Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 19 яну 2024 13:32

mikata написа:Вноската за януари към НАП дали е внесена?

На пресконференцията(ежемесечния отчет) ще кажат. :)))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 19 яну 2024 13:41

NOMER14 написа:Левскари,
Продължавате да повтаряте мантрата на припоците, че сме играли с юношите в Разград. Погледнете състава - само Михалев на полувремето заменя Сонко. След преминаването му в Разград е напълно обяснима смяна. Единствено Уелтън не игра, за да не го контузят както преди месеци стори един еклер-национал. Уелтън ни трябваше за баража. Обърнахме резултата след дежурната им домакинска дузпа и тогава съдията ни навря в половината. Това са реалностите в първенството, щом и ирландците ги подкупиха...

Нека да си заравяме главата в пясъка и да се правим, че не сме дали мача. Така ще е по-левскарско. То само един младеж влязъл, то съдията дал дузпа. Така трябва!
Ще се направим, че всичко е точно, пък утре ще искаме от същите тези футболисти да се хвърлят на кръв и да играят на 100%. Щото "ний сме Левски, бааааа".

Освен Уелтън - Роналдо, Краев и Петри, също не започнаха в този срамен мач. Вместо да влезе някой от тях, когато поведохме, Топчо пусна Михалев, който прави дебют на мястото на Сундберг, а при 2:2 влезе "Алекс Боримиров номер 2", на мястото на Джемили, който правеше силен мач.

Та така, съдията е виновен. Топчо по екстрсенски начин е знаел, че бъдещия ни капитан ще отиде в Разград и заради това смяната му бледа юношка е "напълно обяснима".

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 яну 2024 14:15

Михалев не е пуснат, когато сме повели, пускай проверени и верни неща, че да не се смеем после. Поведохме, след като вече беше на игрището. :oops: :oops:

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 19 яну 2024 15:21

1914.1902 написа:Михалев не е пуснат, когато сме повели, пускай проверени и верни неща, че да не се смеем после. Поведохме, след като вече беше на игрището. :oops: :oops:

Изглеждаш доволен от мача!... Радвам се за теб! За мен лично усещането е различно и ще е лош спомен. Както казах, моето мнение е, че това при Стойлов нямаше да стане.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 19 яну 2024 15:23

tmanolov написа:
honda написа:Не мога да разбера какво е това плюене и величаене на Мъри от една страна и Палмите от друга.
Не виждам защо трябва да бъдат противопоставяни в контекста на трансфера на Роналдо - този трансфер нямаше да бъде реализиран ,ако не беше екипната работа. Като всеки свързан с Роналдо си е свършил работа. Без Мъри , Роналдо нямаше да бъде в Левски, без Палмите - също, без Дж.Перейра - също.
Всеки един си свърши добре своята част от работата.
Поставянето на един човек над целия екип и противопоставянето на един човек на целия екип никога не е дало добри резултати.
Ако го нямаше Н.Сираков , Мъри въобще нямаше да бъде треньор на Левски.
Ако ги нямаше Палмите, Мъри нямаше да бъде треньор на Левски - все пак Палмите ,плащаха заплатата на Мъри.
Без Мъри най-вероятно в Левски нямаше да има няколко конвертируеми футболисти ,с чиято ЕВЕНТУАЛНА продажба да бъде подобрено финансовото състояние на Левски.( Никой от тез футболисти нямашесъщо така нямаше да бъде в Левски ,ако ги нямаше Палмите).
Просто цялото това противопоставяне ми прилича на спор ,кой е по важен -лявата ръка или десния крак?

Приеми го така - Палмите са просто един спонсор, при това стиснат спонсор, при това явно пратени насила, и още по-явно - целящи да минимизират максимално щетите (разбирай парите, които ще им се наложи да налеят в нас). За тях Левски е просто бизнес задължение, връщане на услугата към няКой и толкова - ако им разрешат, ще се изнесат с 200, тип Прас Гнусев. Те пък от своя страна са поели ангажимент за смачкване на духа на Левски, ерго да ни направят синята Славия - нищо лично, просто бизнес.

Докато Мъри, с все герберащината и неграмотността му финансовите въпроси, дойде в Левски заради Левски. Не заради "мажото" или Палмите, а заради отбора. Да, онези му плащаха заплата и кво - трябва да благодарим коленпреклонно на шефчетата (дето реално са спонсори, но го играят шефчета), че ни дават заплата, която изкраваме десеторно ли? Мъри ще е име и без Левски, и без Палмите. Левски, настоящият Левски, ще го видим къде ще е без Мъри, а Палмите преди Левски бяха едно маргинално квартално сборище на пропадналяци и пияници (е, и думването на Черепагата помогна много).

Те затова на единици (масата платени придворни) им пука за Палмите (разбирай Сираков и Госпожата), а масата страда за Мъри по един или друг начин. И ако се проведе виртуална анкета - с Мъри или с Насо, то подкрепата за първия ще е нещо от сорта на 90/10 или 80/20. Лично мнение

Oкого точно са пратени Палмите? - на мен не ми е известно ,някой да ги е пращал. Все пак те дойдоха в момент в ,който реално никой не знаеше ,кой е на власт в България и се очакваше ГЕРБ да изчезне от политическата сцена завинаги. Известно ли ти е ,че огромната част от бизнеса на М.Борисов е извън България и наистина е зависим . Но е зависим много повече от мъжа на сестра си отколкото от някои български политици. В държава като България няма как да бъде без зависимости от политици, но при него е в много по-малка степен от останалите от неговия бранш.
Мъри е един много добър треньор и толкова. В момента е треньор на друг отбор. Успех в новия му отбор. Но той не стои на дневен ред за Левски. Той сам си избра да напусне Левски. Причините са много - на първо място финансови . Така ли не разбрахте ,че Мъри е голям професионалист и той работи за този ,който му предложи повече. Справка - какво направи в Ботев(Пд) - часове след като Цветан Василев "хвана гората" и Мъри си би камшика, ама имал договор -няма такива има :Сбогом Гергино"
Аз не мога да разбера какво е това противопоставяне на треньор на друг отбор с шефа на Левски.
На мен много ми тежи това противопоставяне в Левски . Според мен 80% от привържениците на Левски са за Левски и са разочаровани и от Мъри и от Сирака( аз съм в тази група) , а тези които са за Мъри - не ми пречат да си подкрепят Гьозтепе.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 19 яну 2024 15:26

scooool написа:
1914.1902 написа:Михалев не е пуснат, когато сме повели, пускай проверени и верни неща, че да не се смеем после. Поведохме, след като вече беше на игрището. :oops: :oops:

Изглеждаш доволен от мача!... Радвам се за теб! За мен лично усещането е различно и ще е лош спомен. Както казах, моето мнение е, че това при Стойлов нямаше да стане.

Сигурен ли си?
Справка един мача Лудогорец -Ботев(Пд) през май 2013. Кой беше треньор на Ботев(Пд) във въпросния мач? Случайно треньора на Ботев(Пд) в онзи момент да се казваше Станимир Стоилов?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 яну 2024 15:42

honda написа:Oкого точно са пратени Палмите? - на мен не ми е известно ,някой да ги е пращал. Все пак те дойдоха в момент в ,който реално никой не знаеше ,кой е на власт в България и се очакваше ГЕРБ да изчезне от политическата сцена завинаги.

Това как Борисов е щял да изчезне от политическата сцена може да го мисли само политически наивник. ББ е лисица, чието "образование" е получил на улицата. При първия повей, че има опасност, първо, ще изчезне с 200, а след това - ще го разбере преди всички. За "пращането", Чери обясни схемата. Много е неприятно как е хванат точно клуба, чието име е олицетворение на свободата, но няма нищо случайно може би.
Не си прав за Мъри, човек.
Последна промяна от metodito на 19 яну 2024 15:45, променено общо 1 път.

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 19 яну 2024 15:42

Това променя всичко, тогава. Не сме се нагъзили като труженички. Всички е точно.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 19 яну 2024 15:50

Ако Топчо не бил направил някои важни победи, нямало да видим ЕКТ.
Да се смея ли, да плача ли...
Някои хора обаче, или са тотално наивни, или умишлено се правят на такива.
Да ми се хвали човек, който направи всичко възможно да загубим мача в Разград с уж причината, че се пазим за по-важния мач с тирето. А, след това срещу тирето записа загуба като преди това в поне 2-3 мача срещу нас същите нямаха дори точен удар. (Преди този мач Дришата не си ли взе едни автомобили, които беше дал за ползване от гимнастичките на господарката? :roll: ) За награда Топчо получи шефско място в школата. Която под негово ръководство цъфти!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 яну 2024 15:56

Не влиза Боримиров2, а Йовов2.

Върни се в “Левски”