Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: Бубка
Тука нищо не става без институционална намеса. Но факт е, че вашите врътки много повече показаха това, отколкото спасяването от фалит на Левски. Другото е за фолклора. Все пак не бяхме вързали като газена тенекия към името си София, за да се подчертае, че не е нито Ловеч, нито Етрополе. Това трябва да се преглътне, а не да се отрича. А какво е палимпсест навярно знаеш. По-тайнствено и някак си интелигентно е от тире, нали?
-
- Контакти:
Re: Без цензура!
tmanolov написа:peliforewer написа:Не съм писал, че сме дали "невероятни" пари.Галин Михайлов ги дава тези пари от свое име, а не от името на Трейс.При вас също имаше подобни дарители, Шиши, Иван и Андрей.Само не ми казвай пак, че Ви е спасил "грипа" от фалит.Феновете помогнаха на Левски, но се намесиха и други фактори.
О, аз не отричам - бях толкова засрамен от това дарение на свинята, че спрях да дарявам и стотинка (освен един шал), докато не дойде Мъри. И все пак нещата са несравними - енергията при нас беше несравнимо по-голяма, в несравнимо по-трудна ситуация. просто ние си обичаме повече отбора. И да, после точно грипчето ни спаси - и това е факт. както са факт и парите на БХ, дошли през натиск върху Щрабаг и Белфрай (макар че според Хондата са от Чорни), както и онези, отписани от Виваком (за името на стадиона) - пак по същата схема, както и сегашното издължаване към Главбулгарстрой - отново по същата схема> Не сме светци, но сравнени с вас, направо сме бели, т.е. сини, и добри :mrgreen:
Тази тема сме я дъвкали много, ако не бяхте видяли какво стана с ЦСКА, едва ли щяхте да сте толкова активни.Продължавам да твърдя, че Ви спасиха Шиши, Борисов и евентуално Таки.При нас нещата бяха по трудния начин с тези акции, освен това ЦСКА остана без ръководство и след това дойде Ганчев.Аз не мисля, че обичам по-малко ЦСКА отколкото ти Левски.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
bubka написа:tmanolov написа:И все пак нещата са несравними - енергията при нас беше несравнимо по-голяма, в несравнимо по-трудна ситуация. просто ние си обичаме повече отбора.
Не, просто бяхте наясно какво може да се случи. Докато при нас извън едни стотина (а може би няма и толкова) човека по-близо до нещата в клуба, едва ли някой е имал ясна представа за нещата.
Не споря, и това го има, но то не омаловажава факта, че в ситуация с грип и неяснота какво ще правим (всеки ден ни облъчваха как утре всички ще Омрем), си подкрепихме доста сериозно отбора. Разбира се, не сме го спасили сами, но и не гоставихме на самотек до позиция, в която вече нямаше да има как да бъде спасен - малка, но съществена разлика
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
peliforewer написа:Аз не мисля, че обичам по-малко ЦСКА отколкото ти Левски.
Дори и така да е, не споря, то само показва колко много повече сме левскарите от бившите чорбари
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Толкова се "засрамих ме" и от Шиши, че само го цитираме. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- MASTER_COOL
- Контакти:
tmanolov написа:peliforewer написа:Аз не мисля, че обичам по-малко ЦСКА отколкото ти Левски.
Дори и така да е, не споря, то само показва колко много повече сме левскарите от бившите чорбари
Дали ? ;)
Лесно е да се пъчиш, когато си на върха :P
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:tmanolov написа:peliforewer написа:Аз не мисля, че обичам по-малко ЦСКА отколкото ти Левски.
Дали ? ;)
Лесно е да се пъчиш, когато си на върха :P
Разбира се - ако бяхте вложили силите си в запазване на отбора, а не в припознаване на спирката на метрото до лудницата на 4-ти км, щяхте да имате доста повече успех. както съм ти казвал и преди, само в един момент имах някакъв респект от вас - когато във В бяхте зад отбора си и го подкрепяхте. Купиха ви една купа и оттам всичко е история на едно умряло дружество - но пък сте вероятно единственият клуб с трофей и в годината на основаването му, и в годината на смъртта му, което си е рекорд за Гинес, както и да го погледнеш
Непринуден написа:
- MASTER_COOL
- Контакти:
Сладур :lol:
И купата купена значи :twisted:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
На вас ви купиха лиценз, а на нас купа :) .
W84me ( Блатер) ..
MASTER_COOL написа:Сладур :lol:
по-купена от тази купа не е имало досега :mrgreen: Почваш с първия мач срещу Септември - да го пускам ли отново каква дузпа не им се даде в 95-тата минута, с която ви отстраняваха още емнайсти предварителен кръг. За порнаците с берое и монтана (която отстрани бъдещият ЦСКА-София, от срам да не играят новото и старото цска в един мач) няма да отварям реч.
Кога играхте мача за суперкупата през 2016 - подсети ме :mrgreen:
Непринуден написа: