Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 19 яну 2024 15:57

На Станимир статистиката му не показваше, че ще се класираме в ЕКТ, ако трябва да сме обективни, но някои не са такива. ;) Общо взето сезонът беше доста слаб и имахме късмет, че четвъртият можеше да играе бараж заради Лудогорец.

Уникален баланс в топ 6 - 1п, 5р, 2з. Срещу последните два пък записал 2п и 2р. Славия пък си го биха лесно два пъти и без напрежение. Определено вярвам, че ако беше останал и щеше да ни класира в ЕКТ. :mrgreen:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 яну 2024 16:03

Какво искате да гледам цяла година доволни припошки мутри ли?
Левски даде мачовете на Локо Сф и Берое да станат шампиони. Този път по-скоро Морето даде на Разград.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 яну 2024 16:06

Ама то после щяха да пишат, че сме направили Гриша Ганчев шампион и пак щеше да има недоволни. Просто се смей на мненията им, нищо повече.

Виж, че само едни и същи глупости пишат толкова много време, друго не казват. Нямаш факти за уреден мач, но не спираш да го повтаряш с цел да убедиш някого. :lol:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 яну 2024 16:14

1914.1902 написа:Ама то после щяха да пишат, че сме направили Гриша Ганчев шампион и пак щеше да има недоволни. Просто се смей на мненията им, нищо повече.

Виж, че само едни и същи глупости пишат толкова много време, друго не казват. Нямаш факти за уреден мач, но не спираш да го повтаряш с цел да убедиш някого. :lol:

Пак да повторя. Може да се каже, че Турицов нарочно изтърва дузпата, за да няма Левски шанс за третото място и да играем бараж. При това положение трябваше Уелтън да бъде запазен от разградските катъри.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 яну 2024 16:15

honda написа:
scooool написа:
1914.1902 написа:Михалев не е пуснат, когато сме повели, пускай проверени и верни неща, че да не се смеем после. Поведохме, след като вече беше на игрището. :oops: :oops:

Изглеждаш доволен от мача!... Радвам се за теб! За мен лично усещането е различно и ще е лош спомен. Както казах, моето мнение е, че това при Стойлов нямаше да стане.

Сигурен ли си?
Справка един мача Лудогорец -Ботев(Пд) през май 2013. Кой беше треньор на Ботев(Пд) във въпросния мач? Случайно треньора на Ботев(Пд) в онзи момент да се казваше Станимир Стоилов?

Никой не е очаквал Станимир да спре Лудогорец, защото той в първенство не знае как да ги бие (нещо, което даже Сухия, Жадното и Гонзо могат да направят :lol: ). 2013-а също знаехме, че ще падне от тях. Сега си е намерил нивото - оставете го да мачка там.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 яну 2024 16:20

NOMER14 написа:
1914.1902 написа:Ама то после щяха да пишат, че сме направили Гриша Ганчев шампион и пак щеше да има недоволни. Просто се смей на мненията им, нищо повече.

Пак да повторя. Може да се каже, че Турицов нарочно изтърва дузпата, за да няма Левски шанс за третото място и да играем бараж. При това положение трябваше Уелтън да бъде запазен от разградските катъри.

Станимир беше изчислил, че ще дадат дузпа на ЦСКА - София в последната минута в 34-ия кръг.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 яну 2024 16:26

honda написа:Oкого точно са пратени Палмите? - на мен не ми е известно ,някой да ги е пращал. Все пак те дойдоха в момент в ,който реално никой не знаеше ,кой е на власт в България и се очакваше ГЕРБ да изчезне от политическата сцена завинаги. Известно ли ти е ,че огромната част от бизнеса на М.Борисов е извън България и наистина е зависим . Но е зависим много повече от мъжа на сестра си отколкото от някои български политици. В държава като България няма как да бъде без зависимости от политици, но при него е в много по-малка степен от останалите от неговия бранш.
Мъри е един много добър треньор и толкова. В момента е треньор на друг отбор. Успех в новия му отбор. Но той не стои на дневен ред за Левски. Той сам си избра да напусне Левски. Причините са много - на първо място финансови . Така ли не разбрахте ,че Мъри е голям професионалист и той работи за този ,който му предложи повече. Справка - какво направи в Ботев(Пд) - часове след като Цветан Василев "хвана гората" и Мъри си би камшика, ама имал договор -няма такива има :Сбогом Гергино"
Аз не мога да разбера какво е това противопоставяне на треньор на друг отбор с шефа на Левски.
На мен много ми тежи това противопоставяне в Левски . Според мен 80% от привържениците на Левски са за Левски и са разочаровани и от Мъри и от Сирака( аз съм в тази група) , а тези които са за Мъри - не ми пречат да си подкрепят Гьозтепе.

Не били пращани Палмите - сигурно са дошли на ползу роду, щото Лъчката бил голям левскар, нали :) Стига, разсмиваш ме. На Милото ни Мило бизнесът му е основно в България, поне това повече от отлично се вижда от отчета на Телематик Интерактив България, която е основната му фирма. Да не говорим, че и екипът на Си Ти Интерактив, където е уредена едната щерка, която пък наема момичетата на мама за частни партита, също е ситуирана в България - айде и ние да имаме малко информация, може ли :) Съвсем добронамерено го казвам, знаеш, че уважавам мнението ти. И викаш, не могат да бъдат натиснати, точно както не бяха натиснати Белфрай и Щрабаг - мда, а един мармот...

Не ме разбирай погрешно - не ми дреме за Мъри, никой не е по-голям от клуба, проблемът е, че той беше единственият професионалист и ако имаш само един такъв, ще му целуваш краката, че и някои други работи, ако се налага, а няма да го принудиш да си тръгне. В момента е Левски професионалисти няма - има един мега калитко, на когото късметът с голове в 90-тата минута приключи, и една торба абсолютни посредственяци, да не кажа явни неможачи. Добавяш към това очеизвадно нежелаещите да дават повече от минимално необходимото да се държи клуба в будна кома, плюс изкукуригала деменция, дето се прави на мажоритар, и получаваш това, което е в момента - разграден двор, в който ще се доопоска наследството и после ще се пускат кепенците. Или в най-добрия случай ще се назначи нов сламен човек за собственик, за да довърши славизацията - и не, това няма да спра да го повтарям!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 19 яну 2024 16:35

1914.1902 написа:
honda написа:
scooool написа:
1914.1902 написа:Михалев не е пуснат, когато сме повели, пускай проверени и верни неща, че да не се смеем после. Поведохме, след като вече беше на игрището. :oops: :oops:

Изглеждаш доволен от мача!... Радвам се за теб! За мен лично усещането е различно и ще е лош спомен. Както казах, моето мнение е, че това при Стойлов нямаше да стане.

Сигурен ли си?
Справка един мача Лудогорец -Ботев(Пд) през май 2013. Кой беше треньор на Ботев(Пд) във въпросния мач? Случайно треньора на Ботев(Пд) в онзи момент да се казваше Станимир Стоилов?

Никой не е очаквал Станимир да спре Лудогорец, защото той в първенство не знае как да ги бие (нещо, което даже Сухия, Жадното и Гонзо могат да направят :lol: ). 2013-а също знаехме, че ще падне от тях. Сега си е намерил нивото - оставете го да мачка там.

Интерeсно защо Сухия, Жадното и Гонзо не успяват сумарно да докарат и до 1/50 от успехите на Колев... Хем могат да бият Лудогорец в шампионатен мач... Абсолютна мистерия. :roll:

NOMER14 написа:Не влиза Боримиров2, а Йовов2.

Нарочно е написано в кавички... Кристиян Йовов е Алекс Боримиров номер 2. Ще го търпим или докато баща му е част от УС и прави, каквото там прави в клуба или докато не стане и той на 23-24 и не се откаже от футбола. ПРОФЕСИОНАЛЕН Футболен клуб сме. Сбъдваме мечти.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 яну 2024 16:56

Киро Пора написа:
1914.1902 написа:
honda написа:
scooool написа:

Сигурен ли си?

Интерeсно защо Сухия, Жадното и Гонзо не успяват сумарно да докарат и до 1/50 от успехите на Колев... Хем могат да бият Лудогорец в шампионатен мач... Абсолютна мистерия. :roll:

Не коментираме успехите им, а само мачовете срещу Лудогорец, което е темата днес. Как да очаква някой, че Станимир ще спре Разград, след като никога не ги е побеждавал в първенство? :lol: И защо му е на някой да го принуждава да им ляга след тази му блестяща статистика срещу тях.

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 19 яну 2024 17:05

metodito написа:
honda написа:Oкого точно са пратени Палмите? - на мен не ми е известно ,някой да ги е пращал. Все пак те дойдоха в момент в ,който реално никой не знаеше ,кой е на власт в България и се очакваше ГЕРБ да изчезне от политическата сцена завинаги.

Това как Борисов е щял да изчезне от политическата сцена може да го мисли само политически наивник. ББ е лисица, чието "образование" е получил на улицата. При първия повей, че има опасност, първо, ще изчезне с 200, а след това - ще го разбере преди всички. За "пращането", Чери обясни схемата. Много е неприятно как е хванат точно клуба, чието име е олицетворение на свободата, но няма нищо случайно може би.
Не си прав за Мъри, човек.

На “улицата” получил образование, ама улицата е “Секвоя” и баш до бай Тошо.

Върни се в “Левски”