Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот honda » 23 окт 2025 09:24

peliforewer написа:
helic написа:
MASTER_COOL написа:Разбира се, че през сините очила нещата изглеждат по подобен начин ;)

тези пари са гласувани от Общинския съвет.
Отделно при Спартак тече широка дарителска кампания със събрани вече почти 400К лева.
Всеки ден на сайта им се обявяват дарителите с имената им и картата, която получават.
Риторичен въпрос е вие колко пари събрахте, когато трябваше............... и как поехте по лесния път под благосклонния поглед на уж синьото БФС...........

При нас събирането на пари беше закупуването на акции при Томов.При всичките проблеми и бумащина през която трябваше да преминем в банките за да преведем пари събрахме някъде към 1 млн. и 200 хил.лв.За жалост това не беше достатъчно, но да се каже, че не сме давали пари не е коректно.След това за някакво спешно плащане за 24 часа събрахме към 90 хил.лв, има списък на дарителите, горд съм, че и моето име е там.

Пели, пели......
Между дарение и закупуване има много сериозна разлика. Вие не дарявахте ,а купувахте. След неуспешната операция парите ви бяха върнати . Защо подвеждаш , да не използвам други думи.
Тук не коментирам ,че над 70% от тези някъде около 1млн и 200 хил. лв .(мисля че бяха дори малко повече) бяха дадени от нямащите нищо общо с управляващите Г. Михайлов, Манджукови и Инджови.
За тези 90 хил лв ( хайде не бяха за 24 часа ) аз не бих отварял дума. Да ти вадя ли какво писахте тук за известния фен на ЦСКА Лъчезар Станчев :).

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 окт 2025 10:14

Местя :arrow:
Нищо, че телефонът е стар, задникът е нов и квалитетен :mrgreen:
1914.1902 написа:Изображение

Изображение
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 окт 2025 10:15

honda написа:
peliforewer написа:
helic написа:
MASTER_COOL написа:Разбира се, че през сините очила нещата изглеждат по подобен начин ;)

Отделно при Спартак тече широка дарителска кампания със събрани вече почти 400К лева.
Всеки ден на сайта им се обявяват дарителите с имената им и картата, която получават.
Риторичен въпрос е вие колко пари събрахте, когато трябваше............... и как поехте по лесния път под благосклонния поглед на уж синьото БФС...........

При нас събирането на пари беше закупуването на акции при Томов.При всичките проблеми и бумащина през която трябваше да преминем в банките за да преведем пари събрахме някъде към 1 млн. и 200 хил.лв.За жалост това не беше достатъчно, но да се каже, че не сме давали пари не е коректно.След това за някакво спешно плащане за 24 часа събрахме към 90 хил.лв, има списък на дарителите, горд съм, че и моето име е там.

Пели, пели......
Между дарение и закупуване има много сериозна разлика. Вие не дарявахте ,а купувахте. След неуспешната операция парите ви бяха върнати . Защо подвеждаш , да не използвам други думи.
Тук не коментирам ,че над 70% от тези някъде около 1млн и 200 хил. лв .(мисля че бяха дори малко повече) бяха дадени от нямащите нищо общо с управляващите Г. Михайлов, Манджукови и Инджови.
За тези 90 хил лв ( хайде не бяха за 24 часа ) аз не бих отварял дума. Да ти вадя ли какво писахте тук за известния фен на ЦСКА Лъчезар Станчев :).

не е хубаво да припомняш такива неща, шъ знаиш, хеле пък за Лъчката :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 23 окт 2025 11:46

Фалираха най-големия завод на Балканите - Кремиковци.
Пари били събирали...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 окт 2025 12:19

honda написа:
peliforewer написа:
helic написа:

Пели, пели......

Над 5000 човека закупихме акции и всички бяхме с идея за дарение,не знам точно какво визираш като покупка!Милион и двеста сега са едно,преди 10 години бяха друго!Както и да е мачкането на ЦСКА започна още 2008 г и борбата за Клуба беше жестока и донякъде може да се нарече успешна!В крайна сметка още 2008 ни взеха лиценза за ЕКТ заради мустака и то при готов отбор,на Левски ви го даваха много пъти без да имат право на това!Сега това със Спартак даже не знам как да го коментирам,а като добавя и случайте на Локо Пд,Ботев,Берое,Пирин ,Ботев Вр...................................................просто мога да кажа:Българска действителност!Каквото и да се случвна всички стадиони в България са празни!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 23 окт 2025 13:27

Никога не очаквай да си признаят нещо ;)
Както и да е, да са живи и здрави.
С някои от тях се забавлявам тук, но с други има и уважение, защото наистина са свестни пичове.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 23 окт 2025 14:07

BRF написа:борбата за Клуба беше жестока и донякъде може да се нарече успешна!
Успешна си е отвсякъде, Цура беше успешно погребана и лежи в ковчега с чорба. А можеше нещата да са толкова хубави за комунистическото отроче, с велик поход обратно към А група, но едни си продадоха Гзадниците за нищо и заковаха капака.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 окт 2025 14:09

MASTER_COOL написа:Никога не очаквай да си признаят нещо ;)
Както и да е, да са живи и здрави.
С някои от тях се забавлявам тук, но с други има и уважение, защото наистина са свестни пичове.

Мисля, че колегата Хонда е достатъчно обективен, ако упрекът е към него. В случая, специално за Спартак, както и за делиорманци и кюстендилско-сопотските отбори със стадионите, големият проблем, ако трябва да го наречем проблем, е общината. Навсякъде общината дава пари, ама СО не ще да дава. Друг е въпросът, че после съответната община си ги получава от държавата :mrgreen:

В този ред на мисли бяха и очакванията на насо ануса - ние сега ще се откажем от всичко, ще го прехвърлим на общината, тя ще ни построи нов стадион и ние ще си го ползваме за 5000 лева на месец. Кво, невъзможно ли е? Може пък и да е възможно и в София, не само в Пловдив - не мисля, че с нещо ботевЪ е повече от Левски, нали? Та очаквайте разни неща в тази насока, само да дойдат Добрите Сили-2 на власт в София, че ДС-1 май се оказа припок, а го мислехме за говедо :oops:

То и таймингът е добър - тъкмо за следващите местни хем припоците ще имат нов стадион, хем метрото ще е готово - на едните до стадиона без козирка, на другите - до лудницата с тяхното име :mrgreen: А и конюнктурата ще го позволи - тъкмо ще сме на финала с огловзгването на резерва на БНБ, дето бранеша левчето в борд, колко му е да се хвърлят едни 200-300 милиона джоб парасъ на сините? Както нашите бяха хванати за топките и не протеститаха за престъпното застрояване на БойкоБорисовата градина, така и другие анималистично ще ги хванат за топките, ако се наложи да се гласуват едни 200-300 милки за говедата. Мила родна картинка
Непринуден написа:

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 23 окт 2025 16:24

Нашия стадион го почват след техния, щото само на националния може да се играе като заместващ.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”