Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн
Очаквах зимата най-рано да се махне Венци, било то като продаден или разтрогнал, но сега малко ме изненада тази новина. Аз смятах, че с взимането на Мицански се цели конкуренцията да се увеличи, тоест Венци да си дава повече зор, за да си върне формата, а то се оказа, че пак ще имаме 2 нападатели. Мицански не е играл от много време, не се знае как ще му потръгне, два-три слаби мача и ще бъде обявен за некадърник. Ще си останем с Тунде, а едва ли това е планът. Пресилено решение беше това, ще видим кой ще спечели повече от него.
Освободиха истински голаджия за сметка на един чернокож които се разигра за няколко мача...ама до кога...
.Другият пък нов не е играл 100 години......Явно пестят от заплати.Не може еи така набързо да се отървеш от добър футболист за нашите стандарти.

- Red Warrior
- Контакти:
Не ми се струва сериозно отбор с претенции да разчита на само двама нападатели. Явно шофьора на УБО иска да пести от заплати.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- modor
- Контакти:
Очакваме нов нападател 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:Очакваме нов нападател

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
- modor
- Контакти:
korteneca написа:modor написа:Очакваме нов нападател
![]()
![]()
![]()
Връщаме Макриев

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:korteneca написа:modor написа:Очакваме нов нападател
![]()
![]()
![]()
Връщаме Макриев
Това откъде го измисли ?
Red Warrior написа:Не ми се струва сериозно отбор с претенции да разчита на само двама нападатели. Явно шофьора на УБО иска да пести от заплати.
Русев никога не е бил шофьор на УБО. Левски не е с двама нападатели, забравяш Аниете. Пестенето от заплати не е грях, грях е да дължиш 30 милиона на половин Европа и да даваш 50 бона на треньор. Затова и вече ви няма.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Вълчан написа:Освободиха истински голаджия за сметка на един чернокож които се разигра за няколко мача...ама до кога...![]()
.Другият пък нов не е играл 100 години......Явно пестят от заплати.Не може еи така набързо да се отървеш от добър футболист за нашите стандарти.
Венци за нищо не става. Ако беше голаджия да беше зашил 2 гола на Марибор...
Red Warrior написа:Не ми се струва сериозно отбор с претенции да разчита на само двама нападатели. Явно шофьора на УБО иска да пести от заплати.
Двама нападатели и още един, който стана голмайстор на първенството при предишния си престой.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!