид колко небалансиран е състава поради липсата на централни защитници и поне един бек. Но освен да пожелаем успех на треньорския щаб, всичките са Левскари. Няма какво да го мислим и обсъждаме толкова.
Аз се замислих над друго - Сираков се извини на Костов, че трябвало да продават играчи. Генчев заяви, малко или много, че той прави селекцията. В тоя ред на мисли дали кредита на доверие към него ще е по-малък, предвид колко небалансиран е състава поради липсата на централни защитници и поне един бек. Но освен да пожелаем успех на треньорския щаб, всичките са Левскари. Няма какво да го мислим и обсъждаме толкова.
Защитата била бетон - две атаки от евреите, два гола! Аз също не я видях тая идея за "директен футбол"... Отпред е кой каквото измисли или каквото стане.
-
Serafim
- Контакти:
Прави са колегите, които казват, че повечето отбори ще играят така срещу нас - затворени и на контри. Обаче ни вкараха два гола на контра. Миналата година, с малко по-сработен отбор на контри ни хванаха отбори, като Пирин, Славия, Хебър... Локо Сф е идеалния тест да видим къде се намираме - те имат нов собственик, няколко добри (за тях) играчи напуснаха - Милошев, Франса, Митков и Бабакар Гей, но пък гледам са взели Симеон Славчев, Светослав Диков и Анте Аралица - все ръгачи. Треньор явно пак им е Иван Колев. Общо взето и те са на никъде и мача ще покаже много.
Слабичко. По-читавите бг отбори ще ни обрулят. Народът е казал, че с трици маймуни не се ловят. Левски играе успешно когато има креативен офанзивен полузащитник, бързи крила с точни центрирания и таран-консуматор-голаджия. Треньорът не харесвал Охене и Джавад, но след тяхното влизане отбора се проебрази. Интересно ми е с какви аргументи ще оправдае присъствието на Колев и Митков на терена. Контролите със слабаци са абсолютно излишни, защото създават грешна представа на самите футболисти за собствените им качества и като срещнат някой що-годе читав отбор не знаят какво да правят защото истината лъсва. Вчера им трябваха 60 минути за да влязат в час. Май някои още работят на вълна Крумовград. Наблюдавам Марин Петков и виждам как това момче с безспорни футболни качества проблясва от време на време, за да покаже че го може. От както е новият треньрски щаб той сякаш е изгубил тръпка, хъс, спортна злоба. Отиграванията му са рутинни, защото класата я има, но му липсва желание. Дали някоя оферта не му размъти главата, или нещо с треньорите не мелят? Не е същият!
-
Serafim
- Контакти:
Вчера Марин се раздаваше, даже ми се стори пренавит да решава мача сам, докато губехме. На няколко пъти отигра ситуации сам, вместо да подава и това подразни Колев. Та, не бих казал, че няма живец.