Петър Хубчев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Петър Хубчев
ВЪН!
Вън, неможачо!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
1 победа за 6 мача 

Според мнозина тук, това бил правилният треньор за Левски
Ако така я кара, скоро ще стигнем нивото на Топчо и Митов
Роси и Стоянович бяха като Капело и Клоп на фона на този неможач!

Отличен 6 за Хубси след поредния брилянтно проведен мач!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
rane написа:Според мнозина тук, това бил правилният треньор за ЛевскиАко така я кара, скоро ще стигнем нивото на Топчо и Митов
Да ти кажа, Топчо и Митов вече почват да ми липсват

vvessel написа:rane написа:Според мнозина тук, това бил правилният треньор за ЛевскиАко така я кара, скоро ще стигнем нивото на Топчо и Митов
Със сигурност при тях Левски играеше по-атакуващ футбол, но пък отзад бяхме кошмар - доста по-голям кошмар от този, който сме сега.
rane написа:vvessel написа:rane написа:Според мнозина тук, това бил правилният треньор за ЛевскиАко така я кара, скоро ще стигнем нивото на Топчо и Митов
Със сигурност при тях Левски играеше по-атакуващ футбол, но пък отзад бяхме кошмар - доста по-голям кошмар от този, който сме сега.
Добре, че е Холмар, щото без него се видя сега колко сме "стабилни" в защита. Славия да ни прави 5-6 чисти положения за гол на Герена не си спомням някога да е било.
Колкото по рано го сменят толкова по добре.Не е правилният треньор за Левски това е.Аз лично съм го подкрепял винаги....но такава куца подготовка...слаб мач с Цска...почти същото във Варна....а днес си е направо трагедия.Ако се гони 4-5то място океи....ама тук говорим за други цели.
Ще ми се онези със статистиките, кой треньор, какво бил направил, да кажат от колко години не сме играли толкова слабо
При толкова по-слаби конкуренти в този шампионат, ние сме истинска катастрофа игрово и само факта, че остават само 3 кръга до края на редовния сезон, а не например 7-8, ще ни задържи в първата шестица.

При толкова по-слаби конкуренти в този шампионат, ние сме истинска катастрофа игрово и само факта, че остават само 3 кръга до края на редовния сезон, а не например 7-8, ще ни задържи в първата шестица.