mikata написа:Вноската за януари към НАП дали е внесена?
На пресконференцията(ежемесечния отчет) ще кажат. :)))
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Вноската за януари към НАП дали е внесена?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
NOMER14 написа:Левскари,
Продължавате да повтаряте мантрата на припоците, че сме играли с юношите в Разград. Погледнете състава - само Михалев на полувремето заменя Сонко. След преминаването му в Разград е напълно обяснима смяна. Единствено Уелтън не игра, за да не го контузят както преди месеци стори един еклер-национал. Уелтън ни трябваше за баража. Обърнахме резултата след дежурната им домакинска дузпа и тогава съдията ни навря в половината. Това са реалностите в първенството, щом и ирландците ги подкупиха...
1914.1902 написа:Михалев не е пуснат, когато сме повели, пускай проверени и верни неща, че да не се смеем после. Поведохме, след като вече беше на игрището. :oops: :oops:
tmanolov написа:honda написа:Не мога да разбера какво е това плюене и величаене на Мъри от една страна и Палмите от друга.
Не виждам защо трябва да бъдат противопоставяни в контекста на трансфера на Роналдо - този трансфер нямаше да бъде реализиран ,ако не беше екипната работа. Като всеки свързан с Роналдо си е свършил работа. Без Мъри , Роналдо нямаше да бъде в Левски, без Палмите - също, без Дж.Перейра - също.
Всеки един си свърши добре своята част от работата.
Поставянето на един човек над целия екип и противопоставянето на един човек на целия екип никога не е дало добри резултати.
Ако го нямаше Н.Сираков , Мъри въобще нямаше да бъде треньор на Левски.
Ако ги нямаше Палмите, Мъри нямаше да бъде треньор на Левски - все пак Палмите ,плащаха заплатата на Мъри.
Без Мъри най-вероятно в Левски нямаше да има няколко конвертируеми футболисти ,с чиято ЕВЕНТУАЛНА продажба да бъде подобрено финансовото състояние на Левски.( Никой от тез футболисти нямашесъщо така нямаше да бъде в Левски ,ако ги нямаше Палмите).
Просто цялото това противопоставяне ми прилича на спор ,кой е по важен -лявата ръка или десния крак?
Приеми го така - Палмите са просто един спонсор, при това стиснат спонсор, при това явно пратени насила, и още по-явно - целящи да минимизират максимално щетите (разбирай парите, които ще им се наложи да налеят в нас). За тях Левски е просто бизнес задължение, връщане на услугата към няКой и толкова - ако им разрешат, ще се изнесат с 200, тип Прас Гнусев. Те пък от своя страна са поели ангажимент за смачкване на духа на Левски, ерго да ни направят синята Славия - нищо лично, просто бизнес.
Докато Мъри, с все герберащината и неграмотността му финансовите въпроси, дойде в Левски заради Левски. Не заради "мажото" или Палмите, а заради отбора. Да, онези му плащаха заплата и кво - трябва да благодарим коленпреклонно на шефчетата (дето реално са спонсори, но го играят шефчета), че ни дават заплата, която изкраваме десеторно ли? Мъри ще е име и без Левски, и без Палмите. Левски, настоящият Левски, ще го видим къде ще е без Мъри, а Палмите преди Левски бяха едно маргинално квартално сборище на пропадналяци и пияници (е, и думването на Черепагата помогна много).
Те затова на единици (масата платени придворни) им пука за Палмите (разбирай Сираков и Госпожата), а масата страда за Мъри по един или друг начин. И ако се проведе виртуална анкета - с Мъри или с Насо, то подкрепата за първия ще е нещо от сорта на 90/10 или 80/20. Лично мнение
scooool написа:1914.1902 написа:Михалев не е пуснат, когато сме повели, пускай проверени и верни неща, че да не се смеем после. Поведохме, след като вече беше на игрището. :oops: :oops:
Изглеждаш доволен от мача!... Радвам се за теб! За мен лично усещането е различно и ще е лош спомен. Както казах, моето мнение е, че това при Стойлов нямаше да стане.
honda написа:Oкого точно са пратени Палмите? - на мен не ми е известно ,някой да ги е пращал. Все пак те дойдоха в момент в ,който реално никой не знаеше ,кой е на власт в България и се очакваше ГЕРБ да изчезне от политическата сцена завинаги.
1914.1902 написа:Михалев не е пуснат, когато сме повели, пускай проверени и верни неща, че да не се смеем после. Поведохме, след като вече беше на игрището. :oops: :oops:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта