Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 21 окт 2025 16:04

Не са еднакви, открийте разликите :)
Иначе гаджето си е пищно.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 21 окт 2025 16:07

ElCochino написа:
helic написа:
Dust написа:Писах го наскоро. Футболът е изваден от образователната програма в основните училища и е заменен с идиотски занимания. Предметът физическо възпитание служи единствено за запълване на норматива на учители, на които не им достигат часове и нямат абсолютно никакво понятие. Все едно учител по математика да преподава история.

В елитна гимназия във Варна, няма да спомена в коя нарочно, в 8ми клас една и съща преподавателка предава физическо, модул баскетбол и музика.
Не можах да разбера по принцип учителка по музика или учителка по физическо е, ама тая комбинация ме леко втрещи.
Пък още по-втрещен останах, когато поради отсъствие заради болест, въпросната персона беше замествана от..... учителя по философия :)

В София има училища без щатен учител по математика, та смятай.

нищо не може да ме учуди.
Преди години в основното на дъщеря ми имаше на щат трима психолози, а щата за математици беше един и половина.
Едно обикновено варненско училище в широк център...................

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 21 окт 2025 16:08

damyanov1963 написа:Не са еднакви, открийте разликите :)
Иначе гаджето си е пищно.

малко смачкана в лице ми идва, но като за Бойчето може и да става, нашИо човек не е все пак Флавио Бриаторе :)

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 21 окт 2025 16:09

miro_rz написа:По-добре да си курве, какви терени, за какви играчи говорите!?
https://dsport.bg/zvezda-ot-onlyfans-pe ... 12999.html

Норвежкият нападател печели около 28 милиона паунда годишно от заплата в Манчестър Сити, като към това се добавят приблизително 55 000 паунда за всяка негова публикация в социалните мрежи.

Простата сметка показва, че Халанд е балък, защото ако просто пише по два поста на ден, ще си докарва повече, отколкото да се мъчи да тренира, тича, играе и т.н. Да не говорим какви пари щяха да правят някои от чукчите-писатели от форума, ако можеха да "работят" при подобни условия.
Дспорт напоследък копаят дъното с някои от публикациите си и не знам къде са им редакторите. Вероятно и те са чукчи-писатели.

helic написа:нищо не може да ме учуди.
Преди години в основното на дъщеря ми имаше на щат трима психолози, а щата за математици беше един и половина.

Тъжна е работата...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 окт 2025 16:17

tmanolov написа:Снимка 1 и снимка 4 са еднкави :mrgreen: Иначе малко тлъстичка ми идва, ма всеки си има вкус - коя е тая?

И един коментар под публикацията
На едната снимка която се повтаря, погледът му все още блести, и явно е има апетити. На другите две снимки вече изглежда самодоволен. Явно вече я е клецал
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 окт 2025 16:21

Клецал е , клецал е :lol: :lol: :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 окт 2025 16:22

ElCochino написа:Дспорт напоследък копаят дъното с някои от публикациите си и не знам къде са им редакторите. Вероятно и те са чукчи-писатели.

Всеки спортен сайт или вестник си има секция любопитно/жълто/кой как реши да я кръсти и там се публикуват именно подобни неща, а те не правят дадената медия/редакция слаба/жълта/клюкарска.
На последната страница на спортните вестници обикновено има засукани и сгодни женици.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 21 окт 2025 16:49

Dust написа:
ElCochino написа:Дспорт напоследък копаят дъното с някои от публикациите си и не знам къде са им редакторите. Вероятно и те са чукчи-писатели.

Всеки спортен сайт или вестник си има секция любопитно/жълто/кой как реши да я кръсти и там се публикуват именно подобни неща, а те не правят дадената медия/редакция слаба/жълта/клюкарска.
На последната страница на спортните вестници обикновено има засукани и сгодни женици.

Друго имах предвид - ти наистина ли вярваш, че който и да е получава 50к за ЕДНА публикация в социални мрежи? Че има жълти секции - има, но това са пълни глупости дори и за там. Халанд даже селски цици не показва.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 окт 2025 16:53

Щом е в секция любопитни/жълто четеш и подмнинаваш. Дали за една публикация някои може да получава солидно заплащане, вероятно има й такива случаи.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 окт 2025 17:13

helic написа:
ElCochino написа:
helic написа:
Dust написа:Писах го наскоро. Футболът е изваден от образователната програма в основните училища и е заменен с идиотски занимания. Предметът физическо възпитание служи единствено за запълване на норматива на учители, на които не им достигат часове и нямат абсолютно никакво понятие. Все едно учител по математика да преподава история.

В елитна гимназия във Варна, няма да спомена в коя нарочно, в 8ми клас една и съща преподавателка предава физическо, модул баскетбол и музика.
Не можах да разбера по принцип учителка по музика или учителка по физическо е, ама тая комбинация ме леко втрещи.
Пък още по-втрещен останах, когато поради отсъствие заради болест, въпросната персона беше замествана от..... учителя по философия :)

В София има училища без щатен учител по математика, та смятай.

нищо не може да ме учуди.

В 4-ти клас имахме един учител по трудово, Калайджиев. Та имахме и часове по ръкоделие, учеше ни да шием разни ковьорчета и ни обясняваше какво е бод трапоска, тичинки и т.н., а той беше един грамаден и космат, като горила, пръстите му бяха, като шпекови салами :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”